29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A to ja zasa hej... ale opatrne. No po mojich skúsenostiach už som opatrná aj pri Európanoch či rovno Slovákoch. Je to kus od kusu...
Není tady
destinn napsal(a):
hana.hodonin napsal(a):
Dekuji za odpoved.To že je to jiné už dobře vím.Trochu se mi zdá že je to jako u nás ve 30.letech,myslím hospodářsky a hodně dají na víru.Přispůsobit se pro mě není problém ale trochu respektu mít musí.Povídal že se u nás musí kolem ženy moc skákat.Když se baví ve společnosti přátel ženy sedí zvlášť a muži zvlášť.To mi vadí a tak se vždy usadím mezi chlapy.Zatím nic neříká uvidíme dále.Nijak nespěchám a ani to nejde neboť prve musím dosáhnout křesťanského rozvodu a to asi nebude lehké.Uvidíme co Řím na to.? !.?Myslíš že je to hloupé rozhodnutí????mám ho moc ráda i jeho rodina teda dcery mě mají zatím rády.Jeho matka je centrem celé jejich rodiny jako pojítko.Ale už se spíš starají oni o staré rodiče a ti se nečchají opečovávat.Jsou to přesídlení Slováci tak je v nich víc slovanské krve a jsou na to moc hrdí.Někteří naši by se od nich mohli tomu národnostnímu cítění učit.
Budeš to mít těžké. Znám tady v praze jednu srbskou rodinu. Mají dvě děti na vysoké- syna a dceru.Tam u nich všechnu práci dělá žena, všechny domácí práce!!! je to drsné, ale srba ani nenapadne, aby ženě s něčím pomohl, i těžké věci musí dělat sama.... Žena v srbsku má spíše podřadnou roli... nečeká tě veselá budoucnost jako ve střední Evropě, připrav se na to...
Nevím, proč srovnávat srbskou mentalitu s mentalitou arabskeho svete... To neni jedno a totez... V Srbsku je vetsina obyvatelstva pravoslavneho vyznani a ne muslimove. Balkan je sice o neco jinacejsi nez stredni Evropa, ale svym zpusobem mile jiny... Znam taky spoustu ceskych rodin, kde zena ma podradnou roli... neni to o Balkanu, Srbsku atd...
Není tady
Taky bych si dala cizince ,nejlepe s ohnivym temperamentem a vydrzi v posteli ...
Není tady
To tu ale píšeš márne, tu sú prevažne ženy-Stredoeurópanky, to musíš vyraziť inam, aspoň vo virtuálnom svete.
Není tady