6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
beatles - yesterday
Není tady
Perfect Day je skvělá volba.
My se rozhodovali mezi tím a L. Cohenem a i kdy vyhrál Cohen, PD je super.
Není tady
Já si vybrala Albětinskou serenádu,ale skoro před 30roky.
Není tady
My budeme mít Mettalicu - nothing else matters
Není tady
nějakou klasickou trapnost, pochod či co. Svatbu jsme zařizovali jaksi na poslední chvíli ( to je u nás klasika, jiní lidi plánujou, my improvizujeme ) take na takový detaily jako výběr hudby jaksi nezbyl čas. Kromě toho, já bych určitě navrhla něco morbidního, Metallicu klidně, ale radi Devil´s dance nebo tak něco :-)
Není tady
markéta napsal(a):
Tak se pochlubte enský...Já plánuju Perfect day - Lou Reed
hudbu má,ale kdy tu svatbu:)?!
Není tady
Ale pokud myslí píseň, kdy jde nevěsta k oltáři, tak to je pochod, ale od Wagnera
Není tady
pochodů můe být víc Ten se hraje hlavně na konci obřadu. Ale mě zajímá ta píseň která vám hrála při té řeči o patném a zlém, zdraví a nemoci a bla bla bla... Pochod bych fakt nechtěla...
Není tady
Rodiče mojí kamarádky měli Čajkovského - já přesně nevím, koncert B-moll to myslím je a to bylo kráááááásnééééééé - jednou mi to poutěla, mají to na videu. kod, e nai tu svatbu taky nemají nahranou, ale tehdá to byla dost vymoenost.
Není tady
Na úvodní nástup.... UNCHAINED MELODY - od RIGHTEOUS BROTHERS (z Ducha)
Při proslovu .... něco od Erika Claptona, u si nepamatuju, ale tiché, pomalé....
A finále .... When a Man Loves a Woman - od Percy Sledge (z Kdy mu miluje enu)
Není tady
My měli Barry White.BOMBA:-)
Není tady
My budeme mít jako hlavní Halelluja ze Shreka. Během řeči asi nic, máme svatbu v kostele, moná i se mí, to se jetě dohadujem.Nechci ádnou klasiku, u je to ohrané a jsem mladá. A Shreka milujem.
Není tady
Tak to jste mě zaskočili, o tom jsem a tak neuvaovala. O písničce na pohřeb u mám rozhodnuto, ale na svatbu ... hlavně nic dojemného. Mně by se líbil Tleskač nebo Znouzectnost - ale to by asi neklaplo rodinnou radou
Není tady
Ej, od Buchlova větor vjeje..... A pak ten klasický svatební pochod. Mezi tím varhanistka improvizovala. Doteď si pamatuju, jak u toho můj mu slíbil, e mě bude vdycky poslouchat, protoe ena má vdycky pravdu.... Je to u 14 roků, ale jestli poslechl dvakrát...
Jo, a na kremaci bych chtěla nechat zahrát - "Umřela včera Trudovi ena" od Spirituál kvintet, teda kdy mě přeije :-).
Není tady
My měli klasický svatební pochod, pak Ave Maria (L. Bílá), píseň z filmu Foresta Gumpa a dál u ani nevím.
Není tady
Já budu mít na svatbě svůj sbor, take se od nich nechám překvapit, ale vyboxuju si Nebetí kavalérové od Michny (z F. L. Věka), to je taková stará česká klasika, pak bude nějaká romantika a na konci nevím... A na 1. tanec taky nevím. A to se bereme u v květnu :-)
Není tady
My měli tuhle: Miro birka - Ty a ja
Láska keď som s tebou
svet je perfektný
nikdy lepí nebol
prosím uver mi
Deň vdy býva krátky
v noci nie je tma
končia vetky hádky
ivot zmysel má
*:
A keď si preč ja čakám - mám o teba strach
mením sa na iaka stojím pri dverách
R: Úúúú..., I love you. Úúúú..., I need you
Láska keď som s tebou
svet je perfektný
nikdy lepí nebol
prosím uver mi
Deň vdy býva krátky
v noci nie je tma
končia vetky hádky
ivot zmysel má
*:
A keď si preč ja čakám - mám o teba strach
dobre - vie som taká, stojím pri dverách
Láska je vraj omyl
slová, klasika,
On tú vetu stvoril
nás sa netýka
astie delí dvoma
vieme obaja
vade sme vdy doma
Iba ty a
Tuhle nám hráli po obřadu, kdy jsme odcházeli. Nástup i celý obřad jsme měli vybrané písničky z Pulp Fiction a Kill Bill.
Není tady
Tak tohle jsem nala náhodou... teda svatba byla v zámecké kapli a krom jiných písniček nám tam hrálo "jaký si to udělá, takový to má".... moná ohrané, ale nám se to líbilo...
Není tady
My měli na závěr "U nejsem volná" od Petry Janů
Není tady
The Beatles - Yesterday
Není tady
Tak my měli klasický pochod Mendelson Bartholdy a pak při proslovu písničku z Forresta Gampa,jak to peříčko letí oblohou a pak jetě nějaký dva cajdáky.
Není tady
Segra mela na konci You are so beautiful, ja mela Ave Marii (varhany + nadherny zivy zpev)
Není tady