29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Záleží kde nakupuješ, já před nákupem těch clipek koukala i na různé receze, nakonec jsem si je objedala na clip-in-vlasy.eu, nejsou to fejky a ta cena tak cca sedí mno, záleží jaký vlasy chceš
Není tady
Známá toužila po dlouhých vlasech, tak jí manžel dal peníze na prodloužení, jako předsvatební dar... Ta sranda stála 6 tisíc a ona si to měsíc po svatbě nechala sundat, protože jí malý za to tahal a vůbec byla z těch vlasů nervozní... Takže se jim teď válí v šupleti těch 6 tisíc ve vlasech...
Není tady
Noooo, tak to je hezké teda s tím předsvatebním vlasem, možná proto je i často lepší volit prvně nějakou přechodnou variantu a pak až se rozhodnout pro nějaké konečné a dražší řešení.
Není tady
jedlickova1 napsal(a):
radůzka napsal(a):
kolik mas profilu?
ja si prodlužuji vlasy po domácku clip inama. Mám šílený vlasy a platit si pořád kadeřnici na nastřelování mi přijde docela dost nákladné.
Kolik cca ty clipy stojí? Jsou opravdu v prvých vlasů? Nerada bych si pak na obalu přečetla : vyrobero z koškého ohonu"
Co jsem se koukala na net, tak ty clipiny vychází když máš 8 ks, každý je jinak široký, aby jsi to hezky rozvrhla na ty vlasy, tak na 1290 Kč. Jsou to ty kratší, jedná se o 41 cm. Pak samozřejmě čím delší, tím dražší.
Není tady
Katie napsal(a):
Ahojky,
nemate nektera metodu CLIP IN ???
Ja si vlasky ted poridila a jsem uplne nadsena, jen bych se chtela zeptat, jake s tim mate zkusenosti Vy
Diiik
Dneska jsem je objednala na netu a píšou tam, že dají ještě jeden vzorek zdarma, že si jen napíšeš barvu, tak jsem si objednala vlasy pro sebe a vezmu pramínek a i dcerce, jen tak na zkoušku, bude nadšená, že se může parádit jako mamka, bude to mít jen tak na doba nebo tak, ale super!
Není tady
Ty clip-in příčesky 41 cm seženeš i od 1290 Kč, takže i o něco levnější, než píše radůzka. Potom ty 51 cm jsou od 1550 Kč, záleží jak sama máš dlouhé vlásky. Nemám ráda, když někdo nemá dlouhé vlasy, ale ty prodloužené si veme přehnaně dlouhé, naopak se mi líbí, pokud jde tomu člověku třeba jen o ten objem, to pak vypadá úchvatně.
Není tady
Jj, taky potvrzuji, vlásky mi došly, všechny jsme spokojené a hned jsme si říkaly, že to nebyl náš poslední nákup clip-in-vlásků ha, ha, snad zase brzy
Není tady
Já jsem kdysi prodlužovací vlasy taky nosila, ale nějak jsem se v tom necítila dobře. Asi na to musí být i povaha. Tak ať dobře sedí a dobře se nosí :-)
Není tady
RencaTupa napsal(a):
Já jsem kdysi prodlužovací vlasy taky nosila, ale nějak jsem se v tom necítila dobře. Asi na to musí být i povaha. Tak ať dobře sedí a dobře se nosí :-)
Necítila? Aj, aj. Jakto? Vadily Ti ty clipy? Nebo jsi neměla stejný odstín? Nebo proč? To mě zajímá.
Není tady
Já měla vlasy prodloužené a už bych si je nedala. Mám je lehce vlnité a na ně mi dala rovné. Hrůza musela jsem je pořád žehlit aby nebyl vidět přechod a tak nějak je to stejně vidět. Navíc se mi na pohled ani na dotek nelíbily. Pak když se sundali měla jsem své vlasy poničené.
Není tady
To záleží na kadeřnici jak je šikovná měla by umět určit barvu a typ vlasu proto aby to vypadalo přirozeně,měla jsem prodloužené vlasy a byla spokojená.
Není tady
to je pravda, já našla odbornici v salonu Rasta jsem moc spokojená.
Není tady
Eshopů kde se dají vlasy koupit je na internetu dost, ale je potřeba dávat na materiály, protože jsem jednou takhle vlasy vracela, protože mi místo evropských vlasů přišly jakési umělé hrůzy, takže na to bacha a koukat na recenze.
Není tady