6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
co - vynálezů.....kdy jsem chodila na hadrárnu, ne a nemohla jsem se naučit tzv. "vláčku" co je prvek paličkované krajky, dost sloitý. Hodina mezi psem a mnou mě zachránila - pěkně instruktáně, pomalinku mi z nicoty se vynořiví paličky ukázaly, jakpak se to dělá
Není tady
Jé Lupi, ty jsi chodila na hadrárnu? Tam chodí Kačule, zrovna drtí ňáký vlákna či co ... Jetě, e po nich nechcou zápasit s paličkama, obávám se, e bych se nezdrela blbých poznámek, jestli se to opravdu dělá tak, jak to dělá a dolo by k matkovradě ...
Ale mě spousta věcí docvakla ve snu - třeba různé mezioborové návaznosti apod.
Nejvýraznějí to bylo, kdy jsem byla malá, straně jsem se bála vody a plavala stylem "paní radová" - a pak se mi někdy ve 3. třídě na táboře zdálo, e plavu pod vodou i na hladině jak rybka ... normálně celá propracovaná technika, jak na to, jak vysplývat tempo, jak se správně nadechnout, abych se zbytečně nebrzdila - druhý den jsem vyzkouela - a bylo to ono ... a na konci tábora jsem vyhrála závod v plavání
Není tady
Já chodila na výlučně paličkovaco-vyívací hadrárnu, páč u mě vznik mýtus, e jsem výtvarně nadaná a na Umprumku jsem nenala odvahu vůbec lézt Paličky sice mám v komoře, ale vlastně mě to nikdy úplně nebavilo...mě na tom bavila ta třída, kam jsem chodila, páč to byl naprosto boí babinec a zaily jsme spoustu srandy...i ředitel nám el z cesty
Není tady
Jo tak ona to má podobný - ředitel jim na začátku sám sdělil, e hodlá být takovým jejich otcem, co vzápětí změnil na dědečka . Jen to mají zaměřené na figurální kresbu, výtvarku obecně, konstrukci oděvů a ití .
Není tady
Holky, tak mně je hodina mezi psem a vlkem naprosto osudná buďto se mi zdají naprosto příerný sny, nebo mě spolehlivě vzbudí bolest zubů Zuby mě přes den normálně nebolí, tahle lahůdka mě vzbudí přesně v noci mezi jednou a druhou hodinou. Kadopádně druhá hodina noční to jistí
Není tady
Kiaro, to má nějakou skřítčí hodinu...jo a mmch, kdy to řekne zubaři, on to identifikuje Hodina mezi psem a vlkem je veobecně hodina hraniční,tedy ten okamik soumraku, kdy oko přestává vnímat ostře barvy
Ale tady se tím myslela jiná "hraniční hodina" a sice ten okamik, kdy u skoro spí, čili aktivní mylení je u vyplý, ale mozek jetě pracuje jakoby na volnoběh. To mu umoňuje projevovat se nanejvý tvořivě
Mío-kdyby Kačka tudovala jen pro tyhle vzpomínky, bylo by to dostatečné studium
Není tady
Njn, Lupi, kdy se mě někdo zeptá, co dělat kdy ho bolí zuby, taky ho ráda polu k zubaři
Jinak jsem měla dnes SKUTEČNĚ BARVITEJ SEN, přesně mezi druhou a třetí hodinou noční. Prosím laskavé čtenářky - slabí povahy - aby můj příspěvek v tuto chvíli přeskočily
Procházela jsem hřbitovem - ale hřbitovem ze začátku minulého století, soudě dle toho, jak vypadal (tepané mříe na hrobkách, klasicky provedené ozdobné náhrobky) a dola jsem a na místo, kde leelo několik černých rakví vedle sebe, nějaká bytost mě poádala, abych určila rakev s ostatky eny, která zemřela jako poslední ze svého rodu a zavedla skupinku lidí ke hrobu, kam má být pohřbena. Skutečně jsem to udělala a dola jsem ke hrobu, jeho svrchní černá ulová deska ji byla odsunuta...a pak jsem jen sledovala, jak rakev mizí uvnitř ...
Fakt je vidět, e se po nocích nenudím nejpodivnějí je, e jsem necítila ádný strach, ale celou záleitost jsem v té chvíli chápala jako určitý úkol, který jsem měla splnit ... Divné...
Není tady
A dy to nejni tak stralivý ... v podstatě je hezký, es poradila zmatenejm hrobníkům, koho maj do té díry oupnout. Jetě es tam byla - taky se mohli splést . Tak si teď můe vybarvit modré okénko za dobrej skutek
Není tady
No vidí, jetě e to vidíme obě dvě stejně akorát mě mate, e celý děj se odehrával tak na konci devatenáctého století No nic, alespoň ve snech cestuju časem
Akorát se bojím toho, abych nesklouzla do pozice člověka, který ije, jenom kdy spí
Není tady
No já měla dneska taky barvitej sen, sice jsem větinu zapomněla, ale byly tam tři eny (já jako pozorovatel), nahý a jedna druhé malovala obrázek tětcem na a kolem přirození, ta třetí u nevím co dělala, ale jako dobrý No kdy jetě k tomu uváím ten nedávný sen o zrcadlu, tak asi fakt nemám co řeit, vodítka jsou jasná
Není tady
Hani, nepřeháněj ... Taková Kačula má občas depku u ve chvíli, kdy stanu na prahu jejího "dívčího pokojíčku" - kterýto pojem vůbec neodpovídá tomu, co tam lidi uviděj
Není tady
Taky su Hani na Kulie i Lupie zvědavá.
Něco takovýho se často nevidí.
Hani, neměla bys u jet? marjá, nezapomeň na vlak!
Není tady
Nebuj, jede to přesně za hoďku. U stojí u sporáku? pardón
Upravil(a) Hani (8. 11. 2007 14:11)
Není tady
poletucha napsal(a):
Taky su Hani na Kulie i Lupie zvědavá.
Něco takovýho se často nevidí.
..................................
Není tady
Njn, Lupčo, tak u to v ivotě chodí
Není tady
I ty, chcíplej Brute???????
Není tady
Jéééi, jakejpak chcíplej Brutus ????
Lupííí, já nejenome se potejkám s bacilama hnusnejma, fialovejma, zákeřnejma, kudy chodím, tudy prskám, ale pobyt mezi čtyřma stěnama na mě působí naprosto destruktivně
Není tady
Kiara napsal(a):
Jéééi, jakejpak chcíplej Brutus ????
Lupííí, já nejenome se potejkám s bacilama hnusnejma, fialovejma, zákeřnejma, kudy chodím, tudy prskám......
No vdy říkám...chcíplej
Není tady