29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dejme tomu - možná je to celé jen nešťastně formulované, to je pravda.
Není tady
lupina montana napsal(a):
modrovous napsal(a):
Bože, lupino, přece nebudeš jako majkafa, pitvat nicky?
![]()
A k té antikoncepci - třeba to nechtěla nijak rozebírat, ale prostě jen zjistit cenu zákroku.Jaký PITVAT?
Tak možná se tak pojmenovala jen následkem vedra, co já vím - ale: o každém a vždycky víš jen to, co ti sám tak či onak poskytne...a z toho si nutně uděláš nějaký obraz. No a tehnle se mi nelíbí.
Možná, že to časem nějak upřesní - prozatím je to tak, jak to je.
Jestli nechtěla nic rozebírar, proč tam mrskla ty dauníky? To už je doost intimní info, nemyslíš?
Intimní info je to celé. Ale ona sem nepřišla zakládat svůj fan klub, ale chtěla info o cenách zákroků. Zjevně nechce nic upřesňovat ani dál řešit.
Mmch, nevím, co ty vyvodíš z jejího nicku, ale vím, jak ten můj cvičil svého času právě s majkou.
Vymyslela spoustu hloupých hypotéz a přitom pravda je tak jednoduchá a někde úúúplně jinde.
Proto mi přijde kapku nefér dělat jakékoliv závěry o někom právě z tohohle.
P.S. Taky vás to vedro tak ničí?
Není tady
rudolf napsal(a):
modrovous - nechci uplivnout ani nic z toho co mi přisuzuješ. Uplivnout snad nad Tvým příspěvkem, když už.
A to zas chápu. Taková nepříjemná pravda, což?
Není tady
Ale to zase ne- pravda je to jen pro Tebe.
Není tady
Ivana napsal(a):
rudolf napsal(a):
icequeen- to s přítelem nikdy děti nechceš? gynekolog by ti v tomto případě těžko navrhl přerušení. to je v tobě a je mi z Tebe špatně. A co antikoncepce- to Ti nic neříká???
A z čeho je ti špatně? Že někdo přišel nechtěně do jiného stavu a chce jít na miniinterrupci? Zákon to umžňuje, tak proč ne? Ať si každý dělá, co chce, když někdo dítě nechce, ať ho nemá. A i antikoncepce může selhat, nic není stoprocentní. Proto tu možnost legálního potratu je.
Presne. tp co napsal je nechutnost. Sama bych mela strach jestli dte nema downuv syndrom. To, ze se toho ta pani obava, neni absolutne nic spatneho.
Rudolf samozrejme tehotny nebude nebo tehotna a v zovote se ani vterinu nebude starat o tak postizene dite na cely uvazek....ale musi si odplivnout.
Není tady
rudolf napsal(a):
Ivana- to co Ty popisuješ je asi jiné než příběh icequeen. Nechtěně přijít do jiného stavu v dnešní době je takřka nemožné.
CHA!!
Není tady
sahleb- CHA - další paní chytrá. samozřejmě není špatné že se stará o zdraví dítěte, ale jaksi pozdě. Starat se měla, aby neotěhotněla s tím, kdo má v rodině takovéto postižení. Jak víš tak samozřejmě o možnosti mého otěhotnění??
Není tady
Starat se měla, aby neotěhotněla
Třeba se starala... žádná antikoncepce není stoprocentní... i sterilizace má index spolehlivosti 0,5
Není tady
rudolf napsal(a):
sahleb- CHA - další paní chytrá. samozřejmě není špatné že se stará o zdraví dítěte, ale jaksi pozdě. Starat se měla, aby neotěhotněla s tím, kdo má v rodině takovéto postižení. Jak víš tak samozřejmě o možnosti mého otěhotnění??
A jak to poznáš , myslíš že ten člověk to má napsaný na čele? Já jsem ve 14 letech dcery zjistila, že jsem vyvdala autismus a 7 příbuzných BM ho má.
Není tady
Co mám poznat- nerozumím. Autismus z žádných testů v těhotenství nepoznáš.
Není tady