Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 30. 11. 2006 9:10

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

GELOVÉ NEHTY:-))

nevím jestli to tu už nebylo založené...když tak midejte odkaz, děkuju...
chci se zeptat jestli některá z vás je má jak jste spokojené, cena a taky typy co si na ty nehty dát, už mi dochází fantazie:-)) nehcic nic výrazného jen takové decentí zdobení, jestli někdo znáte nějaký odkaz nebo adresu prosím o uvedení díky:-))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#2 30. 11. 2006 9:30

Ajax
♥♥♥♥♥--

Re: GELOVÉ NEHTY:-))

zkus na www.modelaznehtu.cz třeba tam něco najdeš:-)

Není tady

#3 30. 11. 2006 14:07

Moninka
♥♥♥----

Já když jsem měla nehty, měla jsem ale porcelánové, líp mi držely, tak jsem na nich měla udělanou francouzskou manikůru  a malé černé čínské znaky smile

Není tady

#4 30. 11. 2006 14:57

adra
♥♥♥♥♥♥♥

porcelánové...??
já mám nehty za 250,- nové a doplnění 200,-  cca za 4-5 týdnů. drží mi naprosto skvěle, ta cena je nízká protože to paní dělá doma "na tano:-)))" ale před tím jsem chodila do salonu za 500 nové a 350 dodplnění

jinak fran.manikuru mám taky ale chtěla bych to něčím "doladit"

Ajax: děkuju:-)))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#5 1. 12. 2006 6:25

Moninka
♥♥♥----

Já jsem ze začátku taky měla gelové, ale když jsem se narazila, tak se mi ty nehty lámaly a tak , když jsem měla porcelánové, tak se mi nehet při nárazu neulomil a když už to byl fakt velký náraz, tak i s mojím nehtem grater   Ty porcelánové byly trošku hrubší

No mě to vyšlo cenově taky tak nějak jako tebe, a to jsem chodila přímo k paní, která měla salón. Ale teď hlavně dělá pryskyřicové ( dává jen ty špičky franc. manikury ) a ty jsou prý nejlepší a njedýl drží a navíc nemusíš chodit tak často, protože ten odrůst není tak hrozný

Není tady

#6 1. 12. 2006 7:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Gelovky mám asi dva roky a jsem s nimi spokojená. Nové nehty jsem měla za 300 Kč, doplnění za 130 Kč a 10 Kč za nový nehet (pokud mi ho musí vyměnit), na doplnění chodím co 3-4 týdny. Občas se mi stane, že některý ulomím, ale to je pouze moje nešikovnost.  Nosím jen francouzkou manikuru (pernamentní) a malůvky nechávám na manikérce. Maluje mi převážne jen prsteníčky a prostředníčky. Občas mám zdobení z perliček.

Není tady

#7 1. 12. 2006 7:17

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Já mám gelové za 550,- a doplnění teď zvedla na 350,- jednou za 4 týdny. Dost mi to odrůstá. Nechávám si dělat francozukou (permanentní) teď na zimu bílou s nějakým jemným obrázkem. Od jara většinou střídám barvy gelu podle nálady. Na velikonoce jsem měla dokonce každý prst jiný. Ale někdo na to nemá odvahu a ne každému se to líbí.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#8 1. 12. 2006 8:28

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak jsem byla včera a dala jsem si francozskou - klasika a do gelu toho pruhledného jemné růžovo bílé kvítka, jako pomněnky-tvarem:-))
ty porcelánové to jsem nikdy neviděla ani ty pryskyřicové...?
mně se ulomil nehet jednou jedinkrát při přebírání prádla v koši, kdy jsem zajela psrtem do dírky...a pěkně to bolelo...
barevné gely na špičky se mi taky moc líbí je to příjemná změna ale dlouho u barevnýho nevydržím...bílá je klasika a neutrální
hlavně se mi na tech nehtech líbí že je to stále upravené, a když chci jít někam do společnosti je to bez práce...jsem do toho blázen:-))

Není tady

#9 20. 11. 2007 22:18

plyšák
♥------

Ahojky, promiňte že Vám sem lezu, ale neporadil by mi někdo kde v Plzni dělají kvalitní a pěkné pryskyřicové nehty? Moc děkuji Pája

Není tady

#10 20. 11. 2007 22:54

Maya.82
Host

Ahoj tak já nemám gelovky moc dlouho asi jen 2 měsíce, ale jsem s nimi spokojená. Nové nehty mě stály 500 a doplnění 250 tak jednou měsíčně. Za tu dobu se mi stalo jen jednou, že bych si nehet zlomila a to bylo těsně před prvním doplněním.

#11 22. 11. 2007 18:12

Slvinka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Střední Čechy

Adro... na www.dama.cz je hodne diskusi o gelovkach a holky tam maji i sve galerie a spoustu fotek...

cool

Není tady

#12 28. 11. 2007 16:42

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jo,tak gelové nehty jsme si nechala udělat jednou, za 700...a už nikdy...při rychlosti jako mě rostou nehty bych musela na doplnění chodit asi každý týden. A na to nemám bohužel čas ani peníze.

Není tady

#13 27. 8. 2008 11:28

klarus15
♥------

Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat. Vždy přece odrůstá i ten tip(nebo jak se to jmenuje) a pod ním je potom vidět můj nehet...tak to se potom přece musí udělat nové nehty nebo ne?

Není tady

#14 27. 8. 2008 12:35

janísek
♥♥♥♥♥--

plyšák napsal(a):

Ahojky, promiňte že Vám sem lezu, ale neporadil by mi někdo kde v Plzni dělají kvalitní a pěkné pryskyřicové nehty? Moc děkuji Pája

Pájo, já jsem chodila nejdřív sem:, nehty mi držely, paní mi vždycky udělala nějaké obrázky a malůvky  a i ty ceny šly...
pak jsem začala chodit do OC Plaza k vietnamcům, který tam dělají nehty...až na lehký problémy v komunikaci mají nehty super... vždycky jsem měla problém s tím, že se mi gelovky lámaly a teď mi ty akrylový od nich drží i pět týdnů bez problému... takže super... a hlavně jsou tam každej den do 9 do 21 hodin i o víkendech, takže nemám problém se tam dostat... :-)
kdyby tě zajímalo ještě něco, tak se klidně ozvi na SZ

Není tady

#15 27. 8. 2008 12:39

janísek
♥♥♥♥♥--

klarus15 napsal(a):

Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat. Vždy přece odrůstá i ten tip(nebo jak se to jmenuje) a pod ním je potom vidět můj nehet...tak to se potom přece musí udělat nové nehty nebo ne?

Klarus, ten tip se tam dává jen když se dělají úplně nové nehty- je nalepenej jen na kousku nehtu- kraj se zbrousí na úroveň vlastního nehtu, takže to vidět není... pak se nehty jen dodělávají a upravují bez toho tipu...

Není tady

#16 27. 8. 2008 13:12

klarus15
♥------

asi jsem se spatne vyjadrila...ja myslim jako ze po nejaky dobe zacne byt videt mezi bilou casti a zbytkem nehtu muj nehet...ze proste ten tip nebude stale "na jednom miste" ale bude se posouvat-tim jak nehty rostou

Není tady

#17 27. 8. 2008 13:24

janísek
♥♥♥♥♥--

klarus15 napsal(a):

asi jsem se spatne vyjadrila...ja myslim jako ze po nejaky dobe zacne byt videt mezi bilou casti a zbytkem nehtu muj nehet...ze proste ten tip nebude stale "na jednom miste" ale bude se posouvat-tim jak nehty rostou

tak to jsem nepochopila... smile   jo, po čase je ten vlastní nehet trochu vidět.... ale většinou to tak mám až cca po čtyřech týdnech...a není to nijak hrozný.,. pak jdu na doplnění a zas je to v pohodě....

Není tady

#18 27. 8. 2008 13:29

klarus15
♥------

aha,takze po tom doplneni je to zase v pohode a ten nehet videt neni?

Není tady

#19 27. 8. 2008 13:51

janísek
♥♥♥♥♥--

klarus15 napsal(a):

aha,takze po tom doplneni je to zase v pohode a ten nehet videt neni?

no, nehet je vidět v odrostu- mezi bílým proužkem (francie) a lůžkem prstu... A když se při doplnění nehty zkrátí a francouzká man.se udělá znovu, tak se to zase schová...

nevím jak to vysvětlit... sad kdyby sem tak šlo kreslit.. big_smile

Není tady

#20 27. 8. 2008 14:39

klarus15
♥------

vyborne uz to chapu:) tak dekuju moc za radu a za trpelivost;)

Není tady

#21 27. 8. 2008 15:37

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mám zrovna včera udělanou čerstvou "francii"  na odrost.  Já jsem si zase představovala , že  to bílé bude po odrostu výš a menší , jen na kraji  nehtu, právě to prosvítání pod nehtem mi nešlo na rozum, jak se to bude dělat. No a tak mám teď tu bílou část větší- k přechodu nehtu  zl ůžka ven. Moc by se mi líbilo mít delší část nehtu  růžovou ( jako je lůžko prosvítající pod nehtem) a jen koneček bílý, aby mi to prodlužovalo ruce celkově... No ale prý to nejde.... tak nevím. Te´d mám dlouhé bílé části na drápcích ,asi si budu muset zvyknout...

Není tady

#22 19. 11. 2008 11:37

slunečná
♥♥♥----

Prosím Vás, nedělá tu některá z Vás nehty gelové??Potřebovala bych odpovědi na pár otázek;)

Není tady

#23 19. 11. 2008 14:00

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

klarus15 napsal(a):

jo ten přechod vidět je sad mezi bílou částí a vlastním nehtem jak prosvítá) proto se ta bílá část přetahuje víc do nehtu... jinak já mám francouzskou manikuru a maluvky si na to pak dělám sama lakem smile bezacetonové odlakovače gelovkám neublíží smile

Není tady

#24 19. 11. 2008 14:25

adra
♥♥♥♥♥♥♥

na gelovky nedám dopusit  big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile tummenupp

Není tady

#25 19. 11. 2008 19:03

slunečná
♥♥♥----

Nebo se zeptám a jestli bude někdo vědět?:supr:Jaký je rozdíl mezi jednofázovým gelem a vícefázovým?Jaká značka uv gelu je dobrá-myslím na francii, protože ten co má známá, se mi zdá, že po čase trošku zežloutne.A snad poslední otázka:D K čemu slouží primer?Tak snad mi někdo pomůžesmile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí