6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ráda bych se zeptala na monosti léčení hopeopatiky mého pětiletého syna. Od jeho dvou let jsme absolvovali asi patnáctkrát píchání ucha, čtyři operace včetně odebrání nosních mandlí, trubiček atd, různá antibiotika, alergologa, imunologa a současný stav je stejný jako v začátcích léčby. Syn velmi patně slyí a záněty středního ucha se stále opakují. Je mi ho líto, jednak jsou záněty velmi bolestivé, ale jeho patný sluch mu ztěuje i normální ivot. Prosím o radu, jaká homeopatika by mohla pomoci, zkusili jsme kromě nich snad vechno-bez úspěchu. Ve městě bohuel nemáme homeopata, ale jsem ze středních čech, blízko prahy. Pokud znáte osvědčený přípravek nebo homeopata, prosím poraďte, moc předem děkuji.
Není tady
Čekanko, já sice na homeopatii nevěřím, nikdy v rodině nepomohla, ale vím, dokud dítě neumí smrkat, bude mít tyto problémy stále !!! I můj syn, kdy byl malý, měl stále záněty a chodili jsme neustále píchat ui, pan primář mi řekl, pokud nenaučíte dítě smrkat, problému budou.....a skutečně, napustila jsem umývadlo a snaili jsme se, kdo více vyfrkne! A bylo po problémech....myslím, e se má pusou nadýchnout, zavřít ji a nosem vyfrkovat...ale to by ti poradili spíe na uním...my u dlouho smrkat umíme
Není tady
Nech si napsta od děts.doktora očkování Prevenar, je to zdarma. Zabírá mimo jiné na opakované záněty stř.ucha.
Není tady
Holky děkuji, Aneri jinak syn umí smrkat od dvou let sám, musel se to naučit protoe chodil do jeslí. Jo a tam je moná zakopanej pes, byl brzy v kolektivu a to mu začaly problémy. Fakt je, e důsledné smrkání je půlka úspěchu.
Káčo, určitě se na to zeptám, snad by nám to mohlo pomoct. Jinak homeopatika mně osobně nikdy nepomohly, ale synovi hodně při adaptačních problémech.
Nikdy nebyl s ničím jiným nemocnej, trápíme se akorát s těma uima, je to pořád dokola a přítí rok má nastoupit do koly, take pokud pořád patně uslyí, mohlo by to mít vliv i na kvalitu učení.
jetě jednou díky a uvítám i dalí rady
Není tady
Čekanko, i tady jsou dobré věci napsané..... http://nemoci.doktorka.cz/zanet-stredniho-ucha/ http://www.sanbao.cz/index.php?ses=NTx8PjA8fD4wPHw%2B http://www.miminet.cz/clanky.php?id_rub … clanek=258 zde píou, e je to sníenou imunitou, tak ji povzbudit !
Není tady
adala jsem opakované záněty středního ucha a je tam mnoho zajímavých odkazů...
Není tady
Čekanka napsal(a):
Holky děkuji, Aneri jinak syn umí smrkat od dvou let sám, musel se to naučit protoe chodil do jeslí. Jo a tam je moná zakopanej pes, byl brzy v kolektivu a to mu začaly problémy. Fakt je, e důsledné smrkání je půlka úspěchu.
Káčo, určitě se na to zeptám, snad by nám to mohlo pomoct. Jinak homeopatika mně osobně nikdy nepomohly, ale synovi hodně při adaptačních problémech.
Nikdy nebyl s ničím jiným nemocnej, trápíme se akorát s těma uima, je to pořád dokola a přítí rok má nastoupit do koly, take pokud pořád patně uslyí, mohlo by to mít vliv i na kvalitu učení.
jetě jednou díky a uvítám i dalí rady
Nechci Tě strait, ale moje známá tímto trpí od dětství a následně i v dospělosti, a nikdy jí s tím taky nikdo neporadil... A předpokládám, e
kdy porodila a vychovala dvě malé děti, které ji obě smrkají, e ona to umí taky...
Jako dítě to ovlivnit nemohla, v pubertě také ne, ale kdy byla dospělá, tak se pracjla a záněty přestala řeit tím, e by si nechala píchat ui a to
je asi to jedinné, co ji zachránilo alespoň zbytek sluchu... Na jedno ucho neslyí skoro vůbec a na to druhé asi zhruba na 50% a to ji tak od 15 let.... Kadý zásah do toho ucha byla dalí procentuální ztráta... TRVALÁ ZTRÁTA ..... Pozor na to, je to velice nebezpečné a doktoři to neradi přiznávají.....
Já osobně bych nikdy dětem píchat ui nenechala....
Není tady
Děkuji, ale dnení medicína jiná řeení nemá ne píchání nebo antibiotika, alespoň nám je zatím nikdo nenabídnul. Sem tam situaci proloíme operací A v případě, e musí jednu variantu zvolit, je to opravdu těké, take zatím u nás vede to píchání, zařekla jsem se, e se obou variant zbavíme a proto si dělám výpis alternativních moností. Jo a net jsem taky pečlivě pročetla, to je jasný, ale zajímají mě konkrétní výsledky konkrétních lidí, ne obecné bláboly doktorů. Moc mi vae názory pomáhají a hned přítí týden začnu situaci řeit alternativními monostmi.
Není tady
Určitě bych zkusila i to očkování proti pneumokokovi, je to poměrně nové a proplácí ho pojiovna. Zabírá právě u dětí, které trpí na záněty středouí.
Není tady
Ahoj Čekanko,radu pro tebe nemám,ale moc ti drím pěstičky,aby jste to vyřeili,protoe aspoň troku vím,čím musí procházet.Ná malej taky trpěl na záněty uí,poprvé v deseti měsících,natěstí se ve dvou letech naučil smrkat,tak nás to přelo.Rozhodně si myslím,e je lepí,kdy se uch nechá píchnout,udělá se malá dírka v bubínku a hnis vyteče,ne kdy se náporem hnisu bubínek prorve.
Já sama jsem si tím prola v těhotenství,byla jsem v 6.měsíci Obě ui mi píchali na třikrát,ATB jsem nemohla,měsíc jsem nic neslyela,no děs.
Přeji ti aby jste něco nali.Moná bych zkusila tu čínskou medicínu,dost jsem o tom četla.
Není tady
Asi taky moc neporadím, dceři je dnes 20, ale od jejích 3 let to u nás bylo toté, neustálé píchání uí a následná ztráta sluchu, drenáky do uí, 2 x nosní mandle. Asi po 5 ti letech nám pomohla změna dětské doktorky, která nás odeslala na uní do Nového Města na Moravě (předtím jsme jezdily do Brna) a tam paní doktorka odstranila drenáky, udělala citlivost na antibiotika, týden si tam poleela a bylo téměř po problému. Od té doby to bylo jenom a jenom lepí, ale bez problémů to nikdy nebude.
Dnes má jak tak klid, občas bolí ui, a chodí na imunologii.
Tehdy jsme zkoueli kde co - homeopatika, léčitele, vynechat nějaká jídla, atd. A nic nepomohlo.
Není tady
Čekanka napsal(a):
Ráda bych se zeptala na monosti léčení hopeopatiky mého pětiletého syna. Od jeho dvou let jsme absolvovali asi patnáctkrát píchání ucha, čtyři operace včetně odebrání nosních mandlí, trubiček atd, různá antibiotika, alergologa, imunologa a současný stav je stejný jako v začátcích léčby. Syn velmi patně slyí a záněty středního ucha se stále opakují. Je mi ho líto, jednak jsou záněty velmi bolestivé, ale jeho patný sluch mu ztěuje i normální ivot. Prosím o radu, jaká homeopatika by mohla pomoci, zkusili jsme kromě nich snad vechno-bez úspěchu. Ve městě bohuel nemáme homeopata, ale jsem ze středních čech, blízko prahy. Pokud znáte osvědčený přípravek nebo homeopata, prosím poraďte, moc předem děkuji.
ahoj, moje děti trpí na časté záněty uí(smrkat umějí výborně), ale není to ve smrkání, ani rýmě, ani v lepí obranyschopnosti, je to záleitost vrozená (jsou různé vady: uí, očí atd.), nevím, co pomůe úplně a jednou pro vdy? v tomto případě myslím, e strátou sluchu prostě syn postien bude, ale lepí je nepíchat ui, nenaruí se bubínek. Já mám takový svůj recept: pouíváme NETŘESK ( skoro na kadé zahradě to roste, je to malá, zelená, červená, nebo zeleno-červená rostlinka, podobná kaktusu), prostě kousek uloupnu a umeju, potom z toho vydímám tu vodičku, kterou netřesk obsahuje a nakapu tak 2-3kapky do kadého ucha. Moná to prodávají jako roztok v lékárnách, ale my pouíváme čerstvý ze zahrádky (nehnojím). Je to stejně nenáročná rostlina, jako aloevera, take to roste úplně vude na slunci(někdo by řekl plevel). Ale eihle plevel nejprve necháme působit tak třičtvrtě hodinu a pak děcka pocítí náhlou úlevu (takové ustění), kolikrát jim vyteče trochu mazu, ale to a tak za dva dny...je to důka vyčitění, ale jde to i bez toho mazu...My u nejezdíme na pohotovost, my prostě nakapem tenhle blahodárnej plevel a po hodince jsou děcka Ok. Kdo nevěří , a to zkusí...je to pro lidi, co nechtěj neustále opakovat pýchání do uí ahoj P.S.: jetě dodatek, pomáhá starým lidem, a lidem, co mají cement, vápno, písek v uchu, dalí drobné součástky, korálky atd. čistí, dezinfikuje, prostě moje láska u pěstuju druhý záhonek, hlavní je mít stále při ruce(kde se to koupí,( pro antizahrádkáře): v kadém zahradnictví, nebo u rodičů na zahrádce....roste to skoro vude) tak mi dejte vědět, jak se vám osvědčila tahle alternativa. Jo, kdy jsou děcka nachlazený, tak jim to dříve, ne to dáte do ucha trochu nahřejte (nebo mějte rostlinku doma a nemusíte u nahřívat)
Není tady
Já mám jedno ucho píchané asi 22x a druhé 15x, na jedno neslyím od narození a syn na záněty trpí taky. nevím, jestli to má virové tvůj syn / to znz. bez horeček, jedeme s jedním uchem v 11 a s druhým ve 3 v noci / , a mě ty záněty pronásledují dodnes. A co psala Macex - mám přesně opačný názor, pokud je ucho pícháno několikrát a je zjizvené tak při dalím zánětu hrozí pokození uního bubínku , přeci jen jizva je tenčí. Při píchnutí ucha lékař udělá malou dírku, sice opět jizvu ale při prasknutí se můe pokodit celý bubínek. Můu ti jetě doporučit vyndání krčních mandlí - vím, e to zní íleně , ale to tak. Taky jsem tomu nevěřila a nechtěla to. Můe tam být loisko infekce , pokud má dobrého doktora tak odebere vzorky a zjistí, zda je potřeba je odstranit protoe s tím zas souvisí problémy zánětů průduek atd. take ne radikálně ale pouze po vyetřeních. Do SZ ti písnu číslo na velmi dobrou homeopatku. Pokud má zájem i na lékaře na ORL .
Tak tady je pojednání, které by mělo být platné na větinu obyvatelstva, ale jak píe Čekanka, ani antibiotika, ani nosní mandle pryč - u vyjímečných jedinců nic neznamenají....
http://www.ordinace.cz/clanek/zanet-str … tis-media/
A zde je pro Čekanku (samozřejmě i ostatní) výčet a podrobný popis různých homeopatik a dalích rad...
http://nemoci.doktorka.cz/zanet-stredniho-ucha/
Upravil(a) Macex (12. 4. 2007 12:18)
Není tady
Vím,e hodně lidiček nevěří na sílu bylinek,já ano,protoe s nimi denně pomáhám léčit,jse terapeutka.Problémy středouí a mandlí patří k ledvinovému systému.Důleitý je přísun tekutit a u dětí nebo dospělých a dát si do pořádku ledviny,ten netřesk je toho příkladem,e jsou bylinky báječné.
Drím vem pěsti maharata@atlas.cz
Není tady