3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Nabídka ji není aktuální
Upravil(a) Kamčitka (22. 10. 2007 2:03)
Není tady
Jé Kamči, koda e nebydlím blí, i kdy mám spí icí stroj ne e umím ít. Ale určitě je to dobrá nabídka. Je skvělé e se Ti daří. Jen tak dál
Není tady
Kamchinko přítě bez e-mailu - ten uváděj prosím jen v sz zájemkyním, děkuji Markéta
Výtaek z pravidel : Pro uvádění soukromých mailů a dalích osobních údajů (telefon, adresa) ve vlastním zájmu pouívejte formát dvoustranné komunikace "Soukromé zprávy", nebo soukromý email.
A samozřejmě gratuluji k úspěchu, u se těím, a si u Tebe budu moci sama objednat
Není tady
Ahoj Markétko, tak to se omlouvám, nicméně to je právě problém e téma je aktuální a ten kdo mi napíe tady, tak má skoro smůlu, e se mi nějak časově nedaří sem zajít a navíc schránka je malá a zprávy se vracejí , proto ten mejlík
- hmmm i kdy nechápu co je to "nebo soukromý mail" kdy jsem tak učinila
Jinak děkuji za podporu, je to výsledek více ne 7 leté dřiny
Není tady
V tom případě si ho dej... bylo to jen ve Tvém zájmu, zboí nenabízí, jen práci, take pokud Tě nebudou obtěovat desítky spamů,klidně ho sem vlo.
Není tady
U jsem to vyřeila po svém , tobě spamy nechodí kdy má email tak veřejně
? Mně spamy nechodí, a jakmile to přestane být opět aktuální opět nabídku vymau
Není tady