6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nevím jestli to tu u nebylo zaloené...kdy tak midejte odkaz, děkuju...
chci se zeptat jestli některá z vás je má jak jste spokojené, cena a taky typy co si na ty nehty dát, u mi dochází fantazie:-)) nehcic nic výrazného jen takové decentí zdobení, jestli někdo znáte nějaký odkaz nebo adresu prosím o uvedení díky:-))
Není tady
zkus na www.modelaznehtu.cz třeba tam něco najde:-)
Není tady
Já kdy jsem měla nehty, měla jsem ale porcelánové, líp mi drely, tak jsem na nich měla udělanou francouzskou manikůru a malé černé čínské znaky
Není tady
porcelánové...??
já mám nehty za 250,- nové a doplnění 200,- cca za 4-5 týdnů. drí mi naprosto skvěle, ta cena je nízká protoe to paní dělá doma "na tano:-)))" ale před tím jsem chodila do salonu za 500 nové a 350 dodplnění
jinak fran.manikuru mám taky ale chtěla bych to něčím "doladit"
Ajax: děkuju:-)))
Není tady
Já jsem ze začátku taky měla gelové, ale kdy jsem se narazila, tak se mi ty nehty lámaly a tak , kdy jsem měla porcelánové, tak se mi nehet při nárazu neulomil a kdy u to byl fakt velký náraz, tak i s mojím nehtem Ty porcelánové byly troku hrubí
No mě to vylo cenově taky tak nějak jako tebe, a to jsem chodila přímo k paní, která měla salón. Ale teď hlavně dělá pryskyřicové ( dává jen ty pičky franc. manikury ) a ty jsou prý nejlepí a njedýl drí a navíc nemusí chodit tak často, protoe ten odrůst není tak hrozný
Není tady
Gelovky mám asi dva roky a jsem s nimi spokojená. Nové nehty jsem měla za 300 Kč, doplnění za 130 Kč a 10 Kč za nový nehet (pokud mi ho musí vyměnit), na doplnění chodím co 3-4 týdny. Občas se mi stane, e některý ulomím, ale to je pouze moje neikovnost. Nosím jen francouzkou manikuru (pernamentní) a malůvky nechávám na manikérce. Maluje mi převáne jen prsteníčky a prostředníčky. Občas mám zdobení z perliček.
Není tady
Já mám gelové za 550,- a doplnění teď zvedla na 350,- jednou za 4 týdny. Dost mi to odrůstá. Nechávám si dělat francozukou (permanentní) teď na zimu bílou s nějakým jemným obrázkem. Od jara větinou střídám barvy gelu podle nálady. Na velikonoce jsem měla dokonce kadý prst jiný. Ale někdo na to nemá odvahu a ne kadému se to líbí.
Není tady
tak jsem byla včera a dala jsem si francozskou - klasika a do gelu toho pruhledného jemné růovo bílé kvítka, jako pomněnky-tvarem:-))
ty porcelánové to jsem nikdy neviděla ani ty pryskyřicové...?
mně se ulomil nehet jednou jedinkrát při přebírání prádla v koi, kdy jsem zajela psrtem do dírky...a pěkně to bolelo...
barevné gely na pičky se mi taky moc líbí je to příjemná změna ale dlouho u barevnýho nevydrím...bílá je klasika a neutrální
hlavně se mi na tech nehtech líbí e je to stále upravené, a kdy chci jít někam do společnosti je to bez práce...jsem do toho blázen:-))
Není tady
Ahojky, promiňte e Vám sem lezu, ale neporadil by mi někdo kde v Plzni dělají kvalitní a pěkné pryskyřicové nehty? Moc děkuji Pája
Není tady
Ahoj tak já nemám gelovky moc dlouho asi jen 2 měsíce, ale jsem s nimi spokojená. Nové nehty mě stály 500 a doplnění 250 tak jednou měsíčně. Za tu dobu se mi stalo jen jednou, e bych si nehet zlomila a to bylo těsně před prvním doplněním.
Adro... na www.dama.cz je hodne diskusi o gelovkach a holky tam maji i sve galerie a spoustu fotek...
Není tady
Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat. Vdy přece odrůstá i ten tip(nebo jak se to jmenuje) a pod ním je potom vidět můj nehet...tak to se potom přece musí udělat nové nehty nebo ne?
Není tady
plyák napsal(a):
Ahojky, promiňte e Vám sem lezu, ale neporadil by mi někdo kde v Plzni dělají kvalitní a pěkné pryskyřicové nehty? Moc děkuji Pája
Pájo, já jsem chodila nejdřív sem:, nehty mi drely, paní mi vdycky udělala nějaké obrázky a malůvky a i ty ceny ly...
pak jsem začala chodit do OC Plaza k vietnamcům, který tam dělají nehty...a na lehký problémy v komunikaci mají nehty super... vdycky jsem měla problém s tím, e se mi gelovky lámaly a teď mi ty akrylový od nich drí i pět týdnů bez problému... take super... a hlavně jsou tam kadej den do 9 do 21 hodin i o víkendech, take nemám problém se tam dostat... :-)
kdyby tě zajímalo jetě něco, tak se klidně ozvi na SZ
Není tady
klarus15 napsal(a):
Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat. Vdy přece odrůstá i ten tip(nebo jak se to jmenuje) a pod ním je potom vidět můj nehet...tak to se potom přece musí udělat nové nehty nebo ne?
Klarus, ten tip se tam dává jen kdy se dělají úplně nové nehty- je nalepenej jen na kousku nehtu- kraj se zbrousí na úroveň vlastního nehtu, take to vidět není... pak se nehty jen dodělávají a upravují bez toho tipu...
Není tady
asi jsem se spatne vyjadrila...ja myslim jako ze po nejaky dobe zacne byt videt mezi bilou casti a zbytkem nehtu muj nehet...ze proste ten tip nebude stale "na jednom miste" ale bude se posouvat-tim jak nehty rostou
Není tady
klarus15 napsal(a):
asi jsem se spatne vyjadrila...ja myslim jako ze po nejaky dobe zacne byt videt mezi bilou casti a zbytkem nehtu muj nehet...ze proste ten tip nebude stale "na jednom miste" ale bude se posouvat-tim jak nehty rostou
tak to jsem nepochopila... jo, po čase je ten vlastní nehet trochu vidět.... ale větinou to tak mám a cca po čtyřech týdnech...a není to nijak hrozný.,. pak jdu na doplnění a zas je to v pohodě....
Není tady
aha,takze po tom doplneni je to zase v pohode a ten nehet videt neni?
Není tady
klarus15 napsal(a):
aha,takze po tom doplneni je to zase v pohode a ten nehet videt neni?
no, nehet je vidět v odrostu- mezi bílým proukem (francie) a lůkem prstu... A kdy se při doplnění nehty zkrátí a francouzká man.se udělá znovu, tak se to zase schová...
nevím jak to vysvětlit... kdyby sem tak lo kreslit..
Není tady
vyborne uz to chapu:) tak dekuju moc za radu a za trpelivost;)
Není tady
Mám zrovna včera udělanou čerstvou "francii" na odrost. Já jsem si zase představovala , e to bílé bude po odrostu vý a mení , jen na kraji nehtu, právě to prosvítání pod nehtem mi nelo na rozum, jak se to bude dělat. No a tak mám teď tu bílou část větí- k přechodu nehtu zl ůka ven. Moc by se mi líbilo mít delí část nehtu růovou ( jako je lůko prosvítající pod nehtem) a jen koneček bílý, aby mi to prodluovalo ruce celkově... No ale prý to nejde.... tak nevím. Te´d mám dlouhé bílé části na drápcích ,asi si budu muset zvyknout...
Není tady
Prosím Vás, nedělá tu některá z Vás nehty gelové??Potřebovala bych odpovědi na pár otázek;)
Není tady
klarus15 napsal(a):
jo ten přechod vidět je mezi bílou částí a vlastním nehtem jak prosvítá) proto se ta bílá část přetahuje víc do nehtu... jinak já mám francouzskou manikuru a maluvky si na to pak dělám sama lakem bezacetonové odlakovače gelovkám neublíí
Není tady
na gelovky nedám dopusit
Není tady
Nebo se zeptám a jestli bude někdo vědět?:supr:Jaký je rozdíl mezi jednofázovým gelem a vícefázovým?Jaká značka uv gelu je dobrá-myslím na francii, protoe ten co má známá, se mi zdá, e po čase troku zeloutne.A snad poslední otázka:D K čemu slouí primer?Tak snad mi někdo pomůe
Není tady