Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 8. 9. 2008 16:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: namlouvání s cizincem

A to ja zasa hej... ale opatrne. No po mojich skúsenostiach už som opatrná aj pri Európanoch či rovno Slovákoch. big_smile Je to kus od kusu...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#77 8. 9. 2008 20:31

janinka_v
♥♥♥♥♥♥-

destinn napsal(a):

hana.hodonin napsal(a):

Dekuji za odpoved.To že je to jiné už dobře vím.Trochu se mi zdá že je to jako u nás ve 30.letech,myslím hospodářsky a hodně dají na víru.Přispůsobit se pro mě není problém ale trochu respektu mít musí.Povídal že se u nás musí kolem ženy moc skákat.Když se baví ve společnosti přátel ženy sedí zvlášť a muži zvlášť.To mi vadí a tak se vždy usadím mezi chlapy.Zatím nic neříká uvidíme dále.Nijak nespěchám a ani to nejde neboť prve musím dosáhnout křesťanského rozvodu a to asi nebude lehké.Uvidíme co Řím na to.? !.?Myslíš že je to hloupé rozhodnutí????mám ho moc ráda i jeho rodina teda dcery mě mají zatím rády.Jeho matka je centrem celé jejich rodiny jako pojítko.Ale už se spíš starají oni o staré rodiče a ti se nečchají opečovávat.Jsou to přesídlení Slováci tak je v nich víc slovanské krve a jsou na to moc hrdí.Někteří naši by se od nich mohli tomu národnostnímu cítění učit.

Budeš to mít těžké. Znám tady v praze jednu srbskou rodinu. Mají dvě děti na vysoké- syna a dceru.Tam u nich všechnu práci dělá žena, všechny domácí práce!!! je to drsné, ale srba ani nenapadne, aby ženě s něčím pomohl, i těžké věci musí dělat sama.... Žena v srbsku má spíše podřadnou roli... nečeká tě veselá budoucnost jako ve střední Evropě, připrav se na to...

Nevím, proč srovnávat srbskou mentalitu s mentalitou arabskeho svete... To neni jedno a totez... V Srbsku je vetsina obyvatelstva pravoslavneho vyznani a ne muslimove. Balkan je sice o neco jinacejsi nez stredni Evropa, ale svym zpusobem mile jiny... Znam taky spoustu ceskych rodin, kde zena ma podradnou roli... neni to o Balkanu, Srbsku atd...

Krystof - leden 2012

Cap nebo vrana - duben 2016

Není tady

#78 30. 1. 2014 18:31

jalina
Zablokovaný

Taky bych si dala cizince ,nejlepe s ohnivym temperamentem a vydrzi v posteli ...

Není tady

#79 30. 1. 2014 19:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

smile To tu ale píšeš márne, tu sú prevažne ženy-Stredoeurópanky, to musíš vyraziť inam, aspoň vo virtuálnom svete. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí