|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tak mam holky opet na vas dotaz.Nejspis pro vas uplne jasnej ale pro me teda ani nahodou.
objevila jsem predni hovezi v mrazaku a nevim co s tim?Je nejaky jednoduchy recept?
P.S.-slozity zvladnu taky ale musi to byt po lopate... 

Není tady
uvařit v papiňáku, vývar zčásti na polévku a zčásti jako základ na rajskou ..
Není tady
ivca napsal(a):
uvařit v papiňáku, vývar zčásti na polévku a zčásti jako základ na rajskou ..
Dekuju ale papinak nemam (bojim se ho) takze z toho jde jen vyvar a rajska?No tak to zvladnu ..dik. 

Není tady
tak normálně uvařit, akorát to trvá dýl
asi by z toho šlo víc věcí, ale já jsem vždy vařila tato dvě jídla - přišlo mi to jednoduché, mám vývar, tak dodělám polévku
mám vývar udělám omáčku - a rajská je u nás oblíbená
Není tady
ivca napsal(a):
tak normálně uvařit, akorát to trvá dýl
asi by z toho šlo víc věcí, ale já jsem vždy vařila tato dvě jídla - přišlo mi to jednoduché, mám vývar, tak dodělám polévku
mám vývar udělám omáčku - a rajská je u nás oblíbená
Dekuju za tip,ja se v tom hovezim moc nevyznam.

Není tady
já ho teď už skoro nekupuju - moc ho nejíme, ale jako začátečnice kuchařka (před mnoha lety) jsem se ho doslova naučila nazpaměť
Není tady
ivca napsal(a):
já ho teď už skoro nekupuju - moc ho nejíme, ale jako začátečnice kuchařka (před mnoha lety) jsem se ho doslova naučila nazpaměť
Kdyz me normalne strasne chutna,jen mam problem s nim varit a nevim jaky se ma naco kupovat. 

Není tady
jestli chceš poradit, tak sem s dotazy
Není tady
ivca napsal(a):
jestli chceš poradit, tak sem s dotazy
Nooo tak jo
jaky je vubec nejlepsi kupovat hovezi kdyz pominu na polivku.To kupuju treba masovy kosti .
Proste tak aby bylo treba jako priloha k omacce mekky pak do gulase jaky ,jestly se delaji i rizky a jaky trena na stejk (ikdyz nevim jak se dela).

Není tady
tak na guláš jedině kližku
na vaření omáček - přední bez kosti - ale musí být pěkně červený, mladý
zadní na ptáčky
pravou roštěnku na minutku (steak) naklepat, jemně, potřít olejem a nechat několik hodin v ledničce, pak směžit - nesolím, jen kořením, solím až hotový
o pravé svíčkové na biftek nemá cenu hovořit - kupovala jsem naposledy před 10ti lety
na svíčkovou jako takovou kupuju špalíček tzv. falešnou svíčkovou - já teda svíčkovou dělám normálně z ramínka - vepřového
taky je dobré mleté hovězí - na čevapčiči
Není tady
ivca napsal(a):
tak na guláš jedině kližku
na vaření omáček - přední bez kosti - ale musí být pěkně červený, mladý
zadní na ptáčky
pravou roštěnku na minutku (steak) naklepat, jemně, potřít olejem a nechat několik hodin v ledničce, pak směžit - nesolím, jen kořením, solím až hotový
o pravé svíčkové na biftek nemá cenu hovořit - kupovala jsem naposledy před 10ti lety
na svíčkovou jako takovou kupuju špalíček tzv. falešnou svíčkovou - já teda svíčkovou dělám normálně z ramínka - vepřového
taky je dobré mleté hovězí - na čevapčiči
tak tohle si hned opisu.prosim te a poradis mi jak udelat takovy ten steak jak v restauraci?To me naklepany moc neprijde a pritom jsou takovy stavnaty 

Není tady
no právě - to se obávám, když je to v dobré restauraci tak je to ze svíčkové a je to pravý biftek
hodně záleží na mase - a tam se kvalita platí
Není tady
ivca napsal(a):
no právě - to se obávám, když je to v dobré restauraci tak je to ze svíčkové a je to pravý biftek
hodně záleží na mase - a tam se kvalita platí
to mi nevadi ,my toho stejne moc nesnime ,nejsme velka rodina takze to me az tak nerozhodi.Jen nevim jak na to.
Takze prava svickova..ale naklepat asi ne nebo jo???

Není tady
někde jsem četla, že se naklepává rukou - teda jako pěstičkou - sand to ukazovali i v Prima vařečce - škoda, že už ji nedávají
taky jsem to kdysi dělala - ale fakt je, že mi biftek a tatarák (jinak maso moc nemusím) chutná nejvíc v hospodě ....
Není tady
ivca napsal(a):
někde jsem četla, že se naklepává rukou - teda jako pěstičkou - sand to ukazovali i v Prima vařečce - škoda, že už ji nedávají
taky jsem to kdysi dělala - ale fakt je, že mi biftek a tatarák (jinak maso moc nemusím) chutná nejvíc v hospodě ....
Jo tak tatarak taky miluju,ale mas pravdu v hospoíde to chutna lip.Divny co?:rolleyes:ze by to bylo tou atmosferou?

Není tady