1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Ahojky,
mám takový problém..u asi 14 dní mám takový bílý výtok,který je cítit. Myslela jsem, e je to mykoza,tak jsem si v lékárně koupila gyno-pevaryl..2x a vůbec mi to nezabralo. Přítí týden jsem objednaná na gynekologii,ale zajímalo by mě, jeslti někdo nemáte zkuenost, co by to asi tak mohlo být,kdy ten výtok je cítit. Nikdy jsem to neměla. Nemohla jsem to třeba chytit??Na netu sjem četla něco o gardnerelle.Jsem z toho neastná..Předem děkuji za odpovědi.
Není tady
Mondiale, ta mykoza to klidně můe být, jen ti nezabírá to z lékárny. U jsem to tak měla. Lékařka mi říkala, e to z lékárny prostě na mě bylo málo účinné. Ničeho se neboj, pokud jde k lékaři, tak ti udělá výtěr a podle toho ti nasadí vhodnou léčbu. Opravdu se není čeho bát, já jsem tohle absolvovala mnohokrát. Stačí mi pouít patný toaletní papír a u tam běím Doporučuju ti nic parfémovaného, ádné voňavé vloky, papír a mýdlo.
Není tady