27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, maji u nas od zitra v Kauflandu plenky pampers za 275,- (tzn. 70 ks midy, cena za jednu plenku 3,9 ). Jaka je to cena, ma cenu si je uz do zasoby koupit? A hlavne, kdyz to treba srovnate s fialovyma tescovyma, co si tak chvalite, je tam mezi nimi velky rozdil? Jeste se v tom nevyznam, tak dik za rady
Není tady
no ja ti asi moc neporadim ale ja kupuji pampers je jich tam kolem 90ti a stoji vetsinou 345,- Kč...no a ty z tesca stoji myslím 199,- nevím jaký je v nich rozdíl jetě jsem je nezkouela,ale chystám se, protoe je tu holky chválí, pouívám pampers a jsem s nimi spokojena zkouela jsem i huggies ale připadaji mi moc papírové a nesedí nám...no a zásoby jsem si nedelala...koupila jsem jeden velký balik a pak postupne ale klidne si zasoby delej...ja jsem rovnou koupila od 3kg - 6kg protoze mi dr. řekl e bude mít přes tři kila...a pasovaly
Není tady
Haňule, já si zásoby dělala máme asi 8 balíků - vdycky kdy byla nějaká akce, tak jsme koupili. Proč zbytečně platit víc. Já si i koupila ty nejmení, mají rozsah 2-5 kg tak do porodnice budou dobrý. Kupovala jsem je pro případ, e by mimi bylo mení a nepředpokládám, e bude mít víc jak 5 kg...
Určitě si je nakup, pak se budou hodit a hlavně určitě jetě pár tisíc do vzduchu ulítne...
Není tady
puzzli, já ádný ty nejmení neměla a pak kdy jsme byli doma tak jsem dokouipila, přesto e se adámek narodil a měl 3,2 kg tak jsem stejně 3 balíky po 44 vyuila úplně v pohodě. Oni jsou dobrý e jsou fakt malinký a dobře sednou.
Jinak co se týče pampersek, tak jsem s nima velmi spokojená!!A na druhým místě jsou tescácký fialový. Těch se taky neboj.Pak jsem dostala obyč COOP-tchýně koupila v super akci..:dumbom:no nejsou patný,ale kdy se Áďa hodně pokadí, tak to leze bokem ven:mad:
take Haňule ty si ty pampersky kup, obzvlá kdy jsou za tyhle prachy!!JO ted koukám e píe e v kauflandu,.. no my tam pro ně asi taky pojedem
Není tady
hanule, na pampersky to je az moooc dobra cena, pod pet kacek je sezenes malokdy!
Není tady
holky, diky, tak hned mamku poverim, at balik koupi, snad budou
Není tady
Ahojky, my jsme koupili jeden balík pampers. V porodnici by Ti měli dát jejich plenky, ale záleí na porodnici. Jinak brouček neměl moc rád pampersky, měl z nich opruzeniny. Teď pouíváme z Lidlu a jsme spokojený.
Není tady
Měla jsem pampersky v porodnici a malá se začala opruzovat a sestry říkaly, e to můe být i z pampersek, e u se stím setkali. Teď máme huggisky, nějaký nový takový papírovějí a malá je spokojená.Ty pampersky jetě zkusím, protoe jsme dostaly asi tři balíky jako dárek. Jinak doma máme i plínky z tesca, tak to budeme střídat
Není tady
Já můu pampersky jenom doporučit, nejlepí jsou ty zelený active baby. Ty levnějí oranový sleep and play taky nejsou patný, ale zelený jsou fakt dobrý. Hned pak jsou fialový z tesca nám se Huggiesky vůbec neosvědčily ani ty draí. malej se nám po nich oprudil...
Cena: do 5.12. běí v Teta drogerii akce na tyhle zelený pampersky balík za 269,-, je to ale dost podobná cena jako v kauflandu. my si jich dost nakoupili do zásoby.
Není tady