6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dejme tomu - moná je to celé jen neastně formulované, to je pravda.
Není tady
lupina montana napsal(a):
modrovous napsal(a):
Boe, lupino, přece nebude jako majkafa, pitvat nicky?
A k té antikoncepci - třeba to nechtěla nijak rozebírat, ale prostě jen zjistit cenu zákroku.Jaký PITVAT? Tak moná se tak pojmenovala jen následkem vedra, co já vím - ale: o kadém a vdycky ví jen to, co ti sám tak či onak poskytne...a z toho si nutně udělá nějaký obraz. No a tehnle se mi nelíbí.
Moná, e to časem nějak upřesní - prozatím je to tak, jak to je.
Jestli nechtěla nic rozebírar, proč tam mrskla ty dauníky? To u je doost intimní info, nemyslí?
Intimní info je to celé. Ale ona sem nepřila zakládat svůj fan klub, ale chtěla info o cenách zákroků. Zjevně nechce nic upřesňovat ani dál řeit.
Mmch, nevím, co ty vyvodí z jejího nicku, ale vím, jak ten můj cvičil svého času právě s majkou.
Vymyslela spoustu hloupých hypotéz a přitom pravda je tak jednoduchá a někde úúúplně jinde.
Proto mi přijde kapku nefér dělat jakékoliv závěry o někom právě z tohohle.
P.S. Taky vás to vedro tak ničí?
Není tady
rudolf napsal(a):
modrovous - nechci uplivnout ani nic z toho co mi přisuzuje. Uplivnout snad nad Tvým příspěvkem, kdy u.
A to zas chápu. Taková nepříjemná pravda, co?
Není tady
Ale to zase ne- pravda je to jen pro Tebe.
Není tady
Ivana napsal(a):
rudolf napsal(a):
icequeen- to s přítelem nikdy děti nechce? gynekolog by ti v tomto případě těko navrhl přeruení. to je v tobě a je mi z Tebe patně. A co antikoncepce- to Ti nic neříká???
A z čeho je ti patně? e někdo přiel nechtěně do jiného stavu a chce jít na miniinterrupci? Zákon to umňuje, tak proč ne? A si kadý dělá, co chce, kdy někdo dítě nechce, a ho nemá. A i antikoncepce můe selhat, nic není stoprocentní. Proto tu monost legálního potratu je.
Presne. tp co napsal je nechutnost. Sama bych mela strach jestli dte nema downuv syndrom. To, ze se toho ta pani obava, neni absolutne nic spatneho.
Rudolf samozrejme tehotny nebude nebo tehotna a v zovote se ani vterinu nebude starat o tak postizene dite na cely uvazek....ale musi si odplivnout.
Není tady
rudolf napsal(a):
Ivana- to co Ty popisuje je asi jiné ne příběh icequeen. Nechtěně přijít do jiného stavu v dnení době je takřka nemoné.
CHA!!
Není tady
sahleb- CHA - dalí paní chytrá. samozřejmě není patné e se stará o zdraví dítěte, ale jaksi pozdě. Starat se měla, aby neotěhotněla s tím, kdo má v rodině takovéto postiení. Jak ví tak samozřejmě o monosti mého otěhotnění??
Není tady
Starat se měla, aby neotěhotněla
Třeba se starala... ádná antikoncepce není stoprocentní... i sterilizace má index spolehlivosti 0,5
Není tady
rudolf napsal(a):
sahleb- CHA - dalí paní chytrá. samozřejmě není patné e se stará o zdraví dítěte, ale jaksi pozdě. Starat se měla, aby neotěhotněla s tím, kdo má v rodině takovéto postiení. Jak ví tak samozřejmě o monosti mého otěhotnění??
A jak to pozná , myslí e ten člověk to má napsaný na čele? Já jsem ve 14 letech dcery zjistila, e jsem vyvdala autismus a 7 příbuzných BM ho má.
Není tady
Co mám poznat- nerozumím. Autismus z ádných testů v těhotenství nepozná.
Není tady