6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
odpověděla jsem ti v SZ:-)
za sebe jsem ti i dooporučila firmu...nevím tady to raději psát nebudu byla by to nepovolená reklama
ale to zloutnutí gelu můe být se solárka...v létě samo ze sluníčka...jinak nevím,nesetkala jsem se s jiným důvodem
primer - pro lepí přilnutí dalí vrstvy gelu
Není tady
Jo děkuju za radu:rock:Akorát jetě k tomu, a se raději nechám opečovávat, tak to jo, ale to bych musela chodit tak co 14 dnů - rychle mi to roste a ty odrustky nevypadaji hezky.nebo alespoň já je nechcu..a jetě na to mít chodit 2x na nehty za měsíc
Není tady
Taky jsem před dvěmi lety investovala do "nářadí" - chodila jsem na nehty co 3-4 týdny a u to nelo finančně utáhnout - a bez nehtů jsem si připadala jako nahá :-)
u se mi investice 100x vrátila, a to jsem si kupovala čtyřlampovku (byla v akci za 1700,-). Take teď jednou za čas místo ehlení u televize piluju a modeluju
Není tady
O ,,domácí" výrobu nehtíků je velký zájem, prodávám Uv lampy atd. a nestačím zasílat . Za chvíl u v salonech nebudou mít co dělat, tam budou chodit jen ty hodně zaměstnané, nebo líné :-)
Není tady
Ahoj, prosím Vás, mohla by mi některá poradit?Taky jsem si koupila lampu, u mi chybí "jen" gel a nářadíčko:)Kdy budu chtít Francii, tak si mám koupit gel 1. fázi, 2. fázi a gel 3. fáze + bílý gel na francii?Nebo jak to děláváte vy?děkuju moc:)
Není tady
jejky...proč sis nekoupila celou soupravu ...bude potřebovat primer na přilnutí gelu...budující jednofáfázový gel čirý nebo budující růový...bílý gel na francii... mám jetě lak s leskem a UV proti loutnutí gelu... olejíček na nehtovou kůičku...jo a bezacetonový odlakovač...po kadém vytvrzení vrstvy v lampě, se musí výpotek setřít tím odlakovačem a taky se v něm čistí těteček od gelu... ablony na dostavění nehtu... a samo papírové pilníky, kostku, těteček na opráení, pomerančové dřívko a nehtaři pouívají takový kovový nesmysl na nanáení francie vypadá to z jedné strany jako pendlíková hlavička a z druhé je to do pičky... a kdy budem detailisti, tak jetě brusku
mrkni se na net, kde nabízí celou soupravu, bývá tam i popis co je potřeba a i krok za krokem co se týká postupu a ideal je si na poprvé sehnat pokusného králíka mě se osvědčila vagrová
Upravil(a) Heřmanka (27. 12. 2008 10:46)
Není tady
Heřmanka napsal(a):
jejky...proč sis nekoupila celou soupravu ...bude potřebovat primer na přilnutí gelu...budující jednofáfázový gel čirý nebo budující růový...bílý gel na francii... mám jetě lak s leskem a UV proti loutnutí gelu... olejíček na nehtovou kůičku...jo a bezacetonový odlakovač...po kadém vytvrzení vrstvy v lampě, se musí výpotek setřít tím odlakovačem a taky se v něm čistí těteček od gelu... ablony na dostavění nehtu... a samo papírové pilníky, kostku, těteček na opráení, pomerančové dřívko a nehtaři pouívají takový kovový nesmysl na nanáení francie vypadá to z jedné strany jako pendlíková hlavička a z druhé je to do pičky... a kdy budem detailisti, tak jetě brusku
mrkni se na net, kde nabízí celou soupravu, bývá tam i popis co je potřeba a i krok za krokem co se týká postupu a ideal je si na poprvé sehnat pokusného králíka mě se osvědčila vagrová
Já u právě dost věcí z těch souprav mám - postupně nakupuji, ale nějak moc nechápu ty gely...jenofázové, vícefázové...nikde jsem to nenala vysvětlené..tak se zeptám tak: kdy budu chtít potáhnou pouze přírodní nehet, tak mám pouít jaký gel?Nebo gely?Kolikrát ho mám nanést?3x?A pak jaké gely mám pouít na nehty umělé?Nebo můu poít ten sám gel co na nehty přírodní??Já toti si nechala udělat gel na moje přírodní a jetě ten den po mytí nádobí se mi 2odlomily na pičkách, take to za 350 kč bylo opravdu kvalitní...děkuju e se mi to pokusíte vysvětlit:)
Není tady
A tetec s nylonem nebo přírodní?
Není tady
Dělám si nehty na přírodní, a kdy se odlomí tak na nalepený tip - a kupuju si gel čirý modelovací, ten pouívám na vechno, mám i potahovací čirý, ten si dávám jenom kdy si dělám francii - ale spí mám nehty barevné. Na jedno či vícefázový jsem se ani neptala, rovnou jsem řekla e chci modelovací a bylo....
A těteček nepouívám vůbec, lépe se mi gel nanáí takovou modelovací tyčinkou, jedna má na konci kuel a jedna je placatějí, tak s tou se mi to dělá nejlíp.
Není tady
nechápu co na těch gelových nehtech máte,vdyt je to tak umělý a leckdy přeplácaný !a kodí to nehtovým lůkům
Není tady
anaj napsal(a):
nechápu co na těch gelových nehtech máte,vdyt je to tak umělý a leckdy přeplácaný !a kodí to nehtovým lůkům
Anaj, mě osobně pomohli ke zbavení se komplexu z oklivých rukou... od mala jsem si kousala nehty a neuměla se toho zbavit.... od té doby co mám umělý nehty jsem v poho a nestydím se ukázat ruce...
Není tady
nechápu e někdo jetě nemá gelovky
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Heřmanko, dovolím si tady jen malou opravu
- primer se dává aby zbavil nehet mastnoty, pokud si na něj po pilování nesáhne Ty ani klientka nemusí být (není to podle pravidel ale jde to)
- v ádném případě se nestírá výpotek po kadém vrtstvení gelu v lampě, pouze ta poslední, anebo před zdobením lakem.
- stačí jakýkoli jednofázový gel, UV proti loutnutí gelu nepouívám, někdy jen v létě, lak s leskem je na gel proč?
Vem nadencům do nehtů zdar!!!
Není tady
Zdravím Vás a obracím se opět s radou...jak se čistí tětec po nanesení gelu?V bezacetonové odlakovači?
Není tady
ahoj
nechala jsem si před 3 dny taky udělat gelovky musím říct,e jsem taky nechápala, co na tom ostatní mají,ale je to
Jen mám jeden malý problém, mám francii a jeliko dost píi na PC, tak se mi začala bílá barva trochu "odlupovat"...co s tím? Já jsem v tomhle perfekcionista,take mě to trochu "drádí" při představě, co bude za pár týdnů
Děkuji.
S.
Není tady
sandra napsal(a):
ahoj
nechala jsem si před 3 dny taky udělat gelovky musím říct,e jsem taky nechápala, co na tom ostatní mají,ale je to
Jen mám jeden malý problém, mám francii a jeliko dost píi na PC, tak se mi začala bílá barva trochu "odlupovat"...co s tím? Já jsem v tomhle perfekcionista,take mě to trochu "drádí" při představě, co bude za pár týdnů
Děkuji.
S.
Jak se ti můe odlupovat francie ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, e mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji kadý den.
Není tady
aprill napsal(a):
sandra napsal(a):
ahoj
Děkuji.
S.Jak se ti můe odlupovat francie ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, e mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji kadý den.
No, jakoby ze spodu toho nehtu...
Není tady
sandra napsal(a):
aprill napsal(a):
sandra napsal(a):
ahoj
Děkuji.
S.Jak se ti můe odlupovat francie ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, e mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji kadý den.
No, jakoby ze spodu toho nehtu...
Má gel na svých nehtech nebo na typech?
Upravil(a) aprill (30. 1. 2009 20:07)
Není tady
aprill napsal(a):
sandra napsal(a):
aprill napsal(a):
Jak se ti můe odlupovat francie ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, e mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji kadý den.No, jakoby ze spodu toho nehtu...
Má gel na svých nehtech nebo na typech?
jaký je v tom rozdíl? jsem v tom nováček....paní nehtařka mi nehty zbrousila, pak na konečky nehtů cosi nalepila, pak mi tam dala gel....
Není tady
solkla napsal(a):
- stačí jakýkoli jednofázový gel, UV proti loutnutí gelu nepouívám, někdy jen v létě, lak s leskem je na gel proč?
Vem nadencům do nehtů zdar!!!
dík za opravu... no mě to tak bylo řečeno a uděláno...a lak s leskem je zároven s tím UV jako poslední vrstva je fakt, e je to tak nějak navíc a docela mě drádí jak to v záři slunce hází modré odlesky
Není tady
mám teprve druhý měsíc, nemám ani tip, jen na svém nehtu gel a francii, u jsem byla dvakrát opravovat, poprvé mi upadl gel na pičce, podruhé gel z celého nehtu, je to patně udělané ???
Není tady
aprill napsal(a):
sandra napsal(a):
ahoj
Děkuji.
Nápodobně - vůbec nic se mi za 3 týdny neodlupuje.
Není tady
Mám docela problém Kdy dělám gel na vlastní nehet, tak mi ten gel buď +- do 2 dnů popraská nabo se mi z vrchu sloupává. Je to gelem?Protoe jinak na tipech si ho nemůu vynachválit...
Není tady
slunečná napsal(a):
Mám docela problém Kdy dělám gel na vlastní nehet, tak mi ten gel buď +- do 2 dnů popraská nabo se mi z vrchu sloupává. Je to gelem?Protoe jinak na tipech si ho nemůu vynachválit...
Slunečný den přeji :-),
jak u toho postupujete? (stačí v bodech krok za krokem)
Zpevnění přírodních nehtů je trochu jiné, ne modelá na tip. Moná bych pro Vás měla "tip", jak na to, sama jsem s tím před lety trocu válčila:-).
Zdravím,
Vvv.
Není tady