29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Táňa-mně je 19 a jemu 22,5. Mezi váma?
Není tady
pampeliška napsal(a):
Táňa-mně je 19 a jemu 22,5. Mezi váma?
mě 19 a jemu 22
Není tady
Nikiska napsal(a):
Holky to máte skoro stejný ten věk.
a taky pomalu stejný problémy
Není tady
Jo,taky mi to přijde..Nemáš náhodou mýho chlapa??
Není tady
pampeliška napsal(a):
tak to by ještě scházelo jmenuje se René?
Není tady
pampeliška napsal(a):
Vzali si mi to úplně z pusy!
Není tady
Ne,je to Jakub Naštěstí...To už člověka napadaj v týhle situaci různý myšlenky včetně nevěry atd...
Není tady
pampeliška napsal(a):
Ne,je to Jakub
Naštěstí...To už člověka napadaj v týhle situaci různý myšlenky včetně nevěry atd...
to je pravda, copak asi dělají, když s nima nejsme ... na to nejhorsi ani myslet nechci....
Není tady
Táňa-to já taky ne,navíc mu v tomhle hodně věřim,on by nic takovýho neudělal... Do prčic proč jsem z Budějc!! No to je jedno... Kdyžtak kdykoliv budeš chtít,můžeš napsat zprávu..Kdybys měla nějaký slabý chvilky nebo tak..nebo kdyby u vás konečně skončilo blbý období
Zatim se měj
Není tady
pampeliška napsal(a):
Táňa-to já taky ne,navíc mu v tomhle hodně věřim,on by nic takovýho neudělal... Do prčic proč jsem z Budějc!!
No to je jedno... Kdyžtak kdykoliv budeš chtít,můžeš napsat zprávu..Kdybys měla nějaký slabý chvilky nebo tak..nebo kdyby u vás konečně skončilo blbý období
Zatim se měj
urcite napisu , a nejlepsi zprava by byla, kdyby to spatne konecne skoncilo a bylo jenom to dobre, tak se mej krasne a kdyztak taky pisni.ahoj
Není tady
Juuu holky, to se vám bude ještě mockrát stýskat. Nejlíp je co nejdřív se rozhodnout, jestli trpělivě čekat na NĚJAKÝ řešení, nebo to rovnou zabalit. Všichni nemají náturu na to, vídat se tak málo. A jestli se spolu nedostanete k tomu to probrat, však si to napište. Když si to sepíšete, i si celou situaci líp ujasníte. Pro, proti...
Není tady
Daniela S. napsal(a):
Juuu holky, to se vám bude ještě mockrát stýskat. Nejlíp je co nejdřív se rozhodnout, jestli trpělivě čekat na NĚJAKÝ řešení, nebo to rovnou zabalit. Všichni nemají náturu na to, vídat se tak málo. A jestli se spolu nedostanete k tomu to probrat, však si to napište. Když si to sepíšete, i si celou situaci líp ujasníte. Pro, proti...
Nechcem se rozchazet, nas vztah budoucnost ma, jenom si musime ujasnit, jak to bude dal... jak to bude mezi nama, jak casto se budem vidat a tak. myslim, ze se to vyresit urcite da alespon v to doufam
Není tady
Dobrý den,
kde jsou ty léta, kdy se to dalo dělat, ale to stáří. Já osobně preferovala internetový obchod reklama
Pro mého muže božské prádlo.no, ale k tématu.. jednou jsem si jeho košili pučila ,ale nebylo to podle plánu.. chtěla jsem tu košili roztrhnout, ale nějak to nešlo. Tak jsem začala chápat to, že to asi bude z lepší společnosti. Takže vám to jen doporučuju.
Upravil(a) AndreaP. (3. 6. 2013 22:18)
Není tady
Svadeni v posrane kosili ,mate zkusenosti?
Není tady