29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nety napsal(a):
No, uvažovat o tom, co by zasloužil, můžeme všichni. Soud jen rozhodne. Určitě kluka nevyklopil někde v poli, aby mu pomohl, na to není třeba psychologa. Existuje rychlá záchranná pomoc, nemocnice...... Tráva, hlína a zima ještě nikoho po havárii do kupy nedaly. Mohl se kdyžtak někoho zeptat, co se dělá se zraněným člověkem. Být rodičem a dostat se mi ten člověk pod ruku, tak bych se okamžitě stala účastníkem dalšího soudního řízení.
Je to skutečně vřed.
Hovorím, stará zlatá balkánska krvná pomsta a islámska šaría, tam to majú všetko pekne ošetrené...
Není tady
Strašně mne to vzalo, mám syna 16 let, toho parchanta bych zavřela nadoživotí.
Není tady
Maggie, uvalí na toho debila vazbu, aby se mu náhodou chudáčkovi něco nestalo.. To je naprosto jasné.
Není tady
Jednou jsem srazila zajíce, bylo to něco děsnýho, to prostě nelze nevšimnout si!! Sice jsem se mu vyhýbala a nepovedlo se, ale tu šlupku jsem nečekala. To nelze nevšimnout si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Hmmm...ta zrůda, co tuhle prasečinu spáchala, už se v tuhle chvíli asi strachy zakopala nejmíň dvacet metrů pod zem. Protože se to stalo na malém městě, kde se všichni znají a internet má dnes každý, už dnes odpoledne jsem si mohla přečíst, jak se dotyčný jmenuje - jméno a příjmení - kde bydlí a čím se živí. Něco, jako ve středověku veřejný pranýř. V tuhle chvíli je vyvrhel na okraji společnosti s cejchem na čele, o kterém to ví celá republika. Jeho rodina je na malém městě doživotně znemožněna. On sám má před sebou zářnou vidinu dlouholetého kriminálu. S podnikáním v tuto chvíli skončil, všechny svoje peníze nacpe do obhájců, protože si zaplatí každý rok svobody navíc. V tomto případě spravedlnost opravdu funguje a je to jedině dobře.
Není tady
Řidič je ve vazbě, a je asi pravda, že jen proto, že by se mu na svobodě mohlo něco "přihodit".
Spolujezdkyni je 18 let, na jednu stranu je to blbá holka, ale když přispěla k takové hrůze je stejně odpovědná jako řidič - za pokus o vraždu. Čeho se ona bála? Ten chlap byl asi pod vlivem alkoholu..., ale ona?
Jinak jsem zaznamenala, že Karel již nemusí být na JIP, byl přeložen na oddělení. Myslím, že nemocnice v Boskovicích je zahlcena maily, které Karlovi přejí brzké uzdravení....
Není tady
Řidič je zmetek, jasný pokus o vraždu. Chudáka kluka těžce zraní a pak ho zbaběle pohodí v bolestech v lese jako kus hadru, aby tam zašel. Slyšela jsem , že i ve vězení existuje jakási hierarchie a vězni, kteří ublížili dítěti jsou i tam pro ostatní zavrženíhodní. Doufám, že mu to dají ostatní vězni pořádně sežrat.
Upravil(a) Décima (27. 11. 2006 8:59)
Není tady
HOLKY DLOUHO JSEM ČETLA VAŠE PŘÍSPĚVKY A PŘEMÝŠLELA CO SE K TOMU DÁ JEŠTĚ NAPSAT....ASI TOHLE....JE TO VŮBEC ČLOVĚK? A MÁ V HLAVĚ TO ČEMU SE ŘÍKÁ MOZEK A V HRUDI TO NEJDŮLEŽITĚJŠÍ...SRDCE?
KDYŽ JSEM VIDĚLA KARLA V TÝ NEMOCNICI,STRAŠNĚ MĚ TO SEBRALO A ÚPNĚ JSEM CÍTILA, JAK TO BYLO PŘÍŠERNÝ....KDYŽ NEZVLÁDNU DOLÉZT K SILNICI,KDYŽ NIKDO BRZY NEPOJEDE NEBO NEPŮJDE,MAMI, TATI....POMOZTE MI NĚKDO.....
STRAŠNĚ MOC KÁJOVI PŘEJU, ABY SE MU TĚLO UZDRAVILO A DUŠIČKA ZAPOMNĚLA NA TUHLE PŘÍŠERNOST.
A TĚM DVĚMA...ANO DVĚMA.....DOUFÁM, ŽE DOSTANOU CO ZASLOUŽÍ A ŽE SE ŽÁDNÝ SOUDCE NEDÁ OVLIVNIT A PODPLATIT....
Upravil(a) SLUNÍČKO (27. 11. 2006 8:57)
Není tady
Včera byl o případu nějaký dokument asi v 22.00 na ČT1 (168 hodin) nebo jak se to jmenuje, já jsem se moc chtěla dívat a nakonec jsem to prošvihla asi o 5 minut. Neviděli jste to někdo, řekli nějaké nové skutečnosti?
Není tady
Sluníčko, mě to právě taky tak hrozně vzalo, Karel mi připadal tak zubožený, tak moc mi ho bylo líto. Jen ta představa být v noci v téhle zimě sám v lese, ležet v té mokré trávě v bolestech ... hrůza. A ještě s vědomím, že ho tam někdo vyhodil proto, aby tam zemřel, aby se ho zbavil. Tak jsem moc zvědavá, jak to naše justice pojme.
Decima - stejnou úvahu jsem měla taky- myslím o spoluvězních.
Není tady
jo, zločinci na dětech a policajti v kriminále nemají většinou na růžích ustláno.. Otázka je, do jakého kriminálu se dostane. Nejsem si jistá, ale měla jsem pocit, že je v Budějovicích a tam je kriminál fešácký... aspoň jsem to slyšela kdysi... Takže tam jestli je ve vazbě, tak se mu nic nestane. Tam jsou jen "bílé límečky" a ty si špinit ruce nebudou..
Není tady
Ten dokument jsem jakž-takž stihla. Odborníci - psychologové dopravy /soudní znalci/ i policajti se s podobným případem na území jihomoravského kraje nesetkali. Psycholog potvrdil, že se jednalo o chladnokrevný pokus o vraždu. Navíc byly i nějaké pochybnosti kolem toho, zda opravdu do toho kufru mohl spadnout. Vědět o tom pádu ale musel řidič i spolujezdkyně.
Obhájce řidiče tvrdil, že důvod pro vazbu není. Důvodem má snad být, že by mohl pachatel ovlivňovat svědky, řidičák mu už zabavili.
Myslím, že záznam reportáže je na www.ceskatelevize.cz, sekce ON-LINE. Ještě to ověřím.
Není tady
Reportáž lze stáhnout na www.ceskatelevize.cz, vysílání on-line, 26.11.2006.
Není tady
Maggie díky.
Já si myslím, že je dobře, že je ve vazbě, nemůže se příliš domlouvat s tou přítelkyní. Já myslím, že ji také později obviní.
Není tady
Mslím, že si to rozhodně zaslouží. Jestli celou dobu seděla vedle něj, tak není co řešit. Pochybila minimálně v neposkytnutí první pomoci atd
Není tady
klokanka napsal(a):
Na tohle bych byla opatrná, přišli by si to vyřídit zase jen takoví jemu podobní. Výkon spravedlnosti nelze dělat přes ulici.
Souhlasím buď to starosta proklamoval v šoku nebo je to populistický blbec. Dostal by tak do maléru další lidi. S největší pravděpodobností znovu rodinu toho chlapce.
Není tady
Víte někdo , jak je na tom Karel? Je už doma nebo pořád v nemocnici?
Není tady
Předevčírem ukazovali ve zprávách, že ho propustili do domácího léčení a nastane rehabilitační asi dost dlouhodobá fáze. Zatím ještě vůbec nechodí.
Není tady
Spolujezdkyně byla obviněna z TČ neposkytnutí pomoci /sazba 1 rok - to je směšné/.
Tatínek nesl chlapce z auta domů v náručí, Karel má v nohách šrouby, to je na dlouho....
Není tady
No, aspoň že na spolujezdkyni soud nakonec pamatoval a po zásluze ji odměnil.
Na druhou stranu - holčině bylo teprve osmnáct a tomu grázlovi pětatřicet. Ve chvíli, kdy zjistil, co udělal a zachoval se tak, jak se zachoval na ni zákonitě musel vyvíjet nátlak ve stylu: Byla jsi u toho, tak teď v tom jedeš se mnou a jestli to praskne, půjdeme sedět oba dva - a když dojde na lámání chleba, tak řeknu, že jsi řídila ty. O tom vůbec není pochyb. Ukažte mi mladou, pitomou holku, která je polomrtvá hrůzou a dokáže se takovému nátlaku vzepřít.
Nicméně trest pro ni je dostatečný - ONA pochází z malého města, kte se pachatelé a oběť znají, ONA tam má rodinu, ONA tam po vynesení rozsudku bude muset žít. Do konce života tam má vystaráno
Není tady
Víš Kiaro, já jsem měla prvního syna v osmnácti letech, byla jsem "tele" a "pitomá holka" ,ale starala jsem se.... dnes je z kluka 13-ti letý klacek, který si pamatuje hodně z ranného dětství, a jak dokáže být někdy pěkně v začínající pubertě hnusnej, tak mi nikdy nevyčetl, že bych ho - vzhledem k mému věku - šidila.
Těžko se to srovnává - být u toho, když nějakej parchant vyhodí děcko z auta do lesa s cílem se ho zbavit - nebo porodit v tom samém věku dítě a starat se o něj se vším všudy.
Prostě dívenka byla u toho a NEPOMOHLA, ani nezavolala POMOC, když už pod nátlakem nebyla.
To se prostě nedělá, a jak pochází z malého města, tak tím spíš měla pomoct.
Není tady
Tak jsem vyhledala toto staré téma pro ty, kdo to sledovali a kdo snad nezaznamenal zprávu v TV :
Řidič -hyena dostal 12 let za pokus o vraždu. Jeho přítelkyně jen podmínku.
Karel vypadal dobře, mám radost, že je OK.
Teď uvidíme, jestli svůj trest přijme a potvrdí tak svou lítost nebo jestli se odvolá.
Není tady
no nevim, holka dostala ale podmínku jen 4 měsíce to si myslim, že je málo. Já vim, že se přihlíží na to jestli už byla v minulosti trestaná a tak. Ale za tohle??? Jestli byla plnoletá a svéprávná, tak za to nese taky zodpovědnost.
Podle mě jsou 4 měsíce málo, dala bych aspoň 2 roky
Není tady