29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdar Pandora nedalo mi to a musim odpovedet
Diky za uprimna slova, mozna Ti to jeste nedochazi, ale me je to uplne jedno, co jsi napsala, nebo chtela napsat a nenapsala, nebo napsala a myslela jsi to jinak, nez to ja chapu. Podle meho se docela nudis, proto a takten sahodlouhy prispevek e jsi take docela nastvana a tak vypisujes do netu a snazis se nekomu "nakopat pr..." Jen do toho, klidne za Tebou prijedu, abys mi nenakopala pr... jen na "netu" ale i doopravdy, libilo by se Ti to ?
A mozna bych i stal o to, seznamit se s Velkou Pandorou, carodejkou, zaklinackou, atd...chicht
A abych Ti objasnil par veci: Ziju s chlapem a nenavidim zeny, proto na ne imrvere nadavam a ukazuji jim, jak jsou nepouzitelne pro bezny zivot. Spokojena ? Podle meho je urcite procento zen, naproste slepice, ktere si nezaslouzi slitovani. Ty, ktere to jsou o sobe vetsinou vedi, ale chovaji se jako ubohe chudinky. Ty na takovou trubku sice nevypadas, ale urcite mas take nejaky problem, mozna jsi JEN rozvedena, protoze jsi nezvladla vztah a mozna nezvladas ani materstvi, kdo vi.
Zdar a silu. Tvuj DA
PS: Zdravim Lupinu
Není tady
No Temný, nezklamal jsi.
Nedalo ti to??? Divné...když je ti to šuma fuk, co jsem napsala....
Máš potřebu něco vysvětlovat? A proč proboha?
Já nepotřebuji vědět, proč chlap žije s chlapem, beru to za normoš.
Já nepotřebuji vědět, co ty si myslíš o ženách, je to evidentní.(Tvé vysvětlení je k smíchu určo nejen mně)
Ty tu nejsi kompetentní k tomu, abys sortíroval: ty nalevo, nad tebou se slitujeme, ty na pravo, ty si slitování nezaloužíš.
KAŽDÝ máme nějaký problém, já i ty beruško dvojtečná.
Tvůj pokus mi nainstalovat nějaký pocit nedostatečnosti je dost dětinský a diletantský - co tam máš dál?
Jo a taky tě miluju
Není tady
Pandorraa : Neber to jako vysvetlovani, spis jako ze jen odpovidam, mam chvilku a tak napisu par pismenek, nic vic je mi to vazne putna, jak si tady na netu zijete a jak si zijete doma v soukromi Melas pocit, ze nenavidim zeny, mas pravdu - nenavidim je, duvod si s dovolenim necham pro sebe, ano ? ale nehazim je vsechny do jednoho pytle, protoze existuje spousta zen, ktere za neco stoji a ted kdyz to vis na 100%, muzes klidneji spat !!!
To, zda mam, ci nemam problem s matkou, to by Te take mozna zajimalo, proto se o ni zminujes - nevidel jsem ji uz rok a vidavam ji tak jednou za 5 let, zije mimo republiku, ale nemyslim si, ze bych s ni mel kdy nejaky problem, od malinka si ziju svuj vlastni zivot a rodicum jsem daval patricne najevo, ze se svym zivotem si mohu delat co se mi zlibi a respektovali to a nic jim nedluzim, ani nepotrebuji projevovat vdecnost. Normalka...A abys mohla opet klidneji spat, tak jsem odpovedel o nasem homosexualnim svazku ( jsme registrovani
, to je husty co ?
). Nic nevysvetluji, jen potvrzuji Tvoje domenky. Zda jsou, ci nejsou pravdive, si domysli a ty inteligentnejsi ( baby ) si to domysli take, spousta z nich je ale jen sezere bez rozmyslu...
A o tom sortirovani mas uplnou pravdu, ale proste to to tak je a Ty s tim nic neudselas, muzes se maximalne tak rozcilit a napsat mi od srdce co si o me nmyslis, ale je mi to vcelku sumak. Proste to mam v krvi - Ty se mi libis, mam Te rad, Ty stojis za ho*no a pujdes do prde** a neopru si o Tebe ani cizi kolo.
Take neslo o instalaci pocitu nedostatecnosti, slo o to, ze sem nepise zena, ktera nema problem sama se sebou, tato fora hledaji ty, co si v zivote neco zpackaly...Preber si to jak chces. Chvalyhodne je to, ze Ty na rozdil od jinych s tim alespon neco delas...
Zdar DA
Není tady
Andílku, jasně jsem ti rekla, abys se nevopovažoval na mne něco zkoušet, tak proč:
-vysvětluješ
-obhajuješ se
-mlžíš
-máš pocit, že já mám potřebu s tím cokoliv dělat
-pořád nechápeš, že povídat si můžeš, co chceš, kompetentnější stejně nebudeš
-hraješ drsňáka, když jsi tam uvnitř dost v hajzlu
-staráš se o mé spaní
-vrčíš a štěkáš na každého, kdo se jen přiblíží
????????
Hele nač ty tanečky? Je jen tvoje hloupost, že ti tvá ješitnost nedovolí se dostat hloub k tomu, co jsem ti nejen já, ale i ostatní napsali. Je jen na tobe, jak dlouho budeš ještě za béčko, co se tváří jako áčko...
Je ti to fuk?
OK
Vykašlis se na to a spi dál, ju?
Není tady
heleďte vy dva, nemohli by jste si povídat mimo zvýrazněné téma? Protože podle toho jak je chápán spam, spamujete až se z vás kouří
Není tady
třeba nejsou až tak mimo, Cilko,Andílek má zjevně nějaké trauma, které se zřejmě pod titulek vejde. Tipovala bych, že ho matička bezdůvodně mlátila hlava-nehlava, aby si vylila vztek na jeho (asi opilého) tatíčka. Na tatíčka si netroufla, tak mlátila Andílka. Jenže on o tom nemluví takhle rovnou, páč se děsí představy, jak se mu budeme posmívat.
nazdárek, Andílku!
Není tady
ale tohle téma mělo být - kontakty, rady kam zajít a tak..... ne diskuse, proto je zvýrazněné
Není tady
Aha- tak to promiň.
Není tady
neomlouvej se ani ty ani jiní.... měla jsem se ozvat hned
udělám nové téma - diskuse o domácím násilí .....
Není tady
Pandorraa:
No vidis, jak jsi to hezky napsala Takze si nadale budu psat co se mi zlibi a budu za becko, ktere si hraje na acko. A pokud Ti to vadi, tak moje prispevky necti, ano ?
Není tady
lupina montana napsal(a):
třeba nejsou až tak mimo, Cilko,Andílek má zjevně nějaké trauma, které se zřejmě pod titulek vejde. Tipovala bych, že ho matička bezdůvodně mlátila hlava-nehlava, aby si vylila vztek na jeho (asi opilého) tatíčka. Na tatíčka si netroufla, tak mlátila Andílka. Jenže on o tom nemluví takhle rovnou, páč se děsí představy, jak se mu budeme posmívat.
nazdárek, Andílku!
Jeee, nazdarek Lupi. Mas naprostou pravdu Spokojena ?
Není tady
cilka napsal(a):
ale tohle téma mělo být - kontakty, rady kam zajít a tak..... ne diskuse, proto je zvýrazněné
Cilko, moderator je tu od toho, aby prispevky presouval kam patri, ale nemaze je, jak to delaji moderatorky na babi, ktere si mysli, zže se to proste smi.... Uklid to tu prosim ...
Není tady
Jj, cili, nechala bych to tu, jako memento začátku každého domácího násilí: A JÁ SI ROZDUPU KAŽDOU BÁBOVIČKU, KTEROU SE MI ZLÍBÍ, AŤ JSEM ZA BLBA NEBO NE, PROTOŽE TY TY TY, TY TO BUDEŠ PLATITI A JÁ JSEM NEPRŮSTŘELNĚJ SUPERMÁÁÁÁÁÁÁN BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ UÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
Ha ha, no má snad někdo lepšího "ptáka" k názorné demonstarci???
Není tady
DarkAngel napsal(a):
cilka napsal(a):
Cilko, moderator je tu od toho, aby prispevky presouval kam patri, ale nemaze je, jak to delaji moderatorky na babi, ktere si mysli, zže se to proste smi.... Uklid to tu prosim ...
jednotlivé příspěvky tu přesouvat nejdou, pouze celá témata.
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Jeee, nazdarek Lupi. Mas naprostou pravdu
Spokojena ?
Ani ti nějak nevím, Andílku, mně pravda nijak neoslňuje...
Není tady
Milá Cilko,
přečetla jsem si pár tvých příspěvků i jinde a chci ti říct tohle: myslela jsem si, že jsem si prošla peklem, což byla i pravda - jistou jeho částí. Ale ty ho máš evidentně prochozený skrz - naskrz.
Není tady
lupina montana napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
Jeee, nazdarek Lupi. Mas naprostou pravdu
Spokojena ?
Ani ti nějak nevím, Andílku, mně pravda nijak neoslňuje...
No, ono Lupi v nekterych pripadech je nejlepsi souhlasit se vsim, co prispevatelka napise. Napriklad ve vsem souhlasim s Pandorrou, ktera si na Webu dovoli leccos, ale kdyz jsem ji navrhnul kafe a ze probereme nektere veci mezi ctyrma ocima, tak nereagovala Jsem zvedav, jak by mi to rikala do oci
A co Ty Lupi, Ty taky nechces na kaficko a probrat to ?
Není tady
DA, zase mi potvrzuješ, že jsi kecka. Na Nevěře v kabátku píšeš, že už sem ani nepáchneš a zase tu oxiduješ. No vidíš, a já s tebou na kafe jít chci a ty se mnou zase ne. Bojíš se? Že ti budu zrcadlit?
No tak pojďte do tý zologošky, tam se dá jít hezky na kafe.
Mmch, Andílku, něco mi na tvém pozvání nesedí. Mezi dvěma počítači být můžeš a nevyužiješ toho.
Můj nos je znepokojen.
Není tady
Majkafa : V cervnu a cervenci pracuji v UL, kjlidne na kafe zajdeme, ano ? A mmch beze me by ste se tu unudily
Upravil(a) DarkAngel (16. 4. 2007 13:11)
Není tady
Unudily rozhodně ne - ale je pravda, že zpestřuješ, hranic neznaje
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : V cervnu a cervenci pracuji v UL, kjlidne na kafe zajdeme, ano ? A mmch beze me by ste se tu unudily
Beru tě za slovo. Napiš pak do SZ, kdy tady budeš, určitě se domluvíme.
Majkafa : A dame si rovnou do drzky, ano ? A pak o tom tu budeme diskutovat, jako o DN
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Majkafa : A dame si rovnou do drzky, ano ? A pak o tom tu budeme diskutovat, jako o DN
Darku nejen že jsi "kecka" a "slibotechna", ale taky jsi tele (viz tvůj text výše) a face to face ti to klidně řeknu daleko jasněji. Tedy pokud usoudím, že si na tebe udělám čas. Zatím jsi mne nijak nezaujal, nejsi pro mne ničím vyjímečný (B +W je v lidských vztazích docela fádní kombinace), takže jsem se zatím sešla s mnohem PRO MNE (někdo může mít samozřejmě jiný názor) zajímavějšími lidmi.
Snad to tvoje ješitnost unese a jemnocit něktrerých bojovníků "za slušnější a jemnější Pandoru" taky
Není tady