|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, jsem tu se vzkazem.Kačátku ze starého babinetu, se narodila 13. 11. holčička Terezka, 3,5 kg a 50 cm.
Vše bylo bez problémů. Kačátko otětotněla hned první měsíc po laparoskopii, to je info pro ty, které se této operace bojí. 
Není tady
toj ekrásné - moc jí pogratuluj Ivi 
Není tady
Jééé, to je super, v poslední době jsem na ní hodně myslela, jestli to má už za sebou. Ta starém Babinetu byla často, teď tady na novém už vůbec 
Takže moc moc gratuluju a přeju hlavně zdravíčko 
Není tady
Moc gratuluji oběma holkám,hlavně,že jsou zdravé a v pořádku.

Není tady
Jéé na Kačátko si pamatuju když čerstvě otěhotněla a ona už porodila. To je rychlost :-) Tak mooooc blahopřeju
Není tady
Petřičko,člověče,zatím ti to nějak nevychází....myslím ty typy porodů.My jsme odhadovali doma,kdy porodím já a já to samozřejmě neodhadla.U nás v rodině jsme měli dvě vědmy.které se trefili a to manžela a mojí mamku...Ale třeba teď už ti vyjde všechno:-).

Není tady
Jůůů Kačátko má Terezku ! Škoda, že si tady ty gratulace nepřečte, třeba jí to všechno Darja vyřídí, za chvíli budou holky brouzdat kolonádou s kočárkama obě, jak si to původně plánovaly
Tak hodně štěstí a připojuju se ke gratulacím !!! 
Upravil(a) Andri (30. 11. 2006 18:58)
Není tady
Káčátko, moc blahopřejem
To je dobrá zpráva.
Zkus si pořídit domů net ať zas přijdeš mezi nás. V podzimních maminkách je stále místa dost 
Není tady
Taky gratuluji a hodně štěstíčka v životě

Není tady
Připojuju se ke gratulacím a přeji Terezce i Káčátkovi hodně štěstí a hlavně zdraví. Na Káčátko si moc dobře vzpomínám, otěhotněla jen pár měsíců po tom, co jsem začala chodit na babinet.
Není tady
Gratulace
a hodně zdravíčka oběma holkám 
Není tady