29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všichni,
dostali jsme s manželem od tchýně Thermomix a k tomu základní kuchařku a kuchařku na pečení. Zatím mě vaření s touhle věcičkou moc baví, ale ráda bych získala i další recepty. Je tu někdo, kdo ho používá a napíše, který recept se mu osvědčil?
Jelikož čekáme miminko, uvítala bych i recepty na dětskou stravu, kaše, přesnídávky, pudinky a tak.
Není tady
Ještě když jsem byla těhotná, tak u nás taky byla dealerka od vorwerku a taky předvádila tento přístroj, bylo to velice zajímavé, ale cena je opravdu přemrštěná. Jinak z cukru krystal si udělám cukr moučka za pár vteřin i v obyč. mixéru. Jinak spoustu receptů pro Thermofix je na těchto stránkách http://diskuse.dama.cz/komunita.php?d=4447
Není tady
Thermomix používám asi 8 let a jsem s ním velmi spokojená. Mám k němu i kuchařku, jsou tam recepty na kdeco i s přesným návodem jak dlouho, na jaký stupeň atd. Ptej se u dealerů.
Není tady
Dobrý den,
pokud máte zájem o denně aktualizované a přidávané recepty přímo pro Thermomix TM 31 a 21, navštivte a zaregistrujte se -
nepovolená reklamaPřeji hezký den
Není tady
My máme Thermomix v rodině, byla to taková hromadná investice a je to i dobrá záminka, jak se potkat celá rodina u vaření. Vyrábíme v něm zavařeniny, různé zeleninové i ovocné, meleme mouku, nebo strouhanku, případně zaděláváme těsto, prostě vytváříme zásoby a vždy podělíme celou rodinu
Není tady