|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Pandorraa: Tak ja teday budu trpelive cekat, az Te necim zaujmu, ano ? A ze jsem TELE mi nerikas nic noveho, to uz davno VIM ! 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Pandorraa: Tak ja teday budu trpelive cekat, az Te necim zaujmu, ano ? A ze jsem TELE mi nerikas nic noveho, to uz davno VIM !
Super, unesla

Není tady

Zdarec vsichni
Uz je tu zase ta otrava DA 
Tak me rano napadlo, kdyz jsem videl sveho ehm.. homosexualniho "pritele" lezet jeste v pelisku, ze ma nadherna prsa
a kdyz jsme odchazeli do prace a ja mu zapinal reminky na botkach s vysokym podpatkem kolem kotnicku, ze ma velmi hezke nohy !
Nekteri chlapi jsou proste uzasni, co Vy na to ?

Jinak hezky den !
Není tady
A někteří jsou zase na
, abych nenapsala ještě něco horšího...
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : A dame si rovnou do drzky, ano ? A pak o tom tu budeme diskutovat, jako o DN
Já ti do d*žky nedám, omlouvám se předem. Nikdy jsem nikomu do d*žky nedala.
Nevím, jak na to. Ty mi dáš do d*žky u mne doma, aby to mohlo být DN? Já tě domů nezvu. 

DarkAngel napsal(a):
Zdarec vsichni
Uz je tu zase ta otrava DA
Tak me rano napadlo, kdyz jsem videl sveho ehm.. homosexualniho "pritele" lezet jeste v pelisku, ze ma nadherna prsaa kdyz jsme odchazeli do prace a ja mu zapinal reminky na botkach s vysokym podpatkem kolem kotnicku, ze ma velmi hezke nohy !
Nekteri chlapi jsou proste uzasni, co Vy na to ?
![]()
Jinak hezky den !
Jistě, někteří chlapi jsou - pokud se operace změny pohlaví zdárně zadaří - přímo k sežrání
, potažmo když se pomocí skalpelu a šikovného chirurga vyloupne z ošklivého chlapa přímo nádherná ženská 
Není tady

Kiara ! I Ty ftipe ! 
Není tady

majkafa napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : A dame si rovnou do drzky, ano ? A pak o tom tu budeme diskutovat, jako o DN
Já ti do d*žky nedám, omlouvám se předem. Nikdy jsem nikomu do d*žky nedala.
Nevím, jak na to. Ty mi dáš do d*žky u mne doma, aby to mohlo být DN? Já tě domů nezvu.
Majkafa, mozna kdybys me pozvala, tak by ses presvedcila, zda jsem ci nejsem "buzna" !

Není tady

Majkafa : mam navrh. Co tak se usmirit a uz si nenadavat a nedelat jeden z druheho blbce ? Tak co, kamosi ? Uz me to nebavi stourat do Tebe 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : mam navrh. Co tak se usmirit a uz si nenadavat a nedelat jeden z druheho blbce ? Tak co, kamosi ? Uz me to nebavi stourat do Tebe
Přijímám. Připijeme si na to, až přijedeš do ÚL, OK? A k tomu příspěvku výš, já nemám problém s tím, jestli jsi nebo nejsi homosexuál. Je mi to úplně lhostejné. Takhle lidi nedělím. Dělím lidi na ty, se kterými si rozumím a ty, se kterými si nerozumím.
A taky se nemiluju s nikým, kdo je zadaný. Nebudu jiné ženě - muži dělat to, co mně "udělala" jiná žena. Vím, jak to bolí.
Doplněk, aby bylo jasno
Nesoudím nikoho, kdo má vztah se zadaným, "nechodím v jeho botách".
To je jenom o mně, že mně to mé svědomí či co nedovolí. Vím to, neboť příležitosti byly.
P.S. Já vím, žes to nemyslel vážně, že tu svou miluješ. 
Upravil(a) majkafa (20. 4. 2007 10:17)

Majkafa : Presne tak. Nechci tu z ni delat bohyni, ale je to to nejlepsi, co me mohlo v zivote potkat. Je tak nezna, jemna a hlavne zranitelna, ze si davam sakra majzla na to co ji treba jen reknu, natoz abych ji neco nechutneho provedl. Vim, ze ona me by nikdy nic zleho neudelala. Tak az budu v UL ozvu se. Ted si uzivam na Jihu Cech - je tu supeeeer ! 
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : Presne tak. Nechci tu z ni delat bohyni, ale je to to nejlepsi, co me mohlo v zivote potkat. Je tak nezna, jemna a hlavne zranitelna, ze si davam sakra majzla na to co ji treba jen reknu, natoz abych ji neco nechutneho provedl. Vim, ze ona me by nikdy nic zleho neudelala. Tak az budu v UL ozvu se. Ted si uzivam na Jihu Cech - je tu supeeeer !
Hezky si užívej a opravdu se ozvi. Budu se těšit. 

DarkAngel napsal(a):
Salvatore a vsak je to pravda. Uz me tu malem ukamenovaly za moje kecy, ale plne s Tvymi nazory souhlasim. Jen magor se necha urazet a mlatit a tlachat o tom na Webu, dokonce si o tom zalozit svoje vlastni vlakno
Muj pribeh tu nebudu rozepisovat, kdo cte moje prispevky vi, ze nikdy nepisu o sobe, beru problem jako celek. Nikdy jsem nebyl obeti DN, ale kdybych byl, urcite bych s tim neco udelal a nezalezelo by mi na tom, zda se o me nekdo postara, nebo ne, zda zustanu sama s deckama, atd - s magorem zit nebudu a basta ! V pripade, ze jsem ja ta, ktera se "blbe" vdala, je to ciste moje vina, ve svych 19 letech jsem videla muze jako sveho vysneneho prince, ale pak prisli deti, nezvladla jsem roli manzelky, nezvladam ani roli matky a vztah je v haji. Ktera z tech trpitelek se podivala na sebe do zrcadla a zeptala se sama sebe : Jsem to ja - ta sama zena, kterou si bral ? Co se zmenilo od te doby ? Proc chlasta a proc mi ublizuje ?
Bla, bla, bla...Uz se opakuji, kazdy vi o cem pisi, ale nikdo to nejak nebere...Kazda chce slyset jedinou vetu: On je ten magor, ktery mi ublizuje, ja jsem pani dokonala a beda tem ( nam, Salvatore ), kteri maji opacny nazor.
PS: Primeju svou pritelkyni k napsani par vet sem do fora, mozna se nebudete stacit divit mile trpitelky, ze jako zena tu mnoha zenam vytre zrak a bude mozna ukamenovana za to, ze se stotoznila s roli Zeny, pritelkyne, partnerky, milenky...a ze ma spokojeny zivot, je ctena, vazena svym partnerem, je milovana a je rozmazlovana proto, ze si zachovala zenskost a ze pokud ji ve vztahu neco neklape, vidi problem predevsim v sobe a na problemu pracuje uz 6 let a ve vztahu se ji dari cim dal vic. Zadne DN totiz neexistuje, pokud si ho sami nepripustime, DN je jen umele vykonstruovany problem, ktery trpitelky "nechteji" resit, jako ostatne vse ve svem zivote.
Darky, ak nemáš skúsenosť s domácim násilím, tak síce to neznamená, že nemáš právo na vlasntý názor, ale to je podobné, ako keby som sa išla na intranet Slovenskej akadémie vied diskutovať o kvázikryštáloch... Mám právo na svoj názor na kvázikryštály, ale otázka je, nakoľko ma budú páni akademici počúvať a diskutovať so mnou...
Není tady

Salvator:
jediné co bolí, je to, že ego plné iluzí se jich musí vzdát pod tlakem okolností. Není potřeba se tolik ztotožňovat s egem a jeho problémky. Člověk je víc než fyzické tělo, emoční a mentální komplex. Člověk je energie, duch, který toto tělo a tuto realitu pouze obývá. Proč si zbytečně komplikovat život lpěním na absurdních a iluzorních představách které nefungují a přinášejí utrpení? Ego si chce hovět ve své nevědomosti, zatímco duch se chce vyvíjet dál... Co myslíš, kdo nakonec vyhraje?
Jeden život? Jak říká klasik - Co je jeden život ve světle věčnosti? Vývoj je otázkou stovek životů v miliardách bytostí...
Trebárs preto, aby sme sa poučili a mohli ísť ďalej... Keď neľpiem, ale neprejdem si niečím, akoby som to preskočila a ono si ma to nájde neskôr. Duch sa môže vyvíjať len tak, že sa s egouškom zmieri a presadí sa proti nemu..
Není tady
souhlasim. kdo to nezažil tak o tom nemuže nic vědět..
Není tady

Sel : Chtel jsem odpovedet, ale nakonec Ti to napisu radeji do SZ. Moji odpoved by stejne zadna z techto zen nepochopila...
Není tady
Je domácím násílím i vynucování si sexuálních praktik s nimiž druhý nesouhlasí, ale je neustále i přes jasný nesouhlas vyžadována a částečně praktikována.
Upravil(a) karla (13. 12. 2007 16:20)
Není tady
přečti si Karlo toto: http://plicnik.jinak.cz/knihy/laska_manipulace.htm
Není tady

Ano je
Sexuální zneužívání
- znásilnění, donucení k sexu či sexuálním praktikám, které odmítáte, násilím nebo výhružkami.
http://www.stopnasili.cz/index.htm
Není tady
Díky, konečně jsme našla odvahu to pojmenovat. Ale opravdu nevím jak s tím budu "bojovat".
Není tady

Karlo, s tím se Ti bude špatně bojovat. Pokud se takto partner chová, tak se těžko změní. Radikální řešení je to jediné, co Ti může pomoct. Ono se to může zhoršovat.
Není tady
Karlo, dej si čas, přemýlej, uvažuj... V prvním příspěvku jsou kontakty na organizace, které by ti mohly pomoct. Prohlédni is jejich stránky, jsou tam rady jak se připravit na rozchod, jak s tkovým člověem žít, prostě je tam spousta rad na různé situace. Prostě si vytvoř představu o tom, jak ty by jsi to chtěla dál a začni na ní pracovat. Ono není jednoduché od takového člověka odejít, měla by jsi být připravená na všechny situace. Už jen to, že začneš v duchu připravovat svůj další život, ti hodně pomůže.
Někde tu jsou i rady jak po sobě smazat stopy v pc - abys utajila stránky kam chodíš, potřebuješ-li zamést stopy, přečti si to!
Jinak... drž se...
Není tady
Cilko, Oto děkuji můj problém je o to složitější , že můj partner na své okolí působí jako hodný a úslužný člověk. Pro své děti by se rozkrájel. Jen naše manželská komunikace vázne. Kdysi jsme nabízela manželskou poradnu , tu odmítl.
Není tady
Karlo, vždy je to hodný a úslužný člověk.... Tvůj muž není vyjímka.
Není tady