Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 20. 11. 2008 10:49

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: GELOVÉ NEHTY:-))

odpověděla jsem ti v SZ:-)

za sebe jsem ti i dooporučila firmu...nevím tady to raději psát nebudu byla by to nepovolená reklama  tonguetongue
ale to zloutnutí gelu může být se solárka...v létě samo ze sluníčka...jinak nevím,nesetkala jsem se s jiným důvodem  wink
primer - pro lepší přilnutí další vrstvy gelu

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#27 20. 11. 2008 13:52

slunečná
♥♥♥----

Jo děkuju za radu:rock:Akorát ještě k tomu, a se raději nechám opečovávat, tak to jo, ale to bych musela chodit tak co 14 dnů - rychle mi to roste a ty odrustky nevypadaji hezky.nebo alespoň já je nechcu.gloria.a ještě na to mít chodit 2x na nehty za měsíclol

Není tady

#28 3. 12. 2008 11:27

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Taky jsem před dvěmi lety investovala do "nářadí" - chodila jsem na nehty co 3-4 týdny a už to nešlo finančně utáhnout - a bez nehtů jsem si připadala jako nahá :-)
už se mi investice 100x vrátila, a to jsem si kupovala čtyřlampovku (byla v akci za 1700,-). Takže teď jednou za čas místo žehlení u televize piluju a modeluju big_smile

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#29 13. 12. 2008 14:07

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

O ,,domácí" výrobu nehtíků je velký zájem, prodávám Uv lampy atd. a nestačím zasílat . Za chvíl už v salonech nebudou mít co dělat, tam budou chodit jen ty hodně zaměstnané, nebo líné :-)

Není tady

#30 22. 12. 2008 18:49

slunečná
♥♥♥----

Ahoj, prosím Vás, mohla by mi některá poradit?Taky jsem si koupila lampu, už mi chybí "jen" gel a nářadíčko:)Když budu chtít Francii, tak si mám koupit gel 1. fázi, 2. fázi a gel 3. fáze + bílý gel na francii?Nebo jak to děláváte vy?děkuju moc:)

Není tady

#31 27. 12. 2008 10:45

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

jejky...proč sis nekoupila celou soupravu smile...budeš potřebovat primer na přilnutí gelu...budující jednofáfázový gel čirý nebo budující růžový...bílý gel na francii... mám ještě lak s leskem a UV proti žloutnutí gelu... olejíček na nehtovou kůžičku...jo a bezacetonový odlakovač...po každém vytvrzení vrstvy v lampě, se musí výpotek setřít tím odlakovačem a taky se v něm čistí štěteček od gelu... šablony na dostavění nehtu... a samo papírové pilníky, kostku, štěteček na oprášení, pomerančové dřívko a nehtaři používají takový kovový nesmysl na nanášení francie vypadá to z jedné strany jako špendlíková hlavička a z druhé je to do špičky... a když budem detailisti, tak ještě brusku big_smile

mrkni se na net, kde nabízí celou soupravu, bývá tam i popis co je potřeba a i krok za krokem co se týká postupu smile a ideal je si na poprvé sehnat pokusného králíka big_smilebig_smilebig_smile mě se osvědčila švagrová big_smile

Upravil(a) Heřmanka (27. 12. 2008 10:46)

Není tady

#32 27. 12. 2008 11:29

slunečná
♥♥♥----

Heřmanka napsal(a):

jejky...proč sis nekoupila celou soupravu smile...budeš potřebovat primer na přilnutí gelu...budující jednofáfázový gel čirý nebo budující růžový...bílý gel na francii... mám ještě lak s leskem a UV proti žloutnutí gelu... olejíček na nehtovou kůžičku...jo a bezacetonový odlakovač...po každém vytvrzení vrstvy v lampě, se musí výpotek setřít tím odlakovačem a taky se v něm čistí štěteček od gelu... šablony na dostavění nehtu... a samo papírové pilníky, kostku, štěteček na oprášení, pomerančové dřívko a nehtaři používají takový kovový nesmysl na nanášení francie vypadá to z jedné strany jako špendlíková hlavička a z druhé je to do špičky... a když budem detailisti, tak ještě brusku big_smile

mrkni se na net, kde nabízí celou soupravu, bývá tam i popis co je potřeba a i krok za krokem co se týká postupu smile a ideal je si na poprvé sehnat pokusného králíka big_smilebig_smilebig_smile mě se osvědčila švagrová big_smile

Já už právě dost věcí z těch souprav mám - postupně nakupuji, ale nějak moc nechápu ty gely...jenofázové, vícefázové...nikde jsem  to nenašla vysvětlené..tak se zeptám tak: když budu chtít potáhnou pouze přírodní nehet, tak mám použít jaký gel?Nebo gely?Kolikrát ho mám nanést?3x?A pak jaké gely mám použít na nehty umělé?Nebo můžu požít ten sám gel co na nehty přírodní??Já  totiž si nechala udělat gel na moje přírodní a ještě ten den po mytí nádobí se mi 2odlomily na špičkách, takže to za 350 kč bylo opravdu kvalitní...děkuju že se mi to pokusíte vysvětlit:)

Není tady

#33 27. 12. 2008 11:48

slunečná
♥♥♥----

A štetec s nylonem nebo přírodní?gloria

Není tady

#34 29. 12. 2008 10:29

jaspinn
♥♥♥♥---
Místo: Ostrava

Dělám si nehty na přírodní, a když se odlomí tak na nalepený tip smile - a kupuju si gel čirý modelovací, ten používám na všechno, mám i potahovací čirý, ten si dávám jenom když si dělám francii - ale spíš mám nehty barevné. Na jedno či vícefázový jsem se ani neptala, rovnou jsem řekla že chci modelovací a bylo.... smile
A štěteček nepoužívám vůbec, lépe se mi gel nanáší takovou modelovací tyčinkou, jedna má na konci kužel a jedna je placatější, tak s tou se mi to dělá nejlíp.

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží nᚠsvět postrčit dál, posunout výš. A jen vůl mu v tom brání.
Jan Werich

Není tady

#35 29. 12. 2008 10:49

anaj
♥♥-----

nechápu co na těch gelových nehtech máte,vždyt je to tak umělý a  leckdy přeplácaný !a škodí to nehtovým lůžkům

Není tady

#36 29. 12. 2008 11:40

janísek
♥♥♥♥♥--

anaj napsal(a):

nechápu co na těch gelových nehtech máte,vždyt je to tak umělý a  leckdy přeplácaný !a škodí to nehtovým lůžkům

Anaj, mě osobně pomohli ke zbavení se komplexu z ošklivých rukou... od mala jsem si kousala nehty a neuměla se toho zbavit.... od té doby co mám umělý nehty jsem v poho a nestydím se ukázat ruce...big_smile

Není tady

#37 6. 1. 2009 14:14

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

nechápu že někdo ještě nemá gelovky reta tonguetongue tummenupp

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#38 7. 1. 2009 18:46

solkla
♥♥♥----

Heřmanka napsal(a):

Heřmanko, dovolím si tady jen malou opravu
- primer se dává aby zbavil nehet mastnoty, pokud si na něj po pilování nesáhneš Ty ani klientka nemusí být (není to podle pravidel ale jde to)
- v žádném případě se nestírá výpotek po každém vrtstvení gelu v lampě, pouze ta poslední, anebo před zdobením lakem.
- stačí jakýkoli jednofázový gel, UV proti žloutnutí gelu nepoužívám, někdy jen v létě, lak s leskem je na gel proč?

Všem nadšencům do nehtů zdar!!!

Veď mě,dobrotivé světlo,nepropustnou tmou,veď mě do bezpečí.Již se snáší černá noc a já bloudím ztracený,veď mě do bezpečí. Dosud jsem nepoznal úzkost a nikdy jsem nežádal,abys mě chránilo.Vždy jsem kráčel vlastní cestou,avšak nyní prosím,veď mě do bezpečí.Kéž s novým jitrem přivítá mě úsměv andělů,které jsem kdysi miloval a na něž jsem zapomněl. (John Henry Newman: Veď mě, dobrotivé světlo)

Není tady

#39 15. 1. 2009 20:23

slunečná
♥♥♥----

Zdravím Vás a obracím se opět s radou...jak se čistí štětec po nanesení gelu?V bezacetonové odlakovači?

Není tady

#40 15. 1. 2009 21:38

mvkoty
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Velvary
Web

slunečná napsal(a):

Zdravím Vás a obracím se opět s radou...jak se čistí štětec po nanesení gelu?V bezacetonové odlakovači?

Ano atačí trochu bezacetonového odlakovače  na buničinu a otřít.

Není tady

#41 30. 1. 2009 19:12

sandra
♥♥♥♥♥♥-

ahoj smile
nechala jsem si před 3 dny taky udělat gelovky gloria musím říct,že jsem taky nechápala, co na tom ostatní mají,ale je to tummenupp

Jen mám jeden malý problém, mám francii a jelikož dost píši na PC, tak se mi začala bílá barva trochu "odlupovat"...co s tím? Já jsem v tomhle perfekcionista,takže mě to trochu "dráždí" při představě, co bude za pár týdnů big_smile dumbom

Děkuji.

S.

Není tady

#42 30. 1. 2009 19:18

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sandra napsal(a):

ahoj smile
nechala jsem si před 3 dny taky udělat gelovky gloria musím říct,že jsem taky nechápala, co na tom ostatní mají,ale je to tummenupp

Jen mám jeden malý problém, mám francii a jelikož dost píši na PC, tak se mi začala bílá barva trochu "odlupovat"...co s tím? Já jsem v tomhle perfekcionista,takže mě to trochu "dráždí" při představě, co bude za pár týdnů big_smile dumbom

Děkuji.

S.

Jak se ti může odlupovat francie va ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, že mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji každý den.

Není tady

#43 30. 1. 2009 20:02

sandra
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

sandra napsal(a):

ahoj smile

Děkuji.

S.

Jak se ti může odlupovat francie va ? Na nehty chodím co 4 týdny a jenom proto, že mám odrůst , jinak jsou v pořádku a to na PC pracuji každý den.

No, jakoby ze spodu toho nehtu...

Není tady

#44 30. 1. 2009 20:07

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

sandra napsal(a):

aprill napsal(a):

sandra napsal(a):

ahoj smile

Děkuji.

S.

Mᚠgel na svých nehtech nebo na typech?

Upravil(a) aprill (30. 1. 2009 20:07)

Není tady

#45 30. 1. 2009 22:22

sandra
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

sandra napsal(a):

aprill napsal(a):

Mᚠgel na svých nehtech nebo na typech?

jaký je v tom rozdíl? jsem v tom nováček....paní nehtařka mi nehty zbrousila, pak na konečky nehtů cosi nalepila, pak mi tam dala gel....

Není tady

#46 19. 2. 2009 17:28

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

solkla napsal(a):

- stačí jakýkoli jednofázový gel, UV proti žloutnutí gelu nepoužívám, někdy jen v létě, lak s leskem je na gel proč?

Všem nadšencům do nehtů zdar!!!

dík za opravu... no mě to tak bylo řečeno a uděláno...a lak s leskem je zároven s tím UV jako poslední vrstva smile je fakt, že je to tak nějak navíc a docela mě dráždí jak to v záři slunce hází modré odlesky big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#47 20. 2. 2009 9:52

Citronka
♥♥♥----

mám teprve druhý měsíc, nemám ani tip, jen na svém nehtu gel a francii, už jsem byla dvakrát opravovat, poprvé mi upadl gel na špičce, podruhé gel z celého nehtu, je to špatně udělané ???

Není tady

#48 22. 2. 2009 18:29

slunečná
♥♥♥----

aprill napsal(a):

sandra napsal(a):

ahoj smile

Děkuji.

S.

Nápodobně - vůbec nic se mi za 3 týdny neodlupuje.

Není tady

#49 22. 2. 2009 18:35

slunečná
♥♥♥----

Mám docela problémsad Když dělám gel na vlastní nehet, tak mi ten gel buď +- do 2 dnů popraská nabo se mi z vrchu sloupává. Je to gelem?Protože jinak na tipech si ho nemůžu vynachválit...smile

Není tady

#50 17. 2. 2010 10:50

Veronika Kremzová
Partner Babinet.cz
Místo: Praha
Web

slunečná napsal(a):

Mám docela problémsad Když dělám gel na vlastní nehet, tak mi ten gel buď +- do 2 dnů popraská nabo se mi z vrchu sloupává. Je to gelem?Protože jinak na tipech si ho nemůžu vynachválit...smile

Slunečný den přeji :-),

jak u toho postupujete? (stačí v bodech krok za krokem)

Zpevnění přírodních nehtů je trochu jiné, než modelហna tip. Možná bych pro Vás měla "tip", jak na to, sama jsem s tím před lety trocu válčila:-).

Zdravím,

Vvv.

„Největším ze všech majetků je krása ženy…“  Autor: Johann Christoph Friedrich Schiller
Klinika Esthesia - estetika, relaxace, krása

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí