Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 11. 1. 2007 10:48

campanula
♥♥-----

Re: prodlouzeni vlasu

Petal, já taky nejsem žádný odborník, ale pokud si koupíš nějaké šetrnější (ty potažené sametem opravdu nevytrhávají vlasy), tak nemáš co zkazit. Většinou se prodává sada, která obsahuje největší natáčky na hodně dlouhé vlasy, ty používám na nejdelší vlasy, potom je tam střední velikost, ty používám na  temeno(doufám, že to píšu dobře - prostě na hořejšek hlavy, já mám vlasy mírně sestříhané, takže je nemám všechny stejně dlouhé) a prostě na ty kratší vlasy. Potom tam jsou ještě malé natáčky, ty jsou na drobnější vlnky, spíš kudrny, ty já zatím moc nepoužívám, jen když už mi nestačí ty střední. Vlasy si po umytí a běžném ošetření mírně natužím, vysuším fenem, aby nebyly mokré, nahřeju natáčky a potom jedu odshora hlavy dolů, potom strany. Jednotlivé prameny natáčím kolmo na natáčku. Nechám to tam asi deset minut, někdy i míň, to zkusíš, jak už je to natočené. Když to sundám, tak to ještě nerozšesávám, nechám vychladnout. Potom rozčešu, trochu nalakuju.
Doufám, že jsem ti to posala alespoň trochu srozumitelně. Víš, jestli máš vlasy vlnité a po umytí ti dobře drží, tak to třeba ani nebudeš potřebovat. Já mám vlasy jen mírně vlnité, spíš rovné a účes po použití natáček je potom bohatší a upravenejší. Ale taky je nepoužívám vždycky. Mám natáčky Remington, jiné totiž v tom obchodě neměli a stály asi 1600,-Kč, původně jsem chtěla od Philipsky(promiň, píšu to asi blbě), ty jsou levnější, ty mi poradila Týna.

Není tady

#52 11. 1. 2007 10:52

campanula
♥♥-----

Omlouvám se za chyby, píšu ve spěchu. Teď jsem to po sobě zkoukla, tak opravuju ..."původně jsem chtěla philipsky..."

Není tady

#53 11. 1. 2007 11:28

petal
♥♥-----

Děkuju moc za rady Campanulo smile Já mám vlásky mírně vlnitý, ale i když si je natužím a pomačkám a vyfoukám, nebo vyfoukám přes kulatý kartáč- což je fuška při tolika vlasech, co mám, tak stejně nedocílim toho, aby byly krásně upravený jako mi je třeba upraví v Natur Hair, vždycky mám totiž nějaký vlásky, který trčej a držej jinak než chci já a po každé mám jiný účes, dle toho, jak mi vlásky zrovínka drží. Proto bych chtěla občas mít nad svým účesem kontrolu a mít vlásky krásně upravené (ať už vlnité či rovné), což sama prostě neumím, asi na to nemám talent :-( Ale děkuji za návod, do NH jdu až 15. února, tak se zkusím poradit ještě s děvčaty...

Není tady

#54 22. 1. 2007 7:50

zuzzik22
♥♥♥----
Místo: Plzeň

ahojky jen se zeptam na kolik to vyjde cenově a jestli nevite o nejakym dobrým salonu v plzni? aspon ze bych treba zasla jen na nejakou konzultaci vlasy mam dost jemny a rychle plihnou :-(

Není tady

#55 4. 3. 2007 18:30

Norma
♥------

Ahoj Suzy, mohla bys mi napsat adresu salonu ve kterem ti prodlužovaly vlasy? bylo to Brno? Ještě mi prosim tě napiš kolik maš praminku, jakou delku a kolik tě to stalo. moc děkuju a čau

Není tady

#56 5. 3. 2008 15:26

piskota
♥♥-----

Prodlouzeni vlasku samozrejme neco stoji a pokud to doda sebevedomi, tak neni co resit. Navic ne vsem zenam narostou vlasky po pas, tak tohle je preci celkem dobra "nahrada" :-). Ja osobne bych volila vlasky evropske, ktere se tak moc nelisi od nasich prirozenych, ma je moje kamoska. Ty predtim mela obarvene na blond, asi z tmavych a nevypadalo to moc dobre. I kdyz tyto evropske sjou drazsi, vysledek je mnohem lepsi. U lepidla - to je vlastne keratin - je dobre si davat pozor na sampony, protoze nektere to lepidlo rozpousteji a pak mate vsude ve vlasech nejakou hmotu, co nejde umyt. Pri teto jine metode to uz ve vlasech nevidim.

Není tady

#57 6. 4. 2008 13:06

Katie
♥------
Místo: Praha

Ahojky,

nemate nektera metodu CLIP IN ???

Ja si vlasky ted poridila a jsem uplne nadsena, jen bych se chtela zeptat, jake s tim mate zkusenosti Vy smile

Diiik

Není tady

#58 6. 4. 2008 15:13

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

Ahojky,právě taky uvažuju o mírném prodloužení nebo spíše zahuštění vlásků,u nás se dělá Keratinem nebo meodou hair talk...která je,ale dost drahá sad
Pořád mám děsnej strach,aby to vypadalo přirozeně a hlavně aby mi to nezničilo moje vlasy...to bych fakt nerada.....

A jak to vlastně funguje? Kadeřnice mi obarví moje vlasy,apk k nim zvolí barvu,která by se do toho hodila těch nastavovaných vlásků ?

Máte zkušenost,buddu ráda za každou radu,jesti do toho jít nebo radči né vissla

Není tady

#59 6. 4. 2008 21:13

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Já mám keratin, takže "ve svém oboru" ráda poradím smile Pokud nechceš prodloužené (cizí) vlasy ve své barvě, tak ti v salonu předem hlavičku obarví. Ale vybírání barvy pramenů většinou probíhá na konzultaci předem - tak týden před zákrokem. To kadeřnice objedná přesný počet pramenů určité barvy a struktury. Takže už týden předem bys měla vedět, jakou barvu chceš, až budeš dlouhovlasá bohyně smile Samozřejmě má vzorník, takže můžeš vybírat a vybírat... smile Já měla třeba o odstín tmavší prameny, než je má přírodní barva, takže jsem si nechala vlasy den předem obarvit (samozřejmě se můžeš dohodnout, že je to v jednom dnu). Ale i připevněné vlasy se mohou barvit - to kdyby tě začala stávající barva nudit smile

Není tady

#60 6. 4. 2008 22:22

Lucka 1
♥♥♥♥♥♥♥

a neničí se vlastní vlasy?
No já doufám,že mě poradí...protože te´d mám červený a světlý melírky a není to ono a od přírody jsem tmavovláska s hnědýma oačima...tak bych ráda aby mi řekla co by mi tak slušelo vissla

A když bych chtěla vlásky jen tak trochu zahustit kolik je tak potřeba minimálně pramenů?

Není tady

#61 9. 4. 2008 8:13

vikyrek
♥♥♥----
Místo: Benešov

Každá kadeřnice bude vychvalovat tu svou metodu spojování smile Na netu je diskuzí spousta a mě se zdál ten keratin nejmenší přítěží. A pak jsem se dozvěděla, že v tom "mém" salonu stejně vlnité vlasy spojují jen keratinem smile Kolik pramenů... to je taky složité. Záleží na hustotě vlasů - čím řidší, tím méně pramenů. Já mám 80. Ale bývá méně i více. To by ses asi poradila přímo s kadeřnicí. Pokud bys třeba chtěla jen třicet, asi by to taky šlo. Pak by byl dost důležitý střih, ať to vypadá přirozeně.
Jinak... vlasy to trochu ničí - to je bez debat. Ale když se o ně dost staráš, není to nijak zlé. Mě to za to určitě stálo smile

Není tady

#62 9. 4. 2008 14:17

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

teda sleduju se zaujetím tuhle diskusi...tak co Wiki už jsi to absolvovala???
závidím Vám - v dobrém - k tomuhle jsem se zatím neodvážila jen občas ujedu a sním o tom smilesmilesmile

jak někdo tady psal...pohodit hřívou tonguetonguetongue  ááách jo   gloria

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#63 10. 4. 2008 11:58

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Myslim ze je to hodne o zvyku,protoze ja bych nesnesla mit v hlave neco tvrdeho.a asi bych se i stydela kdyz by mi chlap zajel prstama do vlasu a ucitil tam natavene vlasy...asi bych si pripadala blbe...ale uznavam dobry zpusob jak ze dne na den zmenit look:)

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#64 30. 7. 2009 10:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Tak se právě rozhoduju mezi keratinem, mikro ring a bond + ... máte s tím některá z vás zkušenosti?
Zatím se přikláním k bond +, bo se mi jeví jako nejšetrnější, ale zas mi ty "bužírky" připadaj dost nápadné ... hmm

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#65 22. 8. 2009 23:10

vendulinda
♥♥♥----
Místo: ta naše Morava :-)

je tu někdo, kdo má prodloužené vlasy delší dobu než rok?  Já už je mám rok a půl a moje kadeřnice mi říkala, že je dobré po roce je aspoň na měsíc sundat, aby si vlastní vlasy odpočinuly. Tak mě zajímá, zda to taky tak praktikujete smile

Není tady

#66 20. 1. 2010 15:46

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj tak co jak to máte s vlasy?? Jste spokojené?? Jakou kdo máte metodu a jak dlouho?? Díky

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#67 21. 1. 2010 13:22

Tataba
♥------

Kaly napsal(a):

Ahoj tak co jak to máte s vlasy?? Jste spokojené?? Jakou kdo máte metodu a jak dlouho?? Díky

Ahoj já jsem spokojená , mám je dost dlouhé a objevila jsem dřeněné spony, které netrhají vlasy a dobře drží. horší je to s kvalitou, tam potřebuji obnovit skoro vše smile mám je dlouhý celý živit.

Upravil(a) Tataba (21. 1. 2010 13:29)

Není tady

#68 21. 1. 2010 13:36

Kaly
♥♥♥♥♥♥-

Jakou máš metodu?? A jak dlouho je máš prodloužené??
Já mám ted asi třetí měsíc a keratinem.

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-295336d7541c47e580859b35566058e6.png

[url=http://www.celysvet.cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog]http://www.celysvet.cz/metrik/line-e3854670bf9a70497e74d154d28b6035.png

Není tady

#69 16. 4. 2012 13:20

Lucka32
♥------

Keratin je nejméně viditelná metoda prodlužování. Vlasy vypadají přirozeně. Někde se píše, že se vlasy touto metodou ničí. Podle mě se neniční o nic víc, než při žehlení a kolikrát podstupujete prodlužování a kolikrát žehlení. Odstranění také není nic hrozného, pokud to dělají odbornice.

Smazána nepovolená reklama

Není tady

#70 2. 11. 2013 14:47

sexylook
♥------

reklama, spam

Upravil(a) AndreaP. (2. 11. 2013 14:54)

Není tady

#71 11. 2. 2014 10:27

edulka
♥♥-----

čaute máte některé z vás zkušenosti s páskovou metodou prodlužování vlasů? Mělo by být časově méně naáročné a šetrnější oproti keratinu, ale do jaké míry je to pravda nevím. Našla jsem na netu tuto sadu http://www.vixensshop.cz/product/sangra … 9697c3554, tak kdybych si ji objednala, jestli se to dá spíchnout doma...děkuju

Není tady

#72 20. 2. 2014 20:59

mishalka
♥♥-----

edulka napsal(a):

čaute máte některé z vás zkušenosti s páskovou metodou prodlužování vlasů? Mělo by být časově méně naáročné a šetrnější oproti keratinu, ale do jaké míry je to pravda nevím. Našla jsem na netu tuto sadu http://www.vixensshop.cz/product/sangra … 9697c3554, tak kdybych si ji objednala, jestli se to dá spíchnout doma...děkuju

Jako sama si chceš proloužit vlasy? Hm odvážná ,tuto metodu neznám, takže pro mě novinka, zkusím si o tom zjistit víc.

Není tady

#73 10. 12. 2014 16:09

radůzka
♥------

kolik mas profilu? big_smile ja si prodlužuji vlasy po domácku clip inama. Mám šílený vlasy a platit si pořád kadeřnici na nastřelování mi přijde docela dost nákladné.

Není tady

#74 28. 12. 2014 10:54

jedlickova1
♥------

radůzka napsal(a):

kolik mas profilu? big_smile ja si prodlužuji vlasy po domácku clip inama. Mám šílený vlasy a platit si pořád kadeřnici na nastřelování mi přijde docela dost nákladné.

Kolik cca ty clipy stojí? Jsou opravdu v prvých vlasů? Nerada bych si pak na obalu přečetla : vyrobero z koškého ohonu" big_smile

Není tady

#75 30. 12. 2014 5:45

radůzka
♥------

jedlickova1: no tfuj, konský ohon, jsou z pravých vlasů. Cenově bych řekla, že to je jak jaký, záleží na délce, barvě a jestli jsou nebo nejsou kudrnaatý, ale vše to začná zhruba od 1500kč. Když si vezmeš, že minimálně dvojku stoj si to nechat nastřelit u holičky a pak si je ještě musíš nechat posouvat..

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí