29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoh holky chci jit na prodlouzenmi vlasu metodou RING to je zastudena.Nemelo by to tak nicit vlastni vlasy.
Nemate nektera z vas s touto metodou zkusenosti?netlasi ty spoje kdyz lezite?
A nahodou nekoho kdo to dela v Brne a mate zkusenost nemate?
Není tady
Ahoj!
Mám prodloužené vlasy 1 rok a jsem moc spokojená. Radila bych ti jít na bezplatnou konzultaci do kadeřnictví Exté na Masarykové ulici.
Není tady
Silvie napsal(a):
Ahoj!
Mám prodloužené vlasy 1 rok a jsem moc spokojená. Radila bych ti jít na bezplatnou konzultaci do kadeřnictví Exté na Masarykové ulici.
Ahoj diky,ty mas tou metodou BLOND PLUS? Ja bych chtelůa KERATINEM asi....A co vlasy?Dobry?Zvykla jsi si ne ne?Mela jsi je za tu dobu co je mas uz sundany?
Není tady
suzy napsal(a):
Ahoh holky chci jit na prodlouzenmi vlasu metodou RING to je zastudena.Nemelo by to tak nicit vlastni vlasy.
Nemate nektera z vas s touto metodou zkusenosti?netlasi ty spoje kdyz lezite?
A nahodou nekoho kdo to dela v Brne a mate zkusenost nemate?
Ahoj, na jakém principu, prosím tě, funguje metoda RING? Já znám metodu BOND PLUS a ta není za studena. Trubičky se pojí teplem.
Není tady
Ahoj. Já mám vlasy prodloužený trubičkama za tepla. Chodím každý tři měsíce na "přebond". To vlasy sundají, přidělají zase k hlavě, protože za tři měsíce vlasy odrostou a trubičky se posunou od hlavy, dodělají melír nebo barvu a je to. První dva dny je to nepříjemný, protože trubičky jsou úplně u hlavy a tlačí. Za dva dny je to dobrý.
Není tady
Ahoj, já mám prodloužené vlasy už čtyři roky metodou Bond plus a jsem spokojená. Nejdřív mi ani tak nešlo o prodloužení, spíš o zahuštění, ale prodloužení je lepší, alespoň u mě, mně by vlasy takhle nikdy nedorostly. Ty peníze mi za to stály, zbavila jsem se komplexu a mám pokoj. Jak už tu někdo psal, jednou za čtvrt roku se chodí na posunutí, barvit se můžeš i sama nebo to nechat na nich. Několikrát jsem změnila barvu vlasů ani se to na vlasech moc neodrazilo. Vlasy (myslím ty napojené) vydrží tak dva roky, i déle, pokud se o ně dobře staráš, potom můžeš postupně obměňovat pramínky, nemusíš kupovat najednou zase nové, aby to nebyla taková finanční rána.
Jde o to, si zvyknout. Mně jen trochu vadí, že jsou trubičky tak dlouhé (ale zase to dobře drží), nezná tady někdo jinou metodu, kde by trubičky byly kratší? U mě jde jen o subjektivní pocit, když mám vlasy rozpuštěné. Taky by mě zajímalo, jestli tu má někdo zkušenost s keratinem, nebo jaká je ta metoda RING. Díky
Není tady
Nemi napsal(a):
Ahojky:-)Můžu se zeptat v jakých cenových relacích se pohybuje prodloužení vlasů?Jak dlouho to trvá?
Ahoj, zkus se informovat např. u Natur hair, tam ti přesně řeknou ceny. Záleží na tom, jak dlouhé vlasy a kolik pramínků bys chtěla nebo potřebovala. Pokud bys do toho šla, nenechej si dát zbytečně moc, nevypadá to tak přirozeně. Já jsem začala na 150 pramíncích a teď mám 120 a bohatě to stačí. Nikde to nevyčumuje. Záleží na tom, jak husté máš vlasy. A musíš je mít alespoň 15 cm dlouhé.
Není tady
[img]Přidávané vlasy se připevňují k vašim vlasům po jednotlivých pramíncích cca 0,5 - 1 cm od hlavy. Každý pramen se připevní pomocí kovového kroužku a speciálních kleští k pramenu vašich vlasů. Kroužek je veliký cca 3mm a barevně přizpůsoben barvě vlasů, aby nebyl ve vlasech vidět. Doba trvání aplikace vlasů je asi 1 - 3 hodiny, samozřejmně záleží na počtu pramenů.
V závislosti na růstu vašich vlasů (asi 2-4 měsíce), je nutné prodloužené prameny posunout blíže k hlavě, aby byly opět 0,5 - 1cm od kořínků.Kroužek se odstraní speciálními kleštěmi, pramen se vyčeše a opět se může aplikovat pomocí kroužku. Metoda FLASH-POINT (RING) je vyjímečná hlavně tím, že se provádí za studena a proto je možné prodloužené vlasy odstranit ještě týž den pokud je potřeba.[/img] TOHLE JE RING.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[img]Nyní jste na stránce : index-> metoda
Prodlužování vlasů revoluční metodou
Prameny vlasů se spojují pomocí speciálního přístroje Ultra Star, který byl vyvinut v Itálii.
Spoj se provádí za studena pomocí elektrického impulsu (ultrasound vibracemi), tudíž se konečně vyhnete přepalování vlasů, jako je tomu u jiných dosud známých metod, váš vlasy tedy nemůže být jakkoliv zničen, metoda je absolutně šetrná a bezpečná.
Vlasy jsou spojeny pomocí keratinu, který zajišťuje pevný, téměř neznatelný spoj. Keratin je složka obsažena v živých vlasech, proto Váš vlastní vlas může po prodloužení volně dýchat, vyživovat se i růst, zatímco u jiných metod (speciální vlasové kroužky, lepidla, kovové spojky, splétání vlasů, plastová pojítka aj.) může dojít k požkození, dokonce zničení prodlužovaných vlasů.
Po 3-5 měsících (v závislosti na rychlosti růstu vlasů) je třeba vlasy posunout blíže k temeni hlavy tzn. sundat nastavené prameny vlasů a znovu je připevnit blíž ke kořínkům. Pro tento proces obnovování SO.CAP. vyvinul speciální gel, Solgel, kterým se jednoduše uvolní keratin od vlasů a prameny se jednoduchým způsobem stáhnou, aniž by se narušila struktura živých vlasů. Na sundané vlasy se připojí nová keratinová destička a pramen se může opět aplikovat na vlasy.
Výhodou metody je i to, že přidané vlasy se dají opakovaně použít a není nutné je při každém posunutí nahradit vlasy jinými. Životnost nastavovaných vlasů je rok až dva, v závislosti na péči[/img]
TOHLE JE KERATIN.
CO MYSLITE ZE JE LEPSI?
Upravil(a) suzy (4. 12. 2006 14:14)
Není tady
suzy, já fakt nevím, co je lepší. Mně ten keratin dost láká, prý to není vůbec vidět, zase mi ale moje kadeřnice z natur hairu říkala, že to ničí dost vlasy (ten gel, kterým to potom rozpojují), ale nevím jestli je dost objektivní, protože pořád vychvaluje jen tu jejich metodu bond plus. Taky neví, jak je ten keratin finančně náročný. Prodloužené a zahuštěné vlasy mi fakt hodně pomohly a jsem spokojená, jen nevím, která metoda je nejlepší. Kdybych našla něco jiného a věděla na sto procent, že je to dobré, tak to možná změním. Ty trubičky od bond plus mi přijdou dost dlouhé, jak už jsem psala, ale dá se to.
Není tady
campanula napsal(a):
suzy, já fakt nevím, co je lepší. Mně ten keratin dost láká, prý to není vůbec vidět, zase mi ale moje kadeřnice z natur hairu říkala, že to ničí dost vlasy (ten gel, kterým to potom rozpojují), ale nevím jestli je dost objektivní, protože pořád vychvaluje jen tu jejich metodu bond plus. Taky neví, jak je ten keratin finančně náročný. Prodloužené a zahuštěné vlasy mi fakt hodně pomohly a jsem spokojená, jen nevím, která metoda je nejlepší. Kdybych našla něco jiného a věděla na sto procent, že je to dobré, tak to možná změním. Ty trubičky od bond plus mi přijdou dost dlouhé, jak už jsem psala, ale dá se to.
Ja se rozhodla pro ten KERATIN ,to co ti rikala ta kadernice je opravdu asi k vuli tomu ze delaji jinou metodu,coz je pochopitelne ze?prece nebude vychvalovat konkurenci.
Je mozne ze nakonec zaplacu nad vydelkem ale ikdyz jsem chtela prvne ring tak jsem se rozhodla pro ten keratin,Prece jenom neco pravdy na tom bude ze keratin obsahuji i nase vlasy a rikam si kdyz by to melo az tak poskodit ty vlasy moje tak uz by tady ta metoda nejspis vymrela protoze by na ni bylo tolik stiznosti a reklamaci ne?
Ke vsemu jsem nasla super sqalon kde to delaji za velmi dobrou cenu protoze je to na okraji Brna tak ty ceny musi byt logicky nizsi ..http://www.prodluzovanivlasu.eu/metoda.htm
Není tady
suzy napsal(a):
campanula napsal(a):
Ja se rozhodla pro ten KERATIN ,to co ti rikala ta kadernice je opravdu asi k vuli tomu ze delaji jinou metodu,coz je pochopitelne ze?prece nebude vychvalovat konkurenci.
Je mozne ze nakonec zaplacu nad vydelkem ale ikdyz jsem chtela prvne ring tak jsem se rozhodla pro ten keratin,Prece jenom neco pravdy na tom bude ze keratin obsahuji i nase vlasy a rikam si kdyz by to melo az tak poskodit ty vlasy moje tak uz by tady ta metoda nejspis vymrela protoze by na ni bylo tolik stiznosti a reklamaci ne?
Ke vsemu jsem nasla super sqalon kde to delaji za velmi dobrou cenu protoze je to na okraji Brna tak ty ceny musi byt logicky nizsi ..http://www.prodluzovanivlasu.eu/metoda.htm
Mě KERATIN taky začíná zajímat, zajímalo by mě, jak nápadné jsou ty spoje. U těch trubiček si nikdy nejsem s rozpuštěnými vlasy jistá, jestli to není vidět, takže proto většinou nosím ohon. Já hledám něco v Praze a okolí. Jestli na to půjdeš, napiš, prosím, jak jsi spokojená. Držím palce.
Není tady
Napisu protoze jsem rozhodnuta na to jit urcite a ten keratin se mi celkem zamlouva nez mit nejaky trubicky,nebo se pry delaji jeste i takovy ,malinky ale kovovy spoje a to pry tlaci tak to taky nechci.
Jen co mi bude lip po operaci zajedu tam objednam si nebo vyberu vlasy podle svycxh predstav a pujdu na to,slibuju ze dam vedet.Uz se na to moc tesim
Není tady
V sobotu jdu na vlasy tak se uz tesiiim.Myslite ze je dobry si pred tim nechat zastrihnout konce?Jsem blond a mam¨to poskozeny.
Není tady
suzy napsal(a):
V sobotu jdu na vlasy tak se uz tesiiim.Myslite ze je dobry si pred tim nechat zastrihnout konce?Jsem blond a mam¨to poskozeny.
Ahoj, já si myslím, že oni ti konce vlasů mírně zastřihnou, jestli to bude nutné, aby ten výsledek byl perfektní. Jdeš na keratin? Napiš, prosím, až to budeš mít hotové, jak jsi spokojená a tak... Taky uvažuju o změně, trubičky už moc nechci. Držím pakce, ať jsi spokojená vypadáš super!
Není tady
campanula napsal(a):
suzy napsal(a):
Ahoj, já si myslím, že oni ti konce vlasů mírně zastřihnou, jestli to bude nutné, aby ten výsledek byl perfektní. Jdeš na keratin? Napiš, prosím, až to budeš mít hotové, jak jsi spokojená a tak... Taky uvažuju o změně, trubičky už moc nechci. Držím pakce, ať jsi spokojená vypadáš super!
Ano jdu na ten keratin tak jsem zvedava.Urcite napisu,jen doufam ze tak jak jsem nadsena ted budu i potom.
Není tady
suzy napsal(a):
campanula napsal(a):
suzy napsal(a):
Ano jdu na ten keratin tak jsem zvedava.Urcite napisu,jen doufam ze tak jak jsem nadsena ted budu i potom.
Ahoj, tak drzím palce, ať ti to dobře dopadne.
Není tady
Tak to mam za sebou noi..pripadam si jak morska vila
jkeste si musim nechat udelat nejakej strih a hlavne si na to zvyknout,porad koukam do zrcadla a stridaji se ve me smiseny pocity,ale ta co mi to delala me na to upozornovala ze to tak maji vsechny.
Jak sji na tom byla ty?
Není tady
suzy napsal(a):
Tak to mam za sebou
noi..pripadam si jak morska vila
jkeste si musim nechat udelat nejakej strih a hlavne si na to zvyknout,porad koukam do zrcadla a stridaji se ve me smiseny pocity,ale ta co mi to delala me na to upozornovala ze to tak maji vsechny.
Jak sji na tom byla ty?
Já jsem na tom byla podobně, najednou hodně vlasů a dlouhých. Teď už jsem zvyklá. Jak jsi spokojená se spojením vlasů? Můžeš mít vyčesané vlasy nahoru, je to vidět? Napiš mi, prosím, jak hodně je ten spoj nápadný nebo nenápadný. Díky moc
Není tady
campanula napsal(a):
suzy napsal(a):
Tak to mam za sebou
Jak sji na tom byla ty?Já jsem na tom byla podobně, najednou hodně vlasů a dlouhých. Teď už jsem zvyklá. Jak jsi spokojená se spojením vlasů? Můžeš mít vyčesané vlasy nahoru, je to vidět? Napiš mi, prosím, jak hodně je ten spoj nápadný nebo nenápadný. Díky moc
Presne tak ,jsem fakt jak morska panna ale zajdu si to nechat trochu sestrihat ke kadernici ktera uz strihala koceny s prodlouzenyma vlasama.
Jinak jsem spokojena,kamaradka me videla a rikala ze to vubec neni poznat,a vlasy jsem mela na boku sepnuty a nic videt nebylo.Jsou to spoje takovy na pul pruhledny jako by naplasany nejakym lepidlem,proste sio zatim nikdo niceho nevsiml ze by mi to nekde vylizalo.Ale urcite zalezi jak ti to ta zensky udela ,tady ta mi to udelala fakt dobre,sama to ma a fakt bys to na ni nepoznala a to nosi vlasy vycesany az nahoru do drdulku aby ji pri praci nezavazely.Ale samozrejmne ze to takhle nejde vycesat hned ze zacatku ale az ty vlasky trosicku odrostou.
a prosim te kolik mas pramenu?Ja jich mam 100 a mam vylozene hlavu plnou vlasu,nedokazu si predstavit ze bych jich mela treba 150 jak si nekdo dava.
Upravil(a) suzy (19. 12. 2006 18:54)
Není tady
suzy napsal(a):
campanula napsal(a):
suzy napsal(a):
Tak to mam za sebou
Jak sji na tom byla ty?Já jsem na tom byla podobně, najednou hodně vlasů a dlouhých. Teď už jsem zvyklá. Jak jsi spokojená se spojením vlasů? Můžeš mít vyčesané vlasy nahoru, je to vidět? Napiš mi, prosím, jak hodně je ten spoj nápadný nebo nenápadný. Díky moc
Presne tak ,jsem fakt jak morska panna ale zajdu si to nechat trochu sestrihat ke kadernici ktera uz strihala koceny s prodlouzenyma vlasama.
Jinak jsem spokojena,kamaradka me videla a rikala ze to vubec neni poznat,a vlasy jsem mela na boku sepnuty a nic videt nebylo.Jsou to spoje takovy na pul pruhledny jako by naplasany nejakym lepidlem,proste sio zatim nikdo niceho nevsiml ze by mi to nekde vylizalo.Ale urcite zalezi jak ti to ta zensky udela ,tady ta mi to udelala fakt dobre,sama to ma a fakt bys to na ni nepoznala a to nosi vlasy vycesany az nahoru do drdulku aby ji pri praci nezavazely.Ale samozrejmne ze to takhle nejde vycesat hned ze zacatku ale az ty vlasky trosicku odrostou.
a prosim te kolik mas pramenu?Ja jich mam 100 a mam vylozene hlavu plnou vlasu,nedokazu si predstavit ze bych jich mela treba 150 jak si nekdo dava.
Ahoj, já mám teď 120 pramenů, záleží asi taky na tom, jak jsou u té které metody ty pramínky silné. Jak často budeš chodit na posunování nebo jak se tomu u keratinu říká?
Není tady
To si ani nedokazu predstavit ze bych jich mela o 20 vic.uz 3 posledni mi davala kam se jen tak hodily,ale nemusela sem je ani mit.Mam krasne husty vlasy,jen jsem si debil nechala celkem dost ostrihat tak mam ten muj vrsek trochu kratkej a mam i jemny vlasy ale kdyz si to umyju samponem pro vetsi objem a ten vrsek vyfoukam tak se to srovna.
Na posouvani tak asi za 3 mesice,to je individualni jak ti rosotu vlasy,nekdo pry jde i za 4 a nekdo i za 2 mesice,ale mylsi ze na tohle nema vliv ta metoda ale rust vlasu.
Zacinam si pomalu zvykat ,dnes sem se dokonce sama sobe i libila a to je jeste nemam ani zastrihly
Není tady
Ahoj Suzy, fotečka by nebyla? úplně si umím představit ty krásné pocity, které máš, když jsi spokojená s vláskama. Jestli to můžu přirovnat tak já byla nadšená, když jsem si nechala poprvé vybělit zuby a pořád jsem se na sebe chodila zubit do zrcadla.
Není tady
Tak mi posly mail adresu a ja ti tam poslu.Neco jsem tady nafotila sama a musim se samam sobe smat tak at se pobavis
Není tady
Opravdu si myslím že prodlužování vlasů je naprosto zbytečné nehledě na to že to leze do peněz
Není tady