Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 30. 11. 2006 16:46

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Re: Jdu na zvětšení prsou - prosím o rady...

Jestli jde jen o velikost prsou, tak z estetického hlediska radši volím přírodní 0 než umělé 2, 3, 4 ... Nemám rád umělotiny a asi to většina chlapů chápe stejně. Ale jinak hodně štěstí, ať to dopadne podle tvých představ.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#27 1. 12. 2006 9:15

martasek
♥------

anka napsal(a):

Káčo,naprosto s tebou souhlasím.Než se podstoupí jakýkoliv zákrok,nejen plastická operace,měl by pacient znát veškerá možná rizika co mohou nastat.Mohl by se daleko odpovědněji rozhodnout.

Rizika pacient zná. Dostane papír, kde jsou rizika k danému zákroku podrobně popsaná a vysvětlená a to musí podepsat.

Není tady

#28 5. 12. 2006 13:16

DankaS
♥♥♥♥---

Ahoj holky, i na mě po porodu přišly úvahy o zvětšení prsou. Manžel tvrdí, že mam ještě menší prsa než před těhotenstvim. Prsa mam sotva č.1 a to nejsem vyhublá, jen štíhlá. Na hrudníku mi jsou ale vidět žebra, což neni nic moc.  Viděla jsem ale pár fotek ležících štíhlejch holek s implantátama a musim říct, že se mi to vůbec nelíbilo. Je to divný, jak maj vidět ty obrysy silikonovejch pytlíků. Uvidim až co po druhym dítěti a jsem zvědavá na vaše zkušennosti. Zatim svoje peníze radši investuju do nějaký tý botoxový injekce:). Přeju hodně spokojenosti vám odvážlivkyním.

Není tady

#29 5. 12. 2006 14:31

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Konečně rozumný slovo...

Není tady

#30 5. 12. 2006 16:17

spain
♥------

TAKÉ TI DÁVÁM ZA PRAVDU..JÁ JDU ZÍTRA K DOKTOROVI KUFOVI...MÁM IMPLANTÁTY JIŽ SEDM LET A RÁDA BYCH SI JE VYNDALA...TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO MI ŘEKNE.PROBLÉM JE V TOM.,ŽE ZATÍM NEMÁM DĚTI A TAK MI PRSA ZŮSTANOU DOST VYTAHANÁ A NA MODELACI SE MI NECHCE Z DŮVODŮ DALŠÍCH JIZEV..JAK JSEM JIŽ ŘÍKALA,POKUD JSOU PRSA SOUMĚRNÁ A JAKŽ TAKŽ V POHODĚ,BUDTE RÁDY ZA VAŠE PŘÍRODNÍ A ZAPOMENTE NA SILIKONY...JÁ JEN DOUFÁM,ŽE MI JE VYNDAJÍ...ŘEKLA BYCH ŽE POSTAVA ŽENSKÉ SE MĚNÍ V PRŮBĚHU ŽIVOTA,PAK PŘIJDE MATEŘSTVÍ A PRSA SE MĚNÍ TAKÉ...TAKŽE POKUD JE MÁ NĚKDO PO 20 S IMPLANTÁTAMI HEZKÁ,MŮŽE SE TO ZMĚNIT...A PAK NEZBÝVÁ NEŽ CELÝ ŽIVOT MĚNIT IMPLANTÁTY NEBO MODELACE ZA CENU JIZEV...TAKŽE RADŠI MALÁ A SVOJE,NEŽ VELKÁ A KDOVÍCO ZA PÁR LET....

Není tady

#31 8. 12. 2006 8:15

martasek
♥------

spain napsal(a):

TAKÉ TI DÁVÁM ZA PRAVDU..JÁ JDU ZÍTRA K DOKTOROVI KUFOVI...MÁM IMPLANTÁTY JIŽ SEDM LET A RÁDA BYCH SI JE VYNDALA...TAK JSEM ZVĚDAVÁ CO MI ŘEKNE.PROBLÉM JE V TOM.,ŽE ZATÍM NEMÁM DĚTI A TAK MI PRSA ZŮSTANOU DOST VYTAHANÁ A NA MODELACI SE MI NECHCE Z DŮVODŮ DALŠÍCH JIZEV..JAK JSEM JIŽ ŘÍKALA,POKUD JSOU PRSA SOUMĚRNÁ A JAKŽ TAKŽ V POHODĚ,BUDTE RÁDY ZA VAŠE PŘÍRODNÍ A ZAPOMENTE NA SILIKONY...JÁ JEN DOUFÁM,ŽE MI JE VYNDAJÍ...ŘEKLA BYCH ŽE POSTAVA ŽENSKÉ SE MĚNÍ V PRŮBĚHU ŽIVOTA,PAK PŘIJDE MATEŘSTVÍ A PRSA SE MĚNÍ TAKÉ...TAKŽE POKUD JE MÁ NĚKDO PO 20 S IMPLANTÁTAMI HEZKÁ,MŮŽE SE TO ZMĚNIT...A PAK NEZBÝVÁ NEŽ CELÝ ŽIVOT MĚNIT IMPLANTÁTY NEBO MODELACE ZA CENU JIZEV...TAKŽE RADŠI MALÁ A SVOJE,NEŽ VELKÁ A KDOVÍCO ZA PÁR LET....

Tak jak jsi dopadla u doktora? Co ti řekli?

Není tady

#32 8. 12. 2006 8:18

Káča
♥♥♥♥♥♥-

spain, ozvi se mi.

Není tady

#33 10. 12. 2006 18:55

Martina19
♥♥-----

Martásku,držím ti palečky,určo to dobře dopadne,já se chystám do Sanusu v létě,také jsem tu sháněla informace a holky mi moc pomohly.Teď tam byla kamarádka na zmenšení ze zdravotních důvodů a je moc spokojená,tak hodně štěstí a můžeš se mi ozvat....

hjarta

Není tady

#34 10. 12. 2006 18:57

Martina19
♥♥-----

Ahoj holky,našla jsem nějaké fotky na těchto stránkách
http://www.silvertonmd.com/Pages/patientba1.htm
http://www.justbreastimplants.com/gallery/gallery.htm
tak mrkněte-pro inspiraci

--------------------------------------------------------------------------------

hjarta

Není tady

#35 12. 12. 2006 14:37

littleangel
♥------

Ahoj Martasku, jsem po zvětšení prsou půl roku a jsem moc spokojená a šťastná! Mám taky 250 ml v každém a předtím jsem měla také 0. Cítím se teď fantasticky. Nemám žádné obr prsa. Mám krásně plné dvojky a jsem šťastná.  V ničem mě to vůbec neomezuje. Jizvičky jsou hezky zahojené. Z narkózy jsem měla taky celkem strach. Předtím jsem nebyla na žádné operaci. Anesteziologovi jsem řekla, že se mi dělá na kolotoči špatně a tak říkal, že dá směs dvou látek na narkózu. Když jsem se probudila bylo mi naštěstí dobře. Přeji ti moc štěstí a aby ti vše dopadlo dobře a byla si taky šťastná a spokojená s výsledkem :-)   Kdybys ještě cokoliv chtěla vědět tak klidně písni a taky hlavně až to budeš mít za sebou! PS: Ještě jsem si vzpomněla, že ses ptala jestli nejsou prsa těžká. Hned jak se probudíš tak ti bude připadat, že máš na hrudníku kameny, ale to je tím jak to bude oteklé a obvázané fáčem. Já jsem si zvykla celkem hodně rychle. Taky jsem se toho docela děsila, ale teď mi to absolutně nepřijde. Prostě se cítím skvěle a nevnímám ani, že je mám :-)   Budu na tebe myslet! zatím páčko

Není tady

#36 14. 12. 2006 8:19

Dianite
♥------

littleangel napsal(a):

Ahoj Martasku, jsem po zvětšení prsou půl roku a jsem moc spokojená a šťastná! Mám taky 250 ml v každém a předtím jsem měla také 0. Cítím se teď fantasticky. Nemám žádné obr prsa. Mám krásně plné dvojky a jsem šťastná.  V ničem mě to vůbec neomezuje. Jizvičky jsou hezky zahojené. Z narkózy jsem měla taky celkem strach. Předtím jsem nebyla na žádné operaci. Anesteziologovi jsem řekla, že se mi dělá na kolotoči špatně a tak říkal, že dá směs dvou látek na narkózu. Když jsem se probudila bylo mi naštěstí dobře. Přeji ti moc štěstí a aby ti vše dopadlo dobře a byla si taky šťastná a spokojená s výsledkem :-)   Kdybys ještě cokoliv chtěla vědět tak klidně písni a taky hlavně až to budeš mít za sebou! PS: Ještě jsem si vzpomněla, že ses ptala jestli nejsou prsa těžká. Hned jak se probudíš tak ti bude připadat, že máš na hrudníku kameny, ale to je tím jak to bude oteklé a obvázané fáčem. Já jsem si zvykla celkem hodně rychle. Taky jsem se toho docela děsila, ale teď mi to absolutně nepřijde. Prostě se cítím skvěle a nevnímám ani, že je mám :-)   Budu na tebe myslet! zatím páčko

Takže se teď cítíš v pohodě?

Upravil(a) Dianite (14. 12. 2006 8:20)

Není tady

#37 14. 12. 2006 12:18

littleangel
♥------

Ano cítím se v pohodě. Naprosto :-)

Není tady

#38 25. 12. 2006 12:12

Dianite
♥------

Můžete kouknout na stránky: www.plastika.estranky.cz

Není tady

#39 25. 12. 2006 13:57

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Holky, nechci strašit, ale většina kapsulí se vytvoří až za delší čas (dokonce i po několika letech). Já byla taky naprosto nadšená asi první dva roky.

Není tady

#40 26. 12. 2006 0:11

mandarinka333
♥------

Káča napsal(a):

Holky, nechci strašit, ale většina kapsulí se vytvoří až za delší čas (dokonce i po několika letech). Já byla taky naprosto nadšená asi první dva roky.

Kapsulární kontraktura:

Většinou se vyvíjí již v průběhu prvních měsíců od operace, ale může nastat i později.  Tato komplikace může vyžadovat operaci. tummenuppS technologickým pokrokem při výrobě implantátů především s texturovaným povrchem frekvence výskytu této komplikace klesá a dnes je již vzácnátummenupp.

Není tady

#41 26. 12. 2006 0:13

mandarinka333
♥------

Káča: Teď koukám, že jsi na tom byla před 13-ti lety. Domnívám se, že nelze implantáty a práci operatéra před 13ti lety srovnávat s implantáty a prací operatéra v dnešní době.

Není tady

#42 26. 12. 2006 9:25

Káča
♥♥♥♥♥♥-

Jistě máš v něčem pravdu (lepší materiál), ale stále si myslím, že jde hlavně o reakci těla.

Není tady

#43 6. 4. 2007 18:39

Martina19
♥♥-----

Dianite napsal(a):

Můžete kouknout na stránky: www.plastika.estranky.cz

Tyto stránky zablokovány administrátorem............................ dumbom

hjarta

Není tady

#44 16. 4. 2007 14:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Daj si silikony a ked budes stara budes vyzerat asi takto

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#45 29. 4. 2007 14:35

boubelka123
♥------

SUPER VIDEO OPERACE PRSOU ... Pro všechny holky, které zajímají plastické operace ( liposukce, plastika prsou další )
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY.  Plastika prsou – augmentace je na adrese : http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … gmentace-2

Není tady

#46 4. 5. 2007 16:10

BEBEA
♥------

boubelka123 napsal(a):

SUPER VIDEO OPERACE PRSOU ... Pro všechny holky, které zajímají plastické operace ( liposukce, plastika prsou další )
Teď jsem koukala na internetovou televizi www.ambrosia-tv.com
Jsou tam reportáže a videa z různých operací v oddíle PLASTIKY.  Plastika prsou – augmentace je na adrese : http://www.ambrosia-tv.com/cz/s21/Hlavn … gmentace-2

To je pěkná příšernost,je to horší kvalita,než nějaké home video.Když se firma nazývý VIP,tak by si měla ohlídat kvalitu,čím se prezentuje.TRAPAS

Není tady

#47 11. 5. 2007 19:33

theresa
♥------

ahojky je mi 23 a mám prsa jednicky k tomu dost siroky hrudnik takze to vypada ze zadna prsa nemam

k operaci se teprve rozhoduji a studuji vaše názory

s rizikami počítám, s přibývajícím věkem taky

nechci si nechat dělat C upřímně dám ráda skoro 100 000,- za béčka jen dyz uz si konečně užiju sex a nebudu myslet na to ze ho asi moje prsa moc nevzrusujou

myslite si ze je to spatne? ze bych se na to  mela vykaslat a spokojit se s tim co mam? i kdyz mne to omezuje a psychicky dost trapi??

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí