18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky já bych potřebovala poradit. U třetí den krosím po netu a snaím se najít tu nej autosedačku od 9 - 18 Kg. Jene já nevím co je plus a co mínus? Souris dala odkaz na akční ceny Bebe comfort, ale nemají vloku pro malé děti a já nevím Je potřeba? Pak jsem koukala na CHicco Key, ta je uí...... NO nevím????
na co si mám dát pozor???
Není tady
Ahoj Misho, před nedávnem jsme taky hledali autosedačku pro Matuli a moje kamarádka mi doporučila tuhle:
http://www.detskyraj.cz/zbozi/2514-rome … nky-zdarma
Vyhrála bezpečnostní testy a navíc je v akci, take sleva přes patnáct set, oproti obchdům dokonce o dva tisíce. U nám přila a vypadá fakt moc dobře. Bohuel u je jen v té barvě na obrázku, my ji jetě koupili ve tmaví verzi...
Není tady
Misho, tady jsou testy bezpečnosti autosedaček
http://www.babystyle.cz/scripts/aktuali … hp?POCET=5
My jsme koupili tu Bebe confort a Filípek do ní ádnou vloku nepotřebuje.
Upravil(a) Souris (28. 11. 2006 10:30)
Není tady
my chceme bud Maxi cosi nebo Romer, taky mely moooc dobre vysledky testu a chceme s tim isofixem, snad nam to bude do auta sedet
Není tady
Misho,prý je dobré vybírat autosedačku tak,e si ke krámu přiveze auto i dítko a vyzkouí vybranou autosedačku přímo ve svém autě a se svým prckem.Radil to v televizi nějakej odborník v Testovinách na ČT.
Není tady
makči já chtěla také isofix, ale moje pitomé auto nemá správné příchyty. Má to prý nový Pasat a nová Octávka, ale stará ne
Není tady
souris, tak já asi koupím taky tu stejnou. Mě se Romer líbí, ale ta cena je u jinde
máte tu TT nebo tu o 200 levnějí? Ty slevy jsou super! Jakou máte barvu?
Není tady
Mishi ja myslela ze to ma kazde auto, no asi budu nakonec taky zklamana:-( chce to zajet do obchodu asi fakt i s ditetem a vybrat neco na miru, az neco vymyslis, tak pak informuj, aspon budem mit jednodussi rozhodovani:-)
Není tady
Misho, to se mi zda taky nejake divne, my nemame pasata, ani oktavku a ty uchyty na isofix tam mame. Ted uz by to melo byt ve vsech novejsich autech...minimalne od 2005.
My jmse meli chicco s tou zakladnou a to bylo super. Zakladna se pridelala tim isofixem a pak uz jsem tam jen vzdycky zacvakla tu sedacku...a pak ji zase jednim cvaknutim prendala do kocarku - zadne poutani, to bych se tady zblaznila.
A ted jsme koupili Britax (v Cechach je to Romer). Tady jsme moc na vyber nemeli a uz jsme museli koupit taky tu vetsi, protoze Pavlina se do te male uz nevejde (je moc tlusta:)) Ale jeste minimalne do jednoho roka ji bude mit pridelanou proti smeru jizdy.
Není tady
no jene já mám oktávku z roku 2000 - a to je u babička - to jetě o isofixu neměli ani páru
koupím tu bebe comfort
Není tady
Misho u kupuje?Take Verunka pojede jak velká dáma?To bude Matoukovi smutno.Jo dneska jsem se byla nechat nakadeřit u Pavly.ikulka nechala jsem se troku nakudrnlinkovat.Viktorovi se to moc líbilo,pořád mi natahoval lokny a honil mě po bytě.
Není tady
k Vánocům take zatím pojede pozadu. Čekáme poctivě na 9 Kg
tak to pojede jako krasavice to já se svou splihlou a unavenou hlavičkou
Upravil(a) Misha (28. 11. 2006 22:27)
Není tady
Tobě to přeci sluí vdycky. Já to u do pátku umyju,ale budu se snait být za krásnou.Pa jdu spát.
Není tady
Misho, ja vam nejake to kilco od Pavlinky klidne poslu, v 8. mesici mela 9,5 kg a nase mala autosedacka je jen do 10! Takze by se nam hodilo neco shodit, alespon by jsme ji nemuseli jeste menit.
Není tady
Misha napsal(a):
souris, tak já asi koupím taky tu stejnou. Mě se Romer líbí, ale ta cena je u jinde
máte tu TT nebo tu o 200 levnějí? Ty slevy jsou super! Jakou máte barvu?
Máme TT barva Sporty Navy, ale Verunka si zaslouí nějakou veselejí, třeba Teracota
Ta levnějí autosedačka je od 0-18 kg, tu bych nebrala.
Upravil(a) Souris (29. 11. 2006 10:16)
Není tady
Právě nedávno kámoka kupovala taky sedačku, pročetli vechno moné i nemoné, testy sedaček, radili se v obchodě i se známými a nakonec vybrali tuto reklama a moc si ji chválí
Upravil(a) AndreaP. (24. 8. 2015 17:54)
Není tady