|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jestli se prodávají nějaké menší plínky do vody...od huggies jsou nejmenší od 7 kg do 12kg a my máme 5,540 kg a máme jít na plavání...myslíte si, že jí budou ty plínky velké?Zatím jsem nenašla žádné menší...děkuji
Není tady
Jestli máte jít na kojenecké plavání,tak u nás stačily plavečky nebo spodní kalhotky.Vodu v bazénku po každé lekci měnili,šlo jen o to,aby tam neplavali bobečky.Zkus se zeptat,zda potřebujete plínky.A myslím,že by vám tu huggisky nemusely být velké.Já i klasické pampersky kupovala větší,protože velikost nám odpovídající mi přišla malá.
Není tady

ještě DM drogerie dělá svoje plíny do vody, tak se koukni tam. My jsme museli mít ty spec. do vody
Není tady
Já si myslím, že by ji neměly být velké.. N. se poprvé smočila ve 4,5m a to měla cca stejně a pasovaly
U nás se můžou plavky a nebo jednorázovky.. A když jsme byli na Vysočině (rodinný pobyt s dětmi a plaváním), tak taktéž..
Používáme stále huggies od 7kg... (a to si myslím, že tak i má - možná lehce přes sedm)
Není tady
Plínky jsou elastický, takže padnou i trochu větší bez problému. My teď máme 9kg a nosíme plavečky od 11kg. Matýskovi aspoň nemačkají pindíka
.
Není tady