6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nejlepí na klouby je rosenpharma kolageny. Zkuste se podívat, má vysoké dávky hydrolizovaného kolagenu.
Není tady
Dívala jsem se oproti jiným je to teda mazec rozdíl. To snad ani není moné.
Není tady
Tak to teda je rozdíl. Já jsem na to koukala jako zjara, jak je to moné.
Není tady
To snad ani není moné.... jak je to moné
To budete zcela určitě taky umět fundovaně vysvětlit, co e je to ten "hydrolizovaný kolagen" a jak funguje, e???
Není tady
KatkaMi napsal(a):
ahoj, pobolívají mě kolena, zatím jen při běhu, ale i tak bych chtěla něco, čím bych to mohla zlepit
Koupit nové kvalitní boty
Není tady
Tchyni půl roku trápili bolesti kolen, v noci se budila, někdy ani chodit nemohla. Doktoři jí kadý říkal něco jiného. Natěstí mi kamarádka doporučila rodiného známého, který jí doporučil brát tady tu kloubní výivu http://hlavnezdrave.cz/obchod/kloubni-v … tive-300g/ a moc jí pomohli, tuím e k tomu má jettě nějáké vitamíny a na bolest si u vůbec nestěuje
Upravil(a) AllčaV (21. 6. 2016 11:26)
Není tady
Mně jak začalo bolet koleno tak jsem si hned koupila kloubní výivu, přímo Gel Activ Proteo Enzyme Q, který má protizánětlivé a protibolestivé účinky a mám pokoj, teď jsem ho koupila i manelovi a taky mu pomohl.
Není tady
Holky, a co opodeldok?
Není tady
Holky, a co opodeldok?
Franzbranntwein (maminka se má poslouchat... )
Není tady
o tom gelactivu jsem četla e prý obsahuje nějaké enzymy který působí i proti zánětům a proto e je to dobrý i po úrazech a tak...jak dlouho tak trvalo ne se vám ulevilo kdy jste ho začali brát?
Není tady
Ano obsahuje proto mi ho v lékárně doporučovali, e je to jak kombinace Proenzi a Wobenzymu - teda kl.výivy a enzymů co působí proti zánětům. No snad u po dvou týdnech se mi hodně ulevilo.
Není tady
aha jo tak to u si dokáu představit...tak to já ho určitě zkusím u nevím co se sebou děkuju
Není tady
Já uívám doplněk stravy orthomol arthroplus, udruje mě to v normálním stavu po nějaké delí procházce.
Není tady
Stranska napsal(a):
Já uívám doplněk stravy orthomol arthroplus, udruje mě to v normálním stavu po nějaké delí procházce.
A to ti někdo doporučil?
Není tady