27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý den,
psala jsem ji na pavlač, ale pro jistotu se zpetám jetě i tady Ná malý čtyřletý fotbalista nechce po stromeček nic jiného ne koené kopačky se puntama, a a sháním, jak sháním, zatím se mi nějak nedaří. Prosím proto o jakýkoliv tip, kde by bylo mono malé kopajdy vel. 17-18 (i pouité) sehnat. Děkuji Vlaďka
Není tady
V intersparu jednu dobu měli v prodeji kopačky a pokud si pamatuji viděla jsem tam i číslo 18....jednalo se o černé plátěné se tuply a lutými pásky po bocích...takové ty klasické.
Není tady
Moná chce koené, ale to je zbytečnost. My jsme kupovali hadráky a koené a od 12 let. Ty obyčejné seene skoro v kadém sportu. Stojí kolem 200,-. Já u jsem se jich bohuel zbavila.
Není tady
Za tipy zatím děkuji. Na mysli jsem měla opravdu kopačky spíe koené, ale jak to tak vypadá, tak ty nakonec neseenu a vezmu zavděk i těma hadrovýma. Bez kopaček by to toti asi byly vánoce se slzičkama )))))
Není tady
Zkus NIKE, ty vyrábějí mení čísla a celkově mají boty takové tíhlejí a drobnějí. Já vím , e číslo by mělo být prostě číslo, ale NIKE opravdu jsou mení. Aspoň já mám takovou zkuenost a to mám doma tři fotbalisty.
Zkus se podívat na www.fotbalovy-obchod.cz, tam jsem nala nejmení velikosti, ale takhle malé opravdu ne. Ale do jara mu noička povyroste, tak uvidí, co se dá sehnat.
Upravil(a) Vlaďka (1. 12. 2006 13:33)
Není tady
*
Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:15)
Děkuji za příspěvky, snad u je to na dobré cestě. Mana se v pátek do shánění aktivně zapojil a přes internet sehnal kontakt na někoho, kdo by zajistil malé punáky z Německa. Tak jsem zvědavá, snad to klapne.
Není tady