Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 20. 11. 2006 17:06

suzy
♥♥♥♥♥♥-
Místo: brno

prodlouzeni vlasu

Omlouvam se ze davam dotaz sem ale v Esteticke nikdo nereaguje.
mate nekdo zkusenost s prodlouzenim vlasu?Hlavne metodou RING nebo KERATINEM?

http://animace.org/panenky/G300111.gif

Není tady

#2 20. 11. 2006 18:10

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

Re: prodlouzeni vlasu

Ahoj Suzy,
zkušenost s tím nemám, ale akorát jsem o tom nedávno uvažovala. Jenže moje kadeřnice mě od toho odradila. Jde o to, že ať tak či onak, nejde jen o přidělání těch vlasů (a pokud se pro to rozhodneš, pak jedině pravých, žádnou umělinu), pak asi tak do měsícě žadnou vypadávat a každý pramínek je pak potřeba nanovo připevnit. Navíc si musíš prý zakoupit speciální hřebeny, šampony atd, zapomeň na kulmu, kartáče apod. mad A tím to ještě navíc děsně leze do peněz...
Já si radši holt počkám...

Není tady

#3 20. 11. 2006 18:30

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Veranna napsal(a):

Ahoj Suzy,
zkušenost s tím nemám, ale akorát jsem o tom nedávno uvažovala. Jenže moje kadeřnice mě od toho odradila. Jde o to, že ať tak či onak, nejde jen o přidělání těch vlasů (a pokud se pro to rozhodneš, pak jedině pravých, žádnou umělinu), pak asi tak do měsícě žadnou vypadávat a každý pramínek je pak potřeba nanovo připevnit. Navíc si musíš prý zakoupit speciální hřebeny, šampony atd, zapomeň na kulmu, kartáče apod. mad A tím to ještě navíc děsně leze do peněz...
Já si radši holt počkám...

No ja chci pravy evropsky vlasy.Jsem ale rozhodnuta takze by me zadna kadernice neodradila wink chci alespon na chvili mit pocit poradne hrivy lol  uz se na to strasne moc tesim ,jenze znas to kdyz uz ma na to clovek penize tak se nemuzr rozhodnout kam jit a jakou metodu si nechat dumbom

Není tady

#4 21. 11. 2006 16:00

Fatima
♥♥♥♥♥--

Teda holky, já teď naopak stojím před rozhodnutí, zda si nechat dlouhé vlasy ostříhat, protože už mi to leze na nervy. Co dva dny umýt, pak hodinu počkat, aby ty vlasy aspoň trochu vyschly, pak je půl hodiny fénovat... pořád se mi někde blbě kroutí, takže teď nově jsem si pořídila žehličku na vlasy, ale ráno na to nemám čas ani náladu.. pořád mně za ty vlasy někdo tahá - třeba v tramvaji když sedím, tak mně ty vlasy vždycky tak trochu leží na tom opěrátku za mnou. Lidem je to jedno, stejně se zcela bezohledně chytají, vyrvou vám půl hlavy a ani se neomluví... takže začínám přemýšlet, že si buď snad začnu uazovat drdol, nebo se ostříhám na ježka, protože práce je s těmi vlasy jak na kostele a stejně nemám pocit, že by to mělo nějaký extra efekt.
Takže jestli někdo chcete půl metru mých černých konských žíní, dejte vědět lol

Není tady

#5 22. 11. 2006 17:26

suzy
♥♥♥♥♥♥-

Fatima napsal(a):

Teda holky, já teď naopak stojím před rozhodnutí, zda si nechat dlouhé vlasy ostříhat, protože už mi to leze na nervy. Co dva dny umýt, pak hodinu počkat, aby ty vlasy aspoň trochu vyschly, pak je půl hodiny fénovat... pořád se mi někde blbě kroutí, takže teď nově jsem si pořídila žehličku na vlasy, ale ráno na to nemám čas ani náladu.. pořád mně za ty vlasy někdo tahá - třeba v tramvaji když sedím, tak mně ty vlasy vždycky tak trochu leží na tom opěrátku za mnou. Lidem je to jedno, stejně se zcela bezohledně chytají, vyrvou vám půl hlavy a ani se neomluví... takže začínám přemýšlet, že si buď snad začnu uazovat drdol, nebo se ostříhám na ježka, protože práce je s těmi vlasy jak na kostele a stejně nemám pocit, že by to mělo nějaký extra efekt.
Takže jestli někdo chcete půl metru mých černých konských žíní, dejte vědět lol

Ja tramvaji nejezdim tak snad to bude OK.A skoda..Ja jsem blond lol Tak strasne si preji mit dlooouhyy vlasy ..aaach  ta predstava jak budu krasnaaa.

No ale jak se znam tak si krasna budu pripadat tak 2 dny a pak budu mit jen nervy,jenze dokud to nezkusim tak je budu mit taky.No a ted babo rad. hmm

Není tady

#6 22. 11. 2006 17:35

Veranna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ve stínu Plzeňské věže
Web

lol lol Tak to zkus...  Sundat to jde vždycky, jen těch prachů bude škoda...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí