Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 22. 11. 2006 15:49

zelvicka
♥♥-----

společná kasa

Holky, možná už se tohle téma někde probíralo, ale přeci - jak to máte se společnými penězi? Myslím jestli máte s manželem, přítelem... společný účet nebo jedete každý za své - jak platíte účty, věci do domácnosti atd..... Nechce se mi mít jeden společný účet, ale taky se mi nechce živit dva tři účty..... :-)

Není tady

#2 22. 11. 2006 15:56

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: společná kasa

Teď mám svůj účet a přítel taky svůj, na můj účet mi posílá na domácnost dohodnutou částku peněz. Když je větší vydání, hradíme je společně (spíš tedy přispěje on, má větší plat). S bývalým jsme měli "společný" účet, ovšem společný byl pouze na výběr, na vklady byl jen můj. takže já tam dávala a bývalý vybíral....bez mého vědomí...a nikdy pravidelně nepřispíval na domácnost (až pak přestal úplně) .... tak tohle už nikdy....

Není tady

#3 22. 11. 2006 16:58

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

My máme jeden společný a pak ještě každý svůj jaksi mimo. Tím se řeší třeba dárky pro toho druhého apod. Na společný posíláme každý část výplaty, jde z toho většina spol. plateb včetně nákupů, a ty vedlejší účty máme v podstatě jen na ty dárky a jako jakousi rezervu.

Není tady

#4 23. 11. 2006 6:24

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

my máme jen jeden účet, mám k němu přístup jen já, chodí mi tam naše obě výplaty a hospodařím s tím já. Manžel má ještě vedlejší příjem z kapely, to je jeho a nezajímá mě, kolik to je.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#5 23. 11. 2006 9:11

Décima
♥♥♥♥♥--

U nás je to jednoduché. s manželem spolu podnikáme a výplatu mu vyplácím  já. Strhnu si z ní 10 tisíc na domácnot a zbytek (asi 15 tis)mu nechám. Platí si z toho leasing na auto, cigarety, benzin(jezdí denně), svačiny , nářadí na chatu atd... to neřeším a hlavně už ode mě žádné peníze netahá.

Není tady

#6 23. 11. 2006 10:24

mivenu
♥------

Dana napsal(a):

my máme jen jeden účet, mám k němu přístup jen já, chodí mi tam naše obě výplaty a hospodařím s tím já. Manžel má ještě vedlejší příjem z kapely, to je jeho a nezajímá mě, kolik to je.

kapitulation

Není tady

#7 23. 11. 2006 11:00

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Danuš, u nás je to taky tak - jeden účet - výplaty na něj posíláme oba dva a hospodařím s účtem já.  Manžel jen ví, v jaké je bance. big_smile

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#8 23. 11. 2006 12:38

Jarka
♥♥♥♥---

My máme s přítele také společný účet. Je na jeho jméno, protože ho zakládal v době, kdy já jsem ještě vlastní účet nepotřebovala. Ale mám dispoziční práva, přehled o tom, kolik na něm je, mám také já a chodí mi i sms, o změnách zůstatku. navíc mi přítel vždycky dobrovolně hlásí, když něco vybere nebo chce vybrat. No a s bankou komunikuju taky jen já

Není tady

#9 28. 11. 2006 18:26

pipi
♥♥-----

My máme s manželem společný účet na který nám chodí výplaty. Peníze z něj vyzvedáváme všechny a nejdříve zaplatíme složeny a spoření, potom dáváme nastranu peníze na jídlo a drogerii, dále si každý necháváme nějaké peníze na svačiny v práci a z toho co zbyde jeden měsíc koupíme oblečení a jindy zase nějaký náhradní díl na auto potom si doma necháváme v hrníčku nějaké peníze za které se chodníme bavit s přáteli, děti zatím nemáme tak to jde.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí