|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lucinko, taky moc blahopřeju k narození Natálky! To bylo čekání, viď a už je to tu 
Není tady
moc gratuluju a preju hodne zdravi obema a Natalce at se na svete libi
Není tady
Lucko, moc gratuluju a přeju jen to nejlepší vám všem. Je to opravdu zvláštní pocit, když už jedna z nás to má doopravdy za sebou 
Obrovská gratulace.
Ať jste obě v pořádku.
Není tady
Tak gratuluju a přeju hodně mlíčka. 
Není tady
Lucinko, tak teď už naostro?
Moc moc gratuluji k Natálce a už se těším na tvoji slohovku. 
Není tady
Gratulace tobě i Natálce !!!!! Dostala jsem se na PC až teď, ale to nevadí, však jsem na tebe myslela!!!!
Není tady
Posíláme moooc velké gratulace k narození Natálky a přejeme hodně zdravíčka a mlíčka.
Není tady
Lucie, vidíš, máš to za sebou. Veliká gratulace a hodně moc zdravíčka vám oběma.
Není tady
Ať se má Natálka čile k světu a jste obě zdravé! To je najednou samá holčička, že?Holky vedou:-)! Tak ještě jednou hodně zdravíčka.
Není tady

Mocinky všem děkuju až mám slzy v očích. Dnes nás pustili z porodnice, tak až bude čas napíšu referátek. Nátálka je, ale úžasně hodný miminečko, snad to nezakřiknu a dělá nám radost která se nedá vůbec popsat. Je to naše štěstíčko 
Upravil(a) Lucka 1 (26. 11. 2006 21:43)
Není tady

Lucka 1 napsal(a):
Mocinky všem děkuju až mám slzy v očích. Dnes nás pustili z porodnice, tak až bude čas napíšu referátek. Nátálka je, ale úžasně hodný miminečko, snad to nezakřiknu a dělá nám radost která se nedá vůbec popsat. Je to naše štěstíčko
Luci, ani nevíš, jak jsme se na tebe těšily!!! 
JE skvělý, že je malá hodnounká, tak ať jí to vydrží! A až budeš mít časík, těšíme se na na referátek a taky pošli fotečky na mailíky!!! Jsme moc zvědavý 
Není tady
Taky moc gratulujem k Natálce. Ať Vám pekně roste a přináší jen štěsí :-)
Není tady