|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Sorry, moc se omlouvám za to, že jsem napsala svůj příspěvek moc emotivně
Připomnělo mi to moji vlastní, neblahou zkušenost s kamarády a známými mého muže, který se svěřoval na potkání s věcmi, které si měl buď nechat pro sebe, nebo je řešit se mnou. V ten moment jsem holt vypěnila. Mrzí mě, že jsem byla hrubá, což většinou nedělám, ale jsou věci, které mě po ještě x letech dokážou rozpálit. To, že to odnesl neznámý člověk, který mi nijak neublížil, jen mi připomněl bolavou ránu mi ale opravdu ke cti neslouží. Ještě jednou sorry 
Není tady
Petře nevěš hlavu, i v ČR se svěřují děti do péče otce. Můj muž má v péči syna z prvního manželství. Kluk ale musel vypovídat u soudu. Chtěl být u otce. Domluv se s OPD. Vem tam dceru s sebou.
Není tady

Kiara: OK, nic se neděje. Já rozhodně na potkání nic nevyprávim, tady je to celkem anonymní.
Na OPD jdu ráno a sám zatim, v utery nefungujou, a uvidim.
Není tady

Tak držím palce. Petře, uvažoval jste o tom, že byste navrhl své paní společnou návštěvu manželské poradny, případně - když by nechtěla - že byste manželskou poradnu navštívil sám? I kdyby Vaše manželství nakonec nedopadlo, měl byste čisté svědomí, že jste pro jeho záchranu podnikl maximum a mohl byste s tímto faktem argumentovat i u soudu.
Není tady

KIARA: návštěvu manželské poradny jsem zařídil ze začátku a pak jsme tam několikrát byli - bohužel bez úspěchu
Není tady

PetrHl: Tak to není dobrá zpráva. Proč neměla Vaše návštěva v manželské poradně úspěch - tedy jestli Vám nevadí, že se tak vyptávám...
Není tady

Kiara napsal(a):
PetrHl: Tak to není dobrá zpráva. Proč neměla Vaše návštěva v manželské poradně úspěch - tedy jestli Vám nevadí, že se tak vyptávám...
Nemělo to úspěch, protože pani psycholožka zřejmě hodně emancipovaná žena chtěla řešit jiné věci než záchranu našeho manželství, tak jsem se na to vybod.
A dnes jsem rád že to nezachránilo, já už to opravdu chci mít za sebou. Tohle manželství - nemá smysl v něm pokračovat.
Není tady
Jestli dobře chápu Vaše ženuška si zvykla na luxus který jste ji poskytoval léta ,vím že honosný luxus to nebyl ale přesto co tu píštete že jste ji koupil auto atd je dost na to aby nebyla na vás drzá a dovolovalala si na vás .Jde ji jen o peníze .Pracuje?Myslím že kdyby jste ji nabídl že dceru nechá bydlet s vámi a vy ji necháte majetek -souhlasila by .Ta na dítě nemyslí jen na sebe.Tak ji to dejte pěkně vyžrat a nelitujte ji!
Není tady
Bea napsal(a):
Jestli dobře chápu Vaše ženuška si zvykla na luxus který jste ji poskytoval léta ,vím že honosný luxus to nebyl ale přesto co tu píštete že jste ji koupil auto atd je dost na to aby nebyla na vás drzá a dovolovalala si na vás .Jde ji jen o peníze .Pracuje?Myslím že kdyby jste ji nabídl že dceru nechá bydlet s vámi a vy ji necháte majetek -souhlasila by .Ta na dítě nemyslí jen na sebe.Tak ji to dejte pěkně vyžrat a nelitujte ji!
Coo? Nasledky oslav???
Není tady