6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A to ja zasa hej... ale opatrne. No po mojich skúsenostiach u som opatrná aj pri Európanoch či rovno Slovákoch. Je to kus od kusu...
Není tady
destinn napsal(a):
hana.hodonin napsal(a):
Dekuji za odpoved.To e je to jiné u dobře vím.Trochu se mi zdá e je to jako u nás ve 30.letech,myslím hospodářsky a hodně dají na víru.Přispůsobit se pro mě není problém ale trochu respektu mít musí.Povídal e se u nás musí kolem eny moc skákat.Kdy se baví ve společnosti přátel eny sedí zvlá a mui zvlá.To mi vadí a tak se vdy usadím mezi chlapy.Zatím nic neříká uvidíme dále.Nijak nespěchám a ani to nejde nebo prve musím dosáhnout křesanského rozvodu a to asi nebude lehké.Uvidíme co Řím na to.? !.?Myslí e je to hloupé rozhodnutí????mám ho moc ráda i jeho rodina teda dcery mě mají zatím rády.Jeho matka je centrem celé jejich rodiny jako pojítko.Ale u se spí starají oni o staré rodiče a ti se nečchají opečovávat.Jsou to přesídlení Slováci tak je v nich víc slovanské krve a jsou na to moc hrdí.Někteří nai by se od nich mohli tomu národnostnímu cítění učit.
Bude to mít těké. Znám tady v praze jednu srbskou rodinu. Mají dvě děti na vysoké- syna a dceru.Tam u nich vechnu práci dělá ena, vechny domácí práce!!! je to drsné, ale srba ani nenapadne, aby eně s něčím pomohl, i těké věci musí dělat sama.... ena v srbsku má spíe podřadnou roli... nečeká tě veselá budoucnost jako ve střední Evropě, připrav se na to...
Nevím, proč srovnávat srbskou mentalitu s mentalitou arabskeho svete... To neni jedno a totez... V Srbsku je vetsina obyvatelstva pravoslavneho vyznani a ne muslimove. Balkan je sice o neco jinacejsi nez stredni Evropa, ale svym zpusobem mile jiny... Znam taky spoustu ceskych rodin, kde zena ma podradnou roli... neni to o Balkanu, Srbsku atd...
Není tady
Taky bych si dala cizince ,nejlepe s ohnivym temperamentem a vydrzi v posteli ...
Není tady
To tu ale píe márne, tu sú prevane eny-Stredoeurópanky, to musí vyrazi inam, aspoň vo virtuálnom svete.
Není tady