29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
holky ty fotky jsou super, snazilkam preju at pod tim stromeckem najdou dve carky, taky se k vam brzo zaradim, no a maminam s mimcama, at pekne dal rostou, skoda ze jste tak daleko, trochu to s Agi mame z ruky, doufam, ze podniknete cestu k nam na drsny sever:-)
Není tady
Máte tak krásné fotky ,nejen snažilek ,ale i maminek. Vyloženě jste mě nadchly. Jsem mezi váma nová a jsem tomu ráda. Ahoj
Není tady
Dnešní fotečky ze srazíku v Odolené Vodě a další fotky jsou na Matouškových stránkách.
Upravil(a) jituš (1. 12. 2006 21:43)
Není tady
tak ještě nějaké fotky ze srazíku v Odolené Vodě u Petry a Domči
v kolečku
kukuk
v plném počtu
co to je? to hraje samo?
každý v rohu a sám
lezeme a utečeme!!!!
nekopej ho!!!
já chci taky takovou!
rodinka jak má být...
jenom táta chybí
leze leze po železe
Upravil(a) Misha (2. 12. 2006 21:59)
Není tady
Já tě zastřelim!!!!!!!!! Vypadam jak debil! Hlavně na tý poslední fotce.....
Holky já fakt takhle blbě nevypadam..........
Není tady
mě se tam taky moc líbíš!!!! Hele Petra je krásná ženská, je ještě hezčí než na té fotce, ale i na ni je mooooc krásná!!!!
Není tady
Holky, mate moc krasne fotecky a jeste hezci deti. Je super, jak si spolu hraji.
Jasne, ze to Petre slusi!!! Ja si tady o nejakem zrazu muzu nechat jenom zdat, aaach jo.
Není tady
Péťo,co blbneš vždyť ti to sluší. Co mám říkat já,tlustokožec a ještě se tam dětem motám.
A vadí mi to?Nevadí.
Upravil(a) jituš (3. 12. 2006 19:44)
Není tady
Jituš já jsem asi dement nebo co, ale nemůžu najít ty fotky na stránkách Matouška...
Není tady
Jééé holky, to jsou super fotečky, koukám, že jste velký cestovatelky a je neuvěřitelný, jak ty děti rychle rostou. Mischo, jak se chová pejsek k Verunce? Máme doma taky labradora, ale pejska a je teď u našich. Je hrozně rozmazlený a bojím se, že bude na děti žárlit, jak je to u vás?
Jinak na fotkách vypadáte dobře, všichni!!! FAKT!
Není tady
u nás super. Myslím, že občas až Aileenku lituju. Verča je na ni pořád napláclá a zkoumá ji, válí se po ní a taky ji pořád nosí nějaké jídlo. On se pak odrozmazlí bude muset. Aileen akorát občas příjde se nechat pohladit, protože už přeci jenom nemá chudák tolik pozornosti jako kdysi
no teď v sobotu byla Aileenka s tátou pryč a já to s Verčou nemohla vydržet. Pořád se po mě sápala a kňourala. Večer když Aileen přišla, tak měla skoro záchvat jak radostně ji vítala. Táty si ani nevšimla a prolezla mu mezi nohama rovnou k unavené Aileen a už z ní neslezla
Není tady
Péťo,www.matous.nasedite.net klikneš na fotoalbum a pak už je to rovnou otevřené.V prosincové galerii jiné fotky zatím nejsou.Určitě to najdeš jsi šikulka.
Upravil(a) jituš (4. 12. 2006 12:22)
Není tady
Já jsem asi byla ráno slepá nebo co
Není tady
Hurá tak jsem na to přišla!
Upravil(a) Anna (16. 2. 2007 20:57)
Není tady
Rozhodla jsem se, že budu první, kdo vloží fotky z dnešního srazu v Mikilandu
Verunka (Misha), Nelinka (PeťaZ), Adélka (Halina)
Filípek (Souris), Honzík (Karal), Ivule s Matýskem a Lukášek od Haniny
Tynas s Lukáškem, Misha s Verunkou a Alexxandra s Mikuláškem
Není tady
Není tady
Koukám, že se vám to vydařilo, moc hezký fotky.
Není tady
Krása.Muselo to být fajn,snad se někdy dostaneme na další srazík.
Není tady
teda holky, super srazik:-) muselo to byt asi docela vydarene, ne? moc krasny fotky
Není tady
Super Souris,bylo to moc fajn,těšíme se na další srazík,pa Iva a Máťa.
Není tady