29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nabídka již není aktuální
Upravil(a) Kamčitka (22. 10. 2007 2:03)
Není tady
Jé Kamči, škoda že nebydlím blíž, i když mám spíš šicí stroj než že umím šít. Ale určitě je to dobrá nabídka. Je skvělé že se Ti daří. Jen tak dál
Není tady
Kamchinko příště bez e-mailu - ten uváděj prosím jen v sz zájemkyním, děkuji Markéta
Výtažek z pravidel : Pro uvádění soukromých mailů a dalších osobních údajů (telefon, adresa) ve vlastním zájmu používejte formát dvoustranné komunikace "Soukromé zprávy", nebo soukromý email.
A samozřejmě gratuluji k úspěchu, už se těším, až si u Tebe budu moci sama objednat
Není tady
Ahoj Markétko, tak to se omlouvám, nicméně to je právě problém že téma je aktuální a ten kdo mi napíše tady, tak má skoro smůlu, že se mi nějak časově nedaří sem zajít a navíc schránka je malá a zprávy se vracejí , proto ten mejlík
- hmmm i když nechápu co je to "nebo soukromý mail" když jsem tak učinila
Jinak děkuji za podporu, je to výsledek více než 7 leté dřiny
Není tady
V tom případě si ho dej... bylo to jen ve Tvém zájmu, zboží nenabízíš, jen práci, takže pokud Tě nebudou obtěžovat desítky spamů,klidně ho sem vlož.
Není tady
Už jsem to vyřešila po svém , tobě spamy nechodí když máš email tak veřejně
? Mně spamy nechodí, a jakmile to přestane být opět aktuální opět nabídku vymažu
Není tady