29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nejlepší na klouby je rosenpharma kolageny. Zkuste se podívat, má vysoké dávky hydrolizovaného kolagenu.
Není tady
Dívala jsem se oproti jiným je to teda mazec rozdíl. To snad ani není možné.
Není tady
Tak to teda je rozdíl. Já jsem na to koukala jako zjara, jak je to možné.
Není tady
To snad ani není možné.... jak je to možné
To budete zcela určitě taky umět fundovaně vysvětlit, co že je to ten "hydrolizovaný kolagen" a jak funguje, že???
Není tady
KatkaMi napsal(a):
ahoj, pobolívají mě kolena, zatím jen při běhu, ale i tak bych chtěla něco, čím bych to mohla zlepšit
Koupit nové kvalitní boty
Není tady
Tchyni půl roku trápili bolesti kolen, v noci se budila, někdy ani chodit nemohla. Doktoři jí každý říkal něco jiného. Naštěstí mi kamarádka doporučila rodiného známého, který jí doporučil brát tady tu kloubní výživu http://hlavnezdrave.cz/obchod/kloubni-v … tive-300g/ a moc jí pomohli, tuším že k tomu má jetště nějáké vitamíny a na bolest si už vůbec nestěžuje
Upravil(a) AllčaV (21. 6. 2016 11:26)
Není tady
Mně jak začalo bolet koleno tak jsem si hned koupila kloubní výživu, přímo Gel Activ Proteo Enzyme Q, který má protizánětlivé a protibolestivé účinky a mám pokoj, teď jsem ho koupila i manželovi a taky mu pomohl.
Není tady
Holky, a co opodeldok?
Není tady
Holky, a co opodeldok?
Franzbranntwein (maminka se má poslouchat... )
Není tady
o tom gelactivu jsem četla že prý obsahuje nějaké enzymy který působí i proti zánětům a proto že je to dobrý i po úrazech a tak...jak dlouho tak trvalo než se vám ulevilo když jste ho začali brát?
Není tady
Ano obsahuje proto mi ho v lékárně doporučovali, že je to jak kombinace Proenzi a Wobenzymu - teda kl.výživy a enzymů co působí proti zánětům. No snad už po dvou týdnech se mi hodně ulevilo.
Není tady
aha jo tak to už si dokážu představit...tak to já ho určitě zkusím už nevím co se sebou děkuju
Není tady
Já užívám doplněk stravy orthomol arthroplus, udržuje mě to v normálním stavu po nějaké delší procházce.
Není tady
Stranska napsal(a):
Já užívám doplněk stravy orthomol arthroplus, udržuje mě to v normálním stavu po nějaké delší procházce.
A to ti někdo doporučil?
Není tady