18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem chtěla bych se zeptat maminek , které očkovali mimčo HEXA vakcínou jestli měli nějakou reakci . Viktorka byla včera na druhé očkování a dnes má celý den teploty . Po prvním očkování nebyla reakce ádná . Tak nevím jestli to můe být z toho očkování . Díky za odpovědi
Není tady
Evule,kamarádka na tomhle očkování byla s holčičkou a malá měla dokonce horečky....Take je to moné,ale stejně,kdyby teplota byla vyí a trvalo to déle,nebo by byla malá plačtivějí či patně pila,ozvala bych se raději doktorce.Doufám,e to bude brzy v pořádku,pa Iva.
Není tady
My neměli ani po jedný Hexe reakci ale pro jistotu jsem měla doma paralen čípky
Není tady
Nelča neměla při první reakci, při druhé teplotu (spravil to panadol) a třetí injekce se obela bez pláče a reakce... Myslím, e reakci po druhé injekci měla z toho, e pár dní na ní něco lezlo, ale nic se z toho nevyklubalo.. Oslabený imunitní systém můe mít po hexe reakci.
Není tady
Adam měl zatím 2 dávky a pokadé měl večer teplotu a byl uplakaný. Dávala jsem mu Paralen čípky.
Není tady
Holky díky moc uklidnili jste mě vichni toti říkali , e teplota být nemůe . Jetě jednou dík .
Není tady
moje malá snáela očkování dobře, ale adámek to odskákal s horečkou, stačil ale nurofenovej čípek a bylo po vem. pak byl takovej unavenej, ale horečka ustala a u neměl ani zvýenou teplotu.
Není tady
moje děti preferují sirup. dokonce se na něj těí. je to to jediné, co je na nemoci baví. nejradi mají jahodu od nurofenu. navíc je neimrá v krku jako panadol (nebo paralen - teď nevím..),take i v noci to polknou a je to bez breku a zapíjení
Není tady
já jsem taky ráda za sirup, čípky se mi do malýho asi od 18 mesicu nedaří dostat. I já jsem jako malá měla ráda sirupy, teda spí vymačkanou cibuli.. take dnení jahůdka je oproti tomu lahůdka
Není tady
My měli po prvním očkování hexou skoro 39. Doktorka mi o reakci říkala a doporučila nám nurofenový čípek. Dala jsem jeden na noc a kdy jsem v noci vstávala na kojení, bylo po teplotě:-)
Není tady
Rada pro maminky, co podávají po reakci na očkování paralen: Z knihy Varovné signály očkování -
" Nepotlačovat reakci po očkování paracetamolem. Je to nebezpečná, bohuel rutinní praxe. Zejména preventivní podání je velmi kodlivé. Znám děti, které po potlačení akutní reakce na očkování paracetamolem měly dlouhodobé a váné problémy. Paracetamol se při metabolizování chová jako radikál, vyčerpává zásoby buněčného antioxidantu glutathionu a tím zhoruje oxidační stres, ve kterém se nachází dítě proívající reakci na očkování. Paracetamol kromě toho potlačuje imunitní reakce a sniuje imunitní odpověď na vakcínu, co bylo prokázáno studií.
Ibuprofen je lepí volbou, na rozdíl od paracetamolu tlumí zánět a sniuje excitotoxicitu a přitom nepokodí energetický metabolismus a antioxidační ochranu neuronů. "
Není tady
Není tady
Já malé dala vakcína a kupodivu to zvládla bez reakce, asi zabral
Není tady