18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Citronka napsal(a):
mám teprve druhý měsíc, nemám ani tip, jen na svém nehtu gel a francii, u jsem byla dvakrát opravovat, poprvé mi upadl gel na pičce, podruhé gel z celého nehtu, je to patně udělané ???
Citronko,
nemusí vdy být....
Občas se to stane a příčin je mnoho, zkuste trochu popsat, jak ty "odfoukliny" vypadají - po jak dlouhé době se odloupne gel a v jaké směru, jak vypadal ten odloupnutý konec, víte-li, jaký máte materiál, pk i jeo značku, kolik máte na nehty vrtev gelu.
Třeba to pomůe...třeba na to přijdeme :-)
Hezký den,
Vvv.
Není tady
mvkoty napsal(a):
slunečná napsal(a):
Zdravím Vás a obracím se opět s radou...jak se čistí tětec po nanesení gelu?V bezacetonové odlakovači?
Ano atačí trochu bezacetonového odlakovače na buničinu a otřít.
Hezký den,
roky pouívám lihový dezinfekční prostředek. Vyčistí, dezinfikuje. Nebo té čistič gelu.
ZDraví,
Vvv.
Není tady
prodám sadu na gelové nehty...půvopdní cena 1773 Kč, jetě v záruce koupeno 23.3.2010 některé věci 1... pouité, zbylé v originálním balení, sada se skládá z 190 tipů, 2 bílé gely, 3 trojfázové gely, 1 25g builder clear gel, lampa 36 W v záruce, kletičky na nehty, tětec, pilníky, kartáček, olejíček a dřívko, vrchní a základní lak (včetně dalího tětce, pilníků a zdobičky)... nyní prodám za 1200. nevhodný dar a potřeba peněz Eva Jílková 721 704 461
Není tady
Dobrý den, Evko,
pár let jsem vedla semináře a vím, jaký je mezi děvčaty o podobné nabídky zájem. Pokud je Vae nabídka stále aktuální, doporučuji Vám obrátit se na kolící cetrum (které nedistribuuje nehtovou kosmetiku) ale zabývá se výhradně kolením (např. Beauty Center Prague dalí se dají vyhledat googlem).
Snad tam uspějete :-)
Hodně těstí,
Veronika
P.S. Moná bych zkusila i www.salony.cz - naleznete tam ve foru sekci "nákup - prodej" - ale to u asi náte také "oetřené.
Zdravím. v.
Není tady
Zdravím, spoustu rad a tipů ohledně modeláe gelových nehtů doma a následné péče o ně naleznete na nepovolená reklama
Upravil(a) AndreaP. (12. 3. 2011 15:35)
Není tady
Ahoj já si dělám francii na moje umělé nehty. Pouívám pouze tento gel-lak nepovolená reklama Vydrí opravdu dlouho a tvrdne hodně rychle a po zaschnutí nelepí. Opravdu doporučuji.
Upravil(a) Ronja (11. 9. 2011 9:24)
Není tady
Zdravím. Já gelové nehty miluju. Bez nich si připadám jako bez rukou. Sama si je i modeluji a taky je dělám kamarádkám. Jsou opravdu spokojené, obzvlátě od doby, co pouívám antibakteriální pilníky Antibactif. Jsou skleněné a navíc omyatelné, take se dají pouívat stále dokola Jsem opravdu moc spokojená, také je zkuste
Není tady
GituleHolmanova napsal(a):
Zdravím. Já gelové nehty miluju. Bez nich si připadám jako bez rukou. Sama si je i modeluji a taky je dělám kamarádkám. Jsou opravdu spokojené, obzvlátě od doby, co pouívám antibakteriální pilníky Antibactif. Jsou skleněné a navíc omyatelné, take se dají pouívat stále dokola Jsem opravdu moc spokojená, také je zkuste
Ano, jsou opravdu dobré. Jen je trochu koda, e je nelze koupit v obchodě, nicméně mají web, kde je koupit jde.
Není tady
Mě se líbí 3D efekty. V podstatě to vypadá jako kdyby dekorace v nehtu "plavaly". CHodím na Prahu 6 a dělají to výborně. Tady jsou jejich reklama
Upravil(a) mala.popelka (20. 4. 2012 21:40)
Není tady
Ahoj vichni. rozhodla jsem se, e si nechám udělat nebo si udělám gelové nehty. Hledám nějaké aktuální informace o výrobcích, prostředcích pro výrobu, vzory, a jiné dalí obecné o zdravotní nezávadnosti atd. Nějaké aktuální informace se mi zdá, e vycházejí tady http://az-nehty.cz/ Některé dalí stránky a fóra o gelových nehtech nebo jakýchkoliv jiných nehtech mi příjdou mrtvé. Zvaoval jsem, e si nechám udělat nehty u , vietnamců, ale to mi nepříjde rozumné. Co chci se zeptat je: Vychází nějaké časopisy o naovinkách co se nehtů týká, kde se dají koupit?
Není tady
Já jsem vdy si chodila nechávat upravovat nehty k Vietnamcům, ale jak jsem si to tak propočítala, tak to je hrozně drahá věc. Kamarádka začala dělat nehty doma a já jednou k ní la a ona, e je teda zkusí udělat i mi No povedlo se jí to! Take ted jsem stálý zákazník u ní a jsem velice spokojená a je to o hodně levnějí
Není tady
To má doma takové ty sady jak to vude na internetu vidím? já třeba přemýlela taky nad tím, e si se ségrou takovou sadu koupíme a zkusíme si dělat nehty doma samotné, ale máme docela strach z toho jak to dopadne .
Není tady
Ahoj jsem z Plzně a chtěla bych se s vámi podělit o tip, kde zajít v Plzni na gelové nehty. Vyzkouela jsem katalog vech nehtových studií v Plzni: https://www.najdisalon.cz/nehty/plzen/ ... opravdu si kadá najde to své :-) Jsou tam i nějaké recenze, fotky, ceníky ... konečně ve na jednom místě.
Není tady
Ahoj holky,sháním novou sadu na gelové nehty. Nemáte někdo nějaký tip, kde seenu?Děkuji
Není tady
Ahoj, tak pokud chce novou tak na internetu najde hodně sad. Já mám ze stránky www.galerienehtu.cz celou sadu na gelovky a sem spokojená.
Není tady
Díky za tip. U sem koukala a nová sada je objednaná.
Není tady