Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 11. 2006 18:00

eskyna
♥♥♥----

věštkyně z NOVIN?

Prosím,neznáte někdo kontakt na věštkyni,která teď odpovídá čtenářům ŠÍPU? Myslím Vojtová,nebo tak nějak :-)

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#2 30. 11. 2006 18:12

1Barbora
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Re: věštkyně z NOVIN?

eskyna napsal(a):

Prosím,neznáte někdo kontakt na věštkyni,která teď odpovídá čtenářům ŠÍPU? Myslím Vojtová,nebo tak nějak :-)

Nemyslíš vážně, že se na ni obrátíš s žádostí o radu, že ne? big_smile Ne, promiň, kontakt neznám, ale jestli chceš kontaktovat věštkyni, hledala bych jinde než v ŠÍPu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;41/st/20010111/n/Natalie/k/2bd2/age.png
http://www.forumticker.net/tickers/oobic0u40rxvt9ol.png

Není tady

#3 30. 11. 2006 18:33

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Já u jedné byla před dvěma měsíci.Stalo se co mi předpověděla,ale naprosto obráceně a tudíž jsem byla zaskočena vývojem událostí.mad

Není tady

#4 30. 11. 2006 21:52

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

S věštkyní nemám zkušenosti, ale nechala jsem si před rokem vytvořit analýzu horoskopu www.astrocentrum.cz

Přišla mi od nich knížečka, a až mě to děsilo, jak se v těch řádcích nacházím. Především negativní stránky povahy jsem si víc vzala na vědomí, takže se podle toho snažím řídit.. Samozřejmě tam nejsou předpovězeny velké události. Nicméně, pár věcí jsem si vzala k srdci a uvidíme, co mi přinesou smile

Není tady

#5 1. 12. 2006 6:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Iveta Vojtová 603 858 727
Ale má poměrně dlouhé objednací lhůty.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#6 1. 12. 2006 8:55

Décima
♥♥♥♥♥--

Já jsem si udělala horoskop podle datumu a hod narození počítačem sama , návod je zde na babinetu   http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1  a nevím, co si mám teď  o sobě myslet big_smile. Kdo by mě neznal a četl to , myslel by si, že jsem potencionální vrah((... vyžívá se v a agresi..- Mars opozice Uran) a skrytý úchyl (... zvláštní sex. sklony v podvědomí - Mars kvadrát Neptun) , hrozí nebezpečí násilné veřejné smrti .... Tak nevím a prostě to z mysli vytěsňuju jinak bych se teď bála vlést i do metra..smile

Upravil(a) Décima (1. 12. 2006 8:56)

Není tady

#7 1. 12. 2006 9:27

eskyna
♥♥♥----

No já ještě u věštkyně nikdy nebyla a mé okolí(pracovní :-)) stále rozebírá co a jak u věštkyně,co jim řekla,čeho se bojí,na co se těší... A já si připadám jako neandrtálec skurt,který o tom v životě neslyšel a co hůř-nikdy to nezkusil! No jo no ,tak chci jít z dobou(jak má dcera trefně říká in dumbom ) a bavit se v práci o tom jak příští měsíc vyhraji šíleně móóc peněz lol

Časem člověk lituje všech hříchů, kterých se dopustil - a také těch, které zapomněl spáchat.

http://img1.obrazkyanimace.com/oa/136/009.gif

Není tady

#8 3. 12. 2006 18:36

Alimak
♥♥-----

Nedoporučujem navštevovať veštice a mágov. Je okolo nich príliš veľa temných duchov, ktorí si prečítajú z vašej aury všetko a cez ústa veštice - poprípade jej rukou - vám  povedia bezchybne celú vašu minulosť. V budúcnosti vám povedia všelijaké veci, ktoré by sa ani nemuseli stať, ale vy sa podvedome vďaka veštbe rozhodnete pre to, čo vám veštica predpovedala. A to ešte nie je celé nebezpečenstvo. Po návrate od nej budete vyčerpaní, lebo tí temní duchovia okolo nej musia z niečoho žiť. Oni sami už nedokážu prijímať čistú energiu od Boha a tak ju upíria od návštevníkov a niekedy sa stáva, že návštevníci si takéhoto upíra donesú so sebou a potom sa cítia neustále unavení.
Môžete sa mi za moje varovanie vysmiať, ale hovorím z vlastnej skúsenosti liečiteľa.

Není tady

#9 30. 3. 2007 22:48

Jdhehajnx
♥♥♥♥♥♥-

Décima Tenhle horoskop jsem si taky delala asi před rokem a vyděsil mě div ne k smrti.Myslim,že podle něj je každej člověk špatnej,zlej a úchylnej...Pravda,že něco pravda byla,ale všechno rozhodně ne.Přišlo mi to hooodně zdramatizovaný.

Není tady

#10 13. 11. 2012 11:52

mlsocka
♥------

Ahojček pri dnešním ránu,

ja mohu doporučit skvělu paní, která výkládá i přez e-mail. Vždydostanu jsnou a srozumitelnouodpověď. Procházela jsem náročným obdobím a měla se mnou obrovskou trpělivost a vše co napsala se mi krásně splnilo. Myslím, že je to dar a má ho jen málokdo z těch, který to o sobě tvrdí. Paní má mailovku andrea@kartarka-vestkyne.cz. stránky si přesně nepamatuji ale má odkazy i na mimibazaru s nižšími cenami pro maminky na mateřské. já jsem zaplatila za celkový na 6 měsíců dopředu ze všech oblatí kolem 200 Kč. Audiotextům fakt nevěřím myslím, že jen tahají z lidi peníze a odpovědi jsou dvousmyslné keci.

Pěkný den všem

Petka a dudlik

Není tady

#11 17. 11. 2012 15:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Me predpovidala na Chytre zene pred lety Maria Juru.Vse se splnilo.Nechala jsem si tenkrat vylozit i na meho pritele podle datumu a hodiny narozeni.Vse take sedelo.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí