|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj Duší koukala jsem na tvůj odkaz na Modrého slona. Ten nápad objednat své ratolesti originální dárek v podobě knihy, kde bude hrdinou v příběhu je senzační. Ale chtěla jsem se tě taky zeptat kolik ta kniha má zhruba stránek. Koukala jsem i na to, že se tam zadává jméno dítěte i ulice a je možnost i fotografie...to je fakt senzační dárek pod stromeček.
Není tady

U nás je ta možnost přímo v knihkupectví...vyplníš jim jen ty údaje o dítku,jakého tam bude mít kamaráda,jak jeho oslovovat,kam na ten výlet pojede...je to knížka cca za 200kč tuším,objednávala jsem to pro synovce a neteř loňské Vánoce....stránek už nevím ale žádná extra tlouštka to není.....toho psaní tam taky nejsou hory...hlavně obrázky..
Není tady
Ahoj Niki,
Klukovi jsem minulý rok objednala Dobrodružství za polárním klukem. Je tam hlavní hrdinou spolu s bráchou.
Na první stranu jsem nechala vytisknout - Tato kniha byla vyrobena jen pro Tebe, Pavliku,
Je to A4 - 35 stran (sice za jedno večerní přečtení - ode mě). Na jedné straně je text - cca 30 řádků - větší písmenka (vhodný i pro pokročilé prvnáčky) a na druhé straně obrázek.
Kluk z ní byl nadšený.
Není tady
Duší moc ti děkuju. Úplně mě to nadchlo!!! A 35 stran ...to je paráda. A koukala jsem, že ta cena není tak vysoká. A posílala jsi tam i fotky?
Není tady
Nikisko - fotky jsem neposílala. Kluk se z tou knížkou chlubil ve škole, a dlouho nemohl pochopit, jaktože ta knížka je o něm.
Není tady
dusička napsal(a):
Nikisko - fotky jsem neposílala. Kluk se z tou knížkou chlubil ve škole, a dlouho nemohl pochopit, jaktože ta knížka je o něm.
Ahoj Dusicko! A pro jak stare deti jsou ty knizky?
Není tady

Já to kupovala pro děti 7,5 a 10let a mamina pro 12ti letýho bratránka...a taky z toho byl ještě nadšenej...odobně si ale myslím že spíš pro menší děti....5letý,klidně 1.třída.....
A můžeš to Sillwan koupit třeba manžoj-dělaj i kamasůtru:)!!!
Upravil(a) misha88 (21. 11. 2006 18:39)
Není tady
Myslím od těch 4-5let do 10. Kluk si tu knížku ještě čte ted.
Není tady
Holky a kde se to tedy dá objednat, jde to i na netu nebo u Dobrovskýho v Letňanech nebo na Zličíně?
Není tady
Ahoj Čekanko,
já to objednávala na www.modryslon.cz
Není tady
Duší děkuju. Poraď mi prosím knížku pro pět a půl let, aby byla hodně obrázková. Líbí se mi ten hubert a taky hrad, ale tu co máš ty jsem nenašla...
Není tady
čekan ty by jsi měla objednat Mezi dinosaury 
Není tady
kačíkgirl napsal(a):
čekan ty by jsi měla objednat Mezi dinosaury
tu už máme, s trojrozměrnejma brejlema......
Tu Kámasútru asi ještě zvážím, mohla by se mi hodit...... 
Není tady
Čekanko, oni fakt tu naši knížku nemaj.
Odpoledne se mě Pavlik ptal, co vám píšu, tak jsem mu řekla ,že o té knížce. a on mami - prosím tě, objednej mi pod stromeček ještě jednu. Tak jsme prohlížieli ty stránky a nejvíc se mu líbilo V říši draka a O Tarzanovi.
Není tady
ahojky holky, pokud máte některá zájem o knížku Modrého slona, zvu vás na www.volny.cz/modryslon.dc jen jsme tam ještě nšjak nestačili přidat letošní novinku O zakleté princezně a statečném princi.
Případně mě můžete kontaktovat na mailu modryslon.dc@volny.cz
A pokud mi některá poradíte kde a jak si nastavit ty "metříky" na dětičky, budu moc vděčná.
Petra
Není tady