6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Honey na to proc se asi kazdy z nas ptame kazdy den milionkrat....Jedno takove obrovitanske proc jsem zazila nedavno a dodnes rikam,ze uz asi spravedlnost opravdu neexistuje...Stalo se nasim nejlepsim pratelum. Pred dvema roky se jim narodil opravdu nadherny chlapecek, rok na to kamaradka otehotnela znovu, cekali holcicku. Po porodu si maminku nechali v nemocnici pres 14 dni a uz jsme s muzem zacali tusit,ze neco neni tak uplne v poradku. Pri prvni navsteve bylo miminko na pohled zdrave,jen se malo hybalo a tekalo ocickama po cele mistnosti,i laik by poznal,ze osud si opet nepekne zahral. Clovek se nechce ptat,protoze se nechce nikoho dotknout, tak jednou tatinek zacal vypravet sam, mala byla velika a tak musela ven, druhy den po vysetreni nastoupila mamina na porod a rodila neco pres 14 hodin a az kdyz prestavalo bit srdicko a privolali doktora zjistili,ze mala byla pr... napred. Vytahli ji potom ven samozrejme uplne pridusenou. Dnes je ji 7 mesicu a neumi se stale prekulit ze zadicek na brisko ani naopak, kamaradka s ni cvici kazdicky den, nikdy ani jeden z nich nezalamentoval ani na okamzik neprestal doufat,ze jednou bude jako jejich syn, uplne v poradku a zdrava a reknete mi,kde je spravedlnost? Melo to byt uplne normalni zdrave krasne miminko.....Po kazde navsteve se ptam,proc prave oni,tak skvely a ukazkovy par?
Ani nevim,proc jsem to napsala, mozna proto,aby jsi Honey neztracela nadeji a vedela,ze takovych lidi existuje kolem hrozne moc a nadeje umira posledni a vule dokaze zazraky....
Není tady
Honey, jsem moc ráda, e se Filípek dává do kupy, to co popisuje jsou úasný pokroky, za těch pár týdnů hotový zázrak. Uvidí, e časem to bude pořád lepí a lepí, ta rehabilitace dokáe hrozně moc. Opravdu se u neptejte PROČ, odpověď na to neexistuje.
Taky můu popsat podobný příběh jako Slniečko, moje sestra pracuje na porodním sále a vyprávěla jak manelé - oba vysokokoláci dlouho nemohli mít děti, po několika letech paní otěhotněla, byli atný, manel byl přítomen u porodu, vechno filmoval a fotil a pak se narodilo vytouené miminko a teprve potom, jetě na sále zjistili, e má Dawnův syndrom. Rodič na to nebyli připravený, byl to hrozný ok. Jistě se taky ptali, proč se to stalo právě jim.
Moc drím palce a Filípkovi přeju hodně ZDRAVÍ.
Není tady
Milá Honey
z toho co tady čtu,mi běhá mráz po zádech,asi nemůu slovy vyjádřit jak mi je Filípka a celé vaí rodiny líto
Budu drit palečky
Není tady
sorry,Beru zase nezmenila identitu
Upravil(a) Baruna70 (19. 12. 2006 20:59)
Není tady
I já vám moc drím palce, jsem ráda, e to takhle dopadlo, snad u bude jen vechno lepí!!
Není tady
tak jsem akorát viděla filípka v tívce vypadal u docela zdavě to je moc dobře a mamince přeju pohodový porod
Není tady
Honey, taky drím palečky.
Při kadém porodu se můe stát cokoliv. Svoje druhé dítě jsem - na rozdíl od prvního - porodila téměř rychle a bezbolestně, normální cestou, hlavičkou napřed. Druhé dítě přilo na svět s nalomenou klíční kostí a nataenými krčními svaly. Kdy jsem se dotazovala, proč se tak stalo, bylo mi řečeno, e jsem subtilní postavy, dítě bylo dosti veliké (3,89 kg a 53 cm) a e během porodu nastaly natolik silné porodní stahy, e dítě takto pokodily.
S dítětem jsem potom absolvovala kadodenní cvičení a dojezdy na rehabilitaci, protoe hrozilo, e bude hlavičku stáčet doivotně k jedné straně. Díky bohu, cvičili jsme Vojtovou metodou a do úmoru, ale vyplatilo se.
(Tohle je troku , protoe Filípka potkal úraz. Nicméně Vojtova metoda dělá neskutečné zázraky a přeji hodně těstí a drím palce)
Upravil(a) Kiara (26. 1. 2007 20:12)
Není tady