29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak mě napadlo tak nějako pro odlehčení těch problémů tady.. co si zavzpomínat nebo říct nej hlášky vašich učitelů, jejich zvláštnosti pro které na ně nezapomenete?
Není tady
"Uplatněte svou výřečnost u tabule!" - tohle pronáší můj současný matikář prakticky neustále
Paní učitelka ze základky, učila přírodovědu - probírali jsme třeba kameny - znáte to tvrdost atd. Vzala kámen do ruky položila si ho na hlavu a hlásila "Tak teď to bude na hlavu" - a tohle dělala prakticky u každé náročnější látky.
Nyní už bohužel mrtvý učitel, který nás ještě loni měl na výpočetní techniku: "Jaktože mi ten internet zase nejede, kdo mi tu zas sedí na drátě."
Není tady
nase profesorka(externi ,tudiz patolozka) patologie byla super...bavili jsme se napr. o umrznuti a jak se u toho clovek citi atd a to nam primo predvadela..sedla si za stul...ze jako mrzne,zacina ji byt teplo,je ji prijemne,usina a usina............spi...za par minut vyjukne..."tak takhle nejk se clovek citi pri umrznuti "
infarkt nam taky predvadela..jak primo na ulici(nastesti ssebou neflakla na zem ) atd...byla super....
plus ta nejchytrejsi zenska kterou jsem za svuj zivot potkala!
Není tady
Já dostala od učitelky v pátý třídě prima poznámku-Padá bez dovolení ze židle.
Není tady
naše učitelka na občanku když jsme nevěděli takový ty hodně zlomový data pro naši republiku - vy umřete blbíííí
Není tady
poznámka v ŽK:
směje se mi za zády do očí
snědl si svůj názor (ve výtvarce švestky a hrušku)
uděluji Barborce pokárání třídního učitele
Není tady
Ty poznámky jsou vůbec kapitola pro sebe. U nás na škole se tradovala jedna, ale nikdy se mi nepořilo zjistit, jestli to byla pravda - "Honí devčata s ptákem po třídě a nemá gumu." - tzn. pták byl vycpaný exemplář na přírodopis a gumu na gumování neměl posléze.....
Co se mi opravdu stalo:
U profesora na latinu nebyla nejhorší známka za 5, ale dával klidně šestky i sedmičky a potom to průměroval
Matikář zase spínal ruce a říkal "na kolenou vás prosím, naučte se ty rovnice" a nejčastější jeho hláška: "používejte selskej rozum"! (podotýkám, že ty rovnice si opravdu jako snad jedinou látku z matiky pamatuji dodnes )
Není tady
mně na zš chemikářka našla o písemce tahák a rozplývala se nad tím jak je užasnej.....a pak jsem v žákajdě objevila-podváděla 5, tahák na jedničku,ale znalosti žalostné
a poznámka: michaela se dopustila podvodu, když cizí kružítko vydávala za svoje vlastní...
Není tady
Taky mám jednu poznámku - je ze základky z našeho almanachu: Chytil spolužáka za přirození a mrštil s ním o zem.
Kromě toho tam máme ještě pár našich hlášek. Byli jsme na škole v přírodě na horách a cesty byly většinou velmi kamenité. V té době jsme i v biologii brali kameny. A spolužák na to: tady je to samej šutr od nás ze školy.
Není tady
Od šestky do devítky uzavírala hodiny naše matikářka slovy : Bože,vy jste blbí jak jak dlabaný necky!
Není tady
Já chodím do 6 třídy a naše učitelka uzavírá hodiny slovy:Vy jse horší než ty deváťáci!!!
Není tady
Dějepisářka: "Jestli budete kecat, bude druhá světová válka!"
A myslela to vážně!
Není tady
" Obtěžuje dívky při hodinách ptákem!" (samozřejmě vycpaným)
"...a než se zařvou zázvory...." (zavřou závory)
Není tady
dejepisarka na stredni skole, ktere mimochodem ucila i tatku pred 40lety, vzdy rikala > A KDO CHCE BYT TAZAN???
ucitelka ucetnictvi zase znamkovala sesity cernyma teckama, kdo mel 3 cerne tecky, nemohl dostal 1
tridni ucitelka: nas cela 4 roky deprimovala vetou, VY, TUPCI, BEZTAK NEODMATURUJETE
matetikarka: jste blbi na "entou"
ucitel telocviku: nas inspirovat vetou TAK UZ ZENSKE HNETE TOU pr...
cestinar VSAK JA VAM TO U MATURITY SPOCITAM (potopil vsechny, nejlepsi znamka byla 3)
cestinar: DUO DANICKOVA-FRYDLOVA K TABULI
nemcinarka : TADY SE ZASE BLBOST ROZDALAVALA, ZE?
Není tady
jedna spolužačka na učňáku dělala ze srandy našemu učitely stolničení návrh(je mu asi tak 55) a on jí na to řekl : což o to Dášeno já bych to bral, ale já bych tě v postely uhnal k smrti
Není tady
nesnášim učitelky'!!!!!!Nejhorsi je nase tridni!!!!!Husa jedna..........
Není tady
opis z nostysku z prvni tridy (kterej mam 25 let schovanej
nechce jist spenat a vymlouva se na to, ze ji boli zuby
dnes odpoledne sebrala tajne svemu sousedovi notysek, vygumovala jeho jmeno, vymnenila obal a opsala posledni dve stranky z toho sveho a nasledne mi ho podstrcila na stul, protoze jsem ji chtela napsat podobnou poznamku jako tuto
posila svacinu po tride, bavi se a nuti okoli, aby se ji venovalo.
spadla ze zidle se slovy (cituji) "do prcic to to boli."
Není tady
jo a za to, ze jsem ve treti tride privrela kridlo tabule pred spoluzakem, kterej me honil jsem dostala dvojku z chovani, pac mu nemohli zastavit krev z nosu a museli ho odvezt do nemocnice.
Není tady
no jo no... něco podobného se přihodilo i u nás ve třídě až na to že já sem nebyl hlavním aktérem ale dva kámoši , ten jeden dostal takovou pecku že ho to sundalo na zem ale naštěstí mu nic nebylo
Není tady
Doslovně si jí pamatuju, je z první třídy.
Přemluvila spolužáka, aby jí rozmontoval pero, načež on si tímto vytvořil kaňku v písance.
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
no jo no...
něco podobného se přihodilo i u nás ve třídě až na to že já sem nebyl hlavním aktérem ale dva kámoši , ten jeden dostal takovou pecku že ho to sundalo na zem ale naštěstí mu nic nebylo
to neni sranda, bez dvojky z chovani
ja u nas ale pravidelne zjistuju, ze detatka se pomamila chjo, to taky neni zadna sranda
Není tady
che che che , tak to buď na ně řádně pyšná, můžeš se aspoň chlubit tím, že děti sou po tobě.....
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
che che che , tak to buď na ně řádně pyšná, můžeš se aspoň chlubit tím, že děti sou po tobě.....
![]()
jasne, jen obcas zavidim me matce, kera uz ty nervy ma za sebou. Ne ze bych byla konecne slusne vychovana, ale manza poznamky nepise
Upravil(a) Dita.L (2. 2. 2007 9:57)
Není tady
tak....
pokud ti to chybí tak se domluvte a může ti je začít psat, řekni jedené cerušce ať řekne ve škole že ztratila žákandu a vem si tu její starou a můžete začít s poznámkama
ale podle toho co si říkala si určitě poradíš sama
Není tady