27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Chtěla jsem se zeptat jestli nevíte jestli se prodávají nějaké mení plínky do vody...od huggies jsou nejmení od 7 kg do 12kg a my máme 5,540 kg a máme jít na plavání...myslíte si, e jí budou ty plínky velké?Zatím jsem nenala ádné mení...děkuji
Není tady
Jestli máte jít na kojenecké plavání,tak u nás stačily plavečky nebo spodní kalhotky.Vodu v bazénku po kadé lekci měnili,lo jen o to,aby tam neplavali bobečky.Zkus se zeptat,zda potřebujete plínky.A myslím,e by vám tu huggisky nemusely být velké.Já i klasické pampersky kupovala větí,protoe velikost nám odpovídající mi přila malá.
Není tady
jetě DM drogerie dělá svoje plíny do vody, tak se koukni tam. My jsme museli mít ty spec. do vody
Není tady
Já si myslím, e by ji neměly být velké.. N. se poprvé smočila ve 4,5m a to měla cca stejně a pasovaly U nás se můou plavky a nebo jednorázovky.. A kdy jsme byli na Vysočině (rodinný pobyt s dětmi a plaváním), tak takté..
Pouíváme stále huggies od 7kg... (a to si myslím, e tak i má - moná lehce přes sedm)
Není tady
Plínky jsou elastický, take padnou i trochu větí bez problému. My teď máme 9kg a nosíme plavečky od 11kg. Matýskovi aspoň nemačkají pindíka .
Není tady