29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky. Chtěla bych se vás zeptat, za jak dlouho a jestli vůbec se vám uplně zmenšilo bříško na stav před těhotenstvím. Teď už to je lepší, ale ze začátku jsem se opravdu lekla, měla jsem břicho jen o něco menší než před porodem. Teď už se ta děloha stahuje, ale nevím, jestli se to stáhne uplně. Ráda bych třeba i cvičila, ale nevím jestli můžu a jak. Poraďte mě prosím. V těhotenství jsem přibrala 16 kg a teď mám pořád ještě 7 kg navíc-to mě taky zarazilo. Né, že by mě to nějak deptalo-to né. Spíš mě to zarazilo. Že by to byly tuky?
Není tady
Ahojky Hanino, cvičit můžeš jen pár cviků, které ti měli ukázat v porodnici. Jinak je hlavně po císaři dobré dodržet šestinedělí než začneš pomalu cvičit
A neboj, bříško se zmenší, jen to co rostlo 9 měsíců se nemůže vrátit na původní stav za dva týdny. Jinak jakmile začneš trošku cvičit bříško se začne zmenšovat hooodně rychle.
Není tady
Spuntíku, v porodnici mě ukázali jen cvik na záda a takové protahování, to je spíš na nohy. Dobře, počkám 6 týdnů a pak to budu řešit
Není tady
Jo, jo, taky jsem nesměla cvičit dříve, než po šestinedělí. Bříško jsem měla asi po 4 měsících stejně ploché jako před otěhotněním... Ale taky jsem teda začala chodit na aerobik...
Není tady
jery, prosimte a jaky cviceni teda doporucis? jake cviky na spodni brisni svaly?...jsem necely dva mesice po cisari, po sestinedeli jsem zacala cvicit a plavat, ale to brisko mi prijde, ze se mu nejak nechce smrsknout hlavne mi prijde, ze se mi celkem dost "prevaluje" pres tu jizvu (omlouvam se za formulaci, nevim, jak lip to napsat
)
v tehu jsem pribrala cca 40 kg, ted mam asi 24 kg dole..
diky diky
Není tady
Majko taky jsem se vyděsila jak mi břicho visí přes jizvu. Přišlo mi to příšerně stařecký. Ale teď už viset přestalo a nic jsem pro to nedělala, taky musím ještě 2-4 týdny počkat než začnu cvičit. Jinak jsem měla nahoře 23 kg a zbylo mi 9kg.
ja ti ani nevim :-(
prestala jsem kourit, takze to bylo min 10 kg navrch no a pak se to se mnou vezlo a do porodnice jsem sla asi jako 105 kilovej slon
mela jsem vysokej tlak a hodne mi otykaly nohy, dr me posilal na cukrovku a stitnou zlazu, byl ze me vydrenej, ale co mohl delat? ja jsem nejedla nijak extremne, ale proste jsem porad pribirala...
z porodnice jsem se vratila o 15 kg lehci a behem dalsich 3 dnu sem byla o dalsich 5 lehci, hodne jsem zadrzovala vodu
no co, hlavne, ze mimi je krasny a ma s k svetu, no ne?
Tiffi napsal(a):
Majko, jak jsi dokázala přibrat 40Kg? Holky, tady píšou jak jim doktoři nadávají když už maj nahoře přez 13Kg. Nenechali si tě takhle v nemocnici aby ti hlídaly váhu?
Není tady
Ahoj holky, tak já se musím přidat, že mně to břicho taky jaksi visí přes jizvu, jak už tu některá z Vás psala, sice je to teď viditelně lepší, ale stejně pořád visí a já se bojím, aby se to vůbec cvičením spravilo, já jsem přibrala jen 9kg, teď mám ještě pořád 3 kg nahoře, ale to břicho mám spíš jen jakoby vytahanou kůži, no fuj, prostě splasklej balon..
Cvičit se může fakt až po kontrole po šestinedělí, na to mně taky upozorňovali, no ještě dva týdny a objednám se na gyndu a pak se do toho pomalu pustím, ale oddechla jsem si , že nejsem sama s tímto problémem...
Není tady
U mě byla dneska porodní asistentka a už mě trošku mučila. Nejdřív mě ukazovala, jak mám masírovat tu jizvu -au-docela to bolelo, ale asi má pravdu. Já to mám podél jizvy takové tvrdé a tím masírováním to prej zmizí. Taky mě už ukazovala nějaké cviky a prej je už můžu cvičit, když mě to nikde nebolí. Jeden byl : na čtyřem a zanožování, každou nohou 10 x, potom-leh na záda, pokrčené nohy, nádeh nosem a při výdechu se dotknout oběma rukama kolem a znovu - tím už se trošku posiluje břicho. Taky mám masírovat bříško olejíčkem (teda manžel). Mě už se to břicho viditelně stahuje, sice ho pořád ještě mám, ale každým dnem je to lepší.
Není tady
Stránky: 1