27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj Duí koukala jsem na tvůj odkaz na Modrého slona. Ten nápad objednat své ratolesti originální dárek v podobě knihy, kde bude hrdinou v příběhu je senzační. Ale chtěla jsem se tě taky zeptat kolik ta kniha má zhruba stránek. Koukala jsem i na to, e se tam zadává jméno dítěte i ulice a je monost i fotografie...to je fakt senzační dárek pod stromeček.
Není tady
U nás je ta monost přímo v knihkupectví...vyplní jim jen ty údaje o dítku,jakého tam bude mít kamaráda,jak jeho oslovovat,kam na ten výlet pojede...je to kníka cca za 200kč tuím,objednávala jsem to pro synovce a neteř loňské Vánoce....stránek u nevím ale ádná extra tloutka to není.....toho psaní tam taky nejsou hory...hlavně obrázky..
Není tady
Ahoj Niki,
Klukovi jsem minulý rok objednala Dobrodruství za polárním klukem. Je tam hlavní hrdinou spolu s bráchou.
Na první stranu jsem nechala vytisknout - Tato kniha byla vyrobena jen pro Tebe, Pavliku,
Je to A4 - 35 stran (sice za jedno večerní přečtení - ode mě). Na jedné straně je text - cca 30 řádků - větí písmenka (vhodný i pro pokročilé prvnáčky) a na druhé straně obrázek.
Kluk z ní byl nadený.
Není tady
Duí moc ti děkuju. Úplně mě to nadchlo!!! A 35 stran ...to je paráda. A koukala jsem, e ta cena není tak vysoká. A posílala jsi tam i fotky?
Není tady
Nikisko - fotky jsem neposílala. Kluk se z tou kníkou chlubil ve kole, a dlouho nemohl pochopit, jaktoe ta kníka je o něm.
Není tady
dusička napsal(a):
Nikisko - fotky jsem neposílala. Kluk se z tou kníkou chlubil ve kole, a dlouho nemohl pochopit, jaktoe ta kníka je o něm.
Ahoj Dusicko! A pro jak stare deti jsou ty knizky?
Není tady
Já to kupovala pro děti 7,5 a 10let a mamina pro 12ti letýho bratránka...a taky z toho byl jetě nadenej...odobně si ale myslím e spí pro mení děti....5letý,klidně 1.třída.....
A můe to Sillwan koupit třeba manoj-dělaj i kamasůtru:)!!!
Upravil(a) misha88 (21. 11. 2006 18:39)
Není tady
Myslím od těch 4-5let do 10. Kluk si tu kníku jetě čte ted.
Není tady
Holky a kde se to tedy dá objednat, jde to i na netu nebo u Dobrovskýho v Letňanech nebo na Zličíně?
Není tady
Ahoj Čekanko,
já to objednávala na www.modryslon.cz
Není tady
Duí děkuju. Poraď mi prosím kníku pro pět a půl let, aby byla hodně obrázková. Líbí se mi ten hubert a taky hrad, ale tu co má ty jsem nenala...
Není tady
čekan ty by jsi měla objednat Mezi dinosaury
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
čekan ty by jsi měla objednat Mezi dinosaury
tu u máme, s trojrozměrnejma brejlema......
Tu Kámasútru asi jetě zváím, mohla by se mi hodit......
Není tady
Čekanko, oni fakt tu nai kníku nemaj.
Odpoledne se mě Pavlik ptal, co vám píu, tak jsem mu řekla ,e o té kníce. a on mami - prosím tě, objednej mi pod stromeček jetě jednu. Tak jsme prohlíieli ty stránky a nejvíc se mu líbilo V říi draka a O Tarzanovi.
Není tady
ahojky holky, pokud máte některá zájem o kníku Modrého slona, zvu vás na www.volny.cz/modryslon.dc jen jsme tam jetě njak nestačili přidat letoní novinku O zakleté princezně a statečném princi.
Případně mě můete kontaktovat na mailu modryslon.dc@volny.cz
A pokud mi některá poradíte kde a jak si nastavit ty "metříky" na dětičky, budu moc vděčná.
Petra
Není tady