18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
vidlema!
Není tady
mufi, musí to napřed mít někde na netu... ale kdy mi to pole na mail, tak Ti to sem hodím
Není tady
leni s tím připojením, které mi spí nefunguje to dnes fakt nepolu... hodím ti to na mail zítra ráno. Jdu do práce, tak snad mi odpustítek, kdy čerstvá fota uvidíte a zítra..
Není tady
tak sem s tim, jsem pěkně nedočkavá
Není tady
jj já taky honééém
Není tady
Fotky ze srazu snailek, který proběhl 18. 11. 2006
Holky, kam zmizly tyhle fotečky? Nemáte je někde?
Kujůůůů
Není tady
Fotky ze srazíku v Olomouci 10.března 2006:
Není tady
Mufi, nechce ty fotečky jetě malinko popsat?
Není tady
Zleva rozesmátá Heri, Nataly, Račice, Pavka a Malinkej...
První dvě fotky jsou focené v pizzerii, kde jsme na holky čekaly (e jo Pavko. ) - tam vedle seděl ten straaaaaně zvědavý pán, který si vůbec nevímal rodinky a ucho měl a u Račí na rameni... no asi kdy se člověku stane, e poslouchá během oběda o ovulaci, IUI, testech atd... e....
Ta třetí fotka je v obchůdku plném těch ňuňu věcí... jen jaksi paní v modrém překazila mé plány a zakázala fotit... asi měla strach, e ukradnem kočárky nebo co...
no a poslední dvě jsou těsně před odchodem... není to moc vidět, ale venku za sklem sedí v autě i Račí mana...
Upravil(a) mufina1 (13. 3. 2007 9:39)
Není tady
Tady jsou fotečky ze včerejího srazíku v Praze,sela se stará parta jen kačík tam chyběla,ale omlouvá jí dálka a pokročilé těhu
na společné fotce je zleva Pavka,mufina,čekanka,masule,marketa a Márci.
Není tady
Holky moc vám to tam sluí ná srazík letňátek 06 je teď ve čtvrtek a to u tam budeme honit ty nae broučky po zemi v Mikilandu tak se drte a dríme palečky
Není tady
ahoj kočky, taky se mi srazík moc líbil a doufám, e si koncem léta uděláme dalí, jetě ne budu mít uřvanej uzlík doma jste fajn holky a drím pěsti aby snailkám vylo brzy snaení a těhulky měly krásné zdravé mimísky....
Není tady