27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, bratránek nám nabízí monitor dechu, ale je starý u 4 roky (po 2 dětech). Bez problémů nám ho půjčí, ale prý někde slyel, e by se po 2 letech měl vyměnit, prý nemusí být tak spolehlivý. Říkala to prý nějaká doktorka. Zaslechly jste o tom taky něco? Jestli to náhodou nebude nějaká fligna na dohazování obchodů....
Není tady
Ahojky já jsem slyela a taky četla na netu , e pouitelnost je 12 měsíců tak nevím .
Není tady
evule 2 napsal(a):
Ahojky já jsem slyela a taky četla na netu , e pouitelnost je 12 měsíců tak nevím .
no tak otázka je, jesli 12 měsíců pouívání 24 hodin denně nebo 5 let pouívání jen třeba v noci...
Není tady
ja to taky slysela ze po dvou letech vymenit, ale to asi proto, ze konci zaruka ze zakona, ne? taky ho mam a pokud budu mit dalsi mimi za delsi dobu, urco nebudu porizovat novy monitor
Není tady
Mám pocit, e u hlídaček Nanny jde koupit náhradní podloka.
Není tady
Nam řikala pani u ktere jsme to koupili e pouitelnost je dva roky ale to kdyby bylo zaple nonstop,take jinak asi delí dobu.Jinak ta podloka se da dokoupit navíc a stojí kolem 600 kč.
Není tady