27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Nevím jestli to patří do této sekce,ale i tak se zeptám.Kdo viděl pořad jste to co jíte tak tam podstupujou hydrocolon.Byla jste na tom některá z Vás?Dá se to vydret?Jaký byly pocity?Není to nejlevnějí,ale jestli to pomáhá tak to za to klidně dám nala jsme 5 kůr za 3.500 .Díky za příspěvky
Není tady
Já jsem na tom byla a mám pocit, e v TV se z toho dělá trochu větí drama, ne to ve skutečnosti je. Trochu u toho bolí břicho, ale není to vůbec nic tragického. A pocity - jako kdy na Tebe jde permanentně průjem . Ale měla bych levnějí variantu, o které jsem se dočetla na stránkách www.pust.cz - je tam článek i s neuvěřitelnými fotkami... (a takté jsem ji na sobě vyzkouela - a stojí to rozhodně za to) . Udělej si 5 dní za sebou klystýr (ne ten malinký balónek, ale cca 1,5 l vody - je potřeba ji malinko osolit). Přitom se provádí masá břicha krouivými pohyby po směru hodinových ručiček. A uvidí, co bude jetě pořád po těch 5 dnech následovat
Není tady
jéé díky moc u jsem se bála,e na tom nikdo nebyl.Jen nevím jestli na to mám jít před vánocema a nebo po vánocích-jako očistu:-))
Není tady
mayo: z toho mám strach, abych si neublíila, vdy střeva nejsou ze eleza. A Ty má na to nějaký specielní klystýr na doma, nebo čím to dělá?
Není tady
Bublina napsal(a):
jéé díky moc u jsem se bála,e na tom nikdo nebyl.Jen nevím jestli na to mám jít před vánocema a nebo po vánocích-jako očistu:-))
No, asi spí po těch Vánocích . Ale jednou nestačí - i kdy nemá střeva moc zanesená - tj. stravuje se relativně zdravě, tak se doporučuje to absolvovat 2x v několikadenním odstupu. A pak je důleitý uívat nějaký potravinový doplněk na obnovení střevní mikroflóry, aby se tam usadily ty správný "bacily"a ne naopak. Ve střevech sídlí imunita.
Není tady
Káča napsal(a):
mayo: z toho mám strach, abych si neublíila, vdy střeva nejsou ze eleza. A Ty má na to nějaký specielní klystýr na doma, nebo čím to dělá?
Káčo, to pozná. Samozřejmě se nesmí dělat nic násilím - cítí, jestli něco bolí nebo je vechno v pohodě. Ten klystýr je větí sáček z pevného plastu, který se zavěsí na nějaký háček na stěně. Dá se běně koupit ve zdravotnických potřebách.
Není tady
Ctěla bych se zeptat jestli Vám Hydrocolon terapie pomohla a jestli jste na sobě zaznamenali vůbec nějakou změnu ? Děkuji :-)
Není tady
V ivotě bych na to nela
Není tady
Já stále hledám odvahu:-))
Není tady
Já na to jdu v pondělí. Jsem objednaná na tři kúry v jednom týdnu, tak jsem na to zvědavá, snad to přeiju
Není tady
Chodím pravidelně. je to super. Je nutné dva, tři dny před čitěním jíst kaovitou stravu ( vařenou zeleninu, duenou rybu atd) a jetě bych velmi doporučovala nechodit na tuto terapii kdy měsíc dorůstá a je před úplnkem. Raději se objednat po úplňku a pokud je k dispozici lunární kalendář, mrknout se, kdy je nejvhodnějí doba. Radím z vlastní zkuenosti. Poprvé jsem si to neohlídala a bylo to dost nepříjemné. Při dalím výplachu jsem si na to dala dobrý pozor a měla jsem úplně jiné pocity jak při samotném výplachu, tak potom.
Není tady
Taky jsem to jednou absolvovala, ale ja pako jsem se predtim normalne najedla, takze to bylo hodne neprijemne a asi pak jeste hodinu jsem stravila na zachode.
Takze ucinne to urcite je, ale hlavne predtim opravdu moc nejezte
Není tady