29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, punčocháče jsou super, zrovna jsem si dneska jedny koupila Dají se nosit jak pod kalhoty, tak k sukni
Mrkni sem, tyhle jsou parádní: http://www.otto-shop.cz/d-5612617-punco … y-2ks.html
Není tady
Zdravím všechny milovníky/ce dámských punčocháčů jako jsem já. Jejich magickému kouzlu i praktickému účelu jsem propadl v jednadvaceti letech (dalších přes dvacet let už bohužel uplynulo), na nohou si je nemohu vynachválit a v silonkách se cítím nejen příjemně, ale i sexy. Život bez nich si už ani neumím představit, v chladném období je nosím denně a staly se běžnou, samozřejmou součástí mého spodního prádla. Punčocháčů mám v šatníku víc než ponožek. Zároveň jsem jejich velkým propagátorem na mužském těle v mém okolí. Během let jsem vyzkoušel řadu značek od domácích i zahraničních výrobců o síle 15 až 60 den, např. Gatty, Fiore, Omsy, Elledue, Evona, Aries, Levante, Golden Lady nebo Bellinda. Mojí oblíbenou barvou punčocháčů je černá. Silonky nakupuji v běžném obchodě s punčochovým zbožím a prodavačce bez sebemenšího studu sděluji, že je kupuji pro sebe. Běžně v nich chodím k praktické lékařce na pravidelnou lékařskou prohlídku, která probíhá jen ve spodním prádle a když ležím jen v punčocháčích na lehátku, tak jsem si nikdy nevšiml, že by se mým silonkám doktorka nebo mladá zdravotní sestra jakkoliv divily. Prozradím přitom, že je nosím naostro. Občas si spletu silonky s přítelčinými, takže někdy odejdu ráno do práce v jejích punčocháčích z předešlého dne. Pro sexyhrátky si s partnerkou natahujeme na nohy letní punčocháče s otvorem, nemusím je už na oněch místech na obou trhat a neznám větší slast. Jen punčochy, třeba samodržící, jsem nikdy nevyzkoušel, proto s nimi žádné zkušenosti nemám. V současnosti jsou mými oblíbenými silonkami Aries Meggy 20 den, Omsy Super 20 den a frote dámské punčocháče Gatty. Milovníci/ce příjemných pohodlných elegantních dámských punčocháčů, mějte se. Petr x .
Není tady
Petr x napsal(a):
Zdravím všechny milovníky/ce dámských punčocháčů jako jsem já. Jejich magickému kouzlu i praktickému účelu jsem propadl v jednadvaceti letech (dalších přes dvacet let už bohužel uplynulo), na nohou si je nemohu vynachválit a v silonkách se cítím nejen příjemně, ale i sexy. Život bez nich si už ani neumím představit, v chladném období je nosím denně a staly se běžnou, samozřejmou součástí mého spodního prádla. Punčocháčů mám v šatníku víc než ponožek. Zároveň jsem jejich velkým propagátorem na mužském těle v mém okolí. Během let jsem vyzkoušel řadu značek od domácích i zahraničních výrobců o síle 15 až 60 den, např. Gatty, Fiore, Omsy, Elledue, Evona, Aries, Levante, Golden Lady nebo Bellinda. Mojí oblíbenou barvou punčocháčů je černá. Silonky nakupuji v běžném obchodě s punčochovým zbožím a prodavačce bez sebemenšího studu sděluji, že je kupuji pro sebe. Běžně v nich chodím k praktické lékařce na pravidelnou lékařskou prohlídku, která probíhá jen ve spodním prádle a když ležím jen v punčocháčích na lehátku, tak jsem si nikdy nevšiml, že by se mým silonkám doktorka nebo mladá zdravotní sestra jakkoliv divily. Prozradím přitom, že je nosím naostro. Občas si spletu silonky s přítelčinými, takže někdy odejdu ráno do práce v jejích punčocháčích z předešlého dne. Pro sexyhrátky si s partnerkou natahujeme na nohy letní punčocháče s otvorem, nemusím je už na oněch místech na obou trhat a neznám větší slast. Jen punčochy, třeba samodržící, jsem nikdy nevyzkoušel, proto s nimi žádné zkušenosti nemám. V současnosti jsou mými oblíbenými silonkami Aries Meggy 20 den, Omsy Super 20 den a frote dámské punčocháče Gatty. Milovníci/ce příjemných pohodlných elegantních dámských punčocháčů, mějte se. Petr x
.
proti gustu...já silonky nesnáším, mám asi dvoje a většinou leží jen ve skříni.
Přijde mi zvláštní nosit je naostro a ještě k lékaři..
Není tady
Petr x napsal(a):
Zdravím všechny milovníky/ce dámských punčocháčů jako jsem já. Jejich magickému kouzlu i praktickému účelu jsem propadl v jednadvaceti letech (dalších přes dvacet let už bohužel uplynulo), na nohou si je nemohu vynachválit a v silonkách se cítím nejen příjemně, ale i sexy. Život bez nich si už ani neumím představit, v chladném období je nosím denně a staly se běžnou, samozřejmou součástí mého spodního prádla. Punčocháčů mám v šatníku víc než ponožek. Zároveň jsem jejich velkým propagátorem na mužském těle v mém okolí. Během let jsem vyzkoušel řadu značek od domácích i zahraničních výrobců o síle 15 až 60 den, např. Gatty, Fiore, Omsy, Elledue, Evona, Aries, Levante, Golden Lady nebo Bellinda. Mojí oblíbenou barvou punčocháčů je černá. Silonky nakupuji v běžném obchodě s punčochovým zbožím a prodavačce bez sebemenšího studu sděluji, že je kupuji pro sebe. Běžně v nich chodím k praktické lékařce na pravidelnou lékařskou prohlídku, která probíhá jen ve spodním prádle a když ležím jen v punčocháčích na lehátku, tak jsem si nikdy nevšiml, že by se mým silonkám doktorka nebo mladá zdravotní sestra jakkoliv divily. Prozradím přitom, že je nosím naostro. Občas si spletu silonky s přítelčinými, takže někdy odejdu ráno do práce v jejích punčocháčích z předešlého dne. Pro sexyhrátky si s partnerkou natahujeme na nohy letní punčocháče s otvorem, nemusím je už na oněch místech na obou trhat a neznám větší slast. Jen punčochy, třeba samodržící, jsem nikdy nevyzkoušel, proto s nimi žádné zkušenosti nemám. V současnosti jsou mými oblíbenými silonkami Aries Meggy 20 den, Omsy Super 20 den a frote dámské punčocháče Gatty. Milovníci/ce příjemných pohodlných elegantních dámských punčocháčů, mějte se. Petr x
.
No, to snad úchylka, ne? Jestli je to tedy pravda. Zdá se mi to ale celé přitažené za vlasy. Možná tak jako erotická povídka by to mělo úspěch, u mě jsi, Petře, neuspěl.
Není tady
laminanonte napsal(a):
Přijde mi zvláštní nosit je naostro a ještě k lékaři..
Silonky taky nemusím, ještě jsem na sobě neměla silonky, které by byly pohodlné. Občas je nosím k sukni, ale moc ne. Co ale nosím skoro celou zimu, jsou pučocháče, přesněji termo kalhoty, jen v kalhotech je mi zima, pokud je více jak -5, beru si na sebe termo kalhoty, ještě jedny slabší kalhoty a pak klasické kalhoty (rifle). Je to dost nepříjemné mít na sobě tolik vrstev, ale pořád je to lepší než mrznout. Bohužel mám horší prokrvení cév na končetinách, nedá se s tím nic extra dělat, gingko bilobu beru, na léky to dle dr. není, to bych musela mít závažnější nález, všechny ostatní hodnoty mám v pořádku. Závidím lidem, co nemusí nosit v zimě punčocháče.
Není tady
Vilemína napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Přijde mi zvláštní nosit je naostro a ještě k lékaři..Silonky taky nemusím, ještě jsem na sobě neměla silonky, které by byly pohodlné. Občas je nosím k sukni, ale moc ne. Co ale nosím skoro celou zimu, jsou pučocháče, přesněji termo kalhoty, jen v kalhotech je mi zima, pokud je více jak -5, beru si na sebe termo kalhoty, ještě jedny slabší kalhoty a pak klasické kalhoty (rifle). Je to dost nepříjemné mít na sobě tolik vrstev, ale pořád je to lepší než mrznout. Bohužel mám horší prokrvení cév na končetinách, nedá se s tím nic extra dělat, gingko bilobu beru, na léky to dle dr. není, to bych musela mít závažnější nález, všechny ostatní hodnoty mám v pořádku. Závidím lidem, co nemusí nosit v zimě punčocháče.
Vil, na prokrvení pomáhá i sport. Třeba teď v zimě jízda na rotopedu....
Není tady
Petr x napsal(a):
.
ale to víš, že se diví, jen si to "divení" nechají na dobu když už nejsi v ordinaci .
myslím, že sis spletl téma, určitě jsi chtěl psát svou povídku do jiného "chlívečku"
Není tady
Vilemína napsal(a):
laminanonte napsal(a):
Přijde mi zvláštní nosit je naostro a ještě k lékaři..Silonky taky nemusím, ještě jsem na sobě neměla silonky, které by byly pohodlné. Občas je nosím k sukni, ale moc ne. Co ale nosím skoro celou zimu, jsou pučocháče, přesněji termo kalhoty, jen v kalhotech je mi zima, pokud je více jak -5, beru si na sebe termo kalhoty, ještě jedny slabší kalhoty a pak klasické kalhoty (rifle). Je to dost nepříjemné mít na sobě tolik vrstev, ale pořád je to lepší než mrznout. Bohužel mám horší prokrvení cév na končetinách, nedá se s tím nic extra dělat, gingko bilobu beru, na léky to dle dr. není, to bych musela mít závažnější nález, všechny ostatní hodnoty mám v pořádku. Závidím lidem, co nemusí nosit v zimě punčocháče.
to jsi obalená jako pumpa
Není tady
Že jsem u tebe Vilemíno neuspěl, je mi absolutně jedno. Px.
Není tady
sandra napsal(a):
Vil, na prokrvení pomáhá i sport. Třeba teď v zimě jízda na rotopedu....
To samozřejmě vím. Mám vyzkoušené, že při mrazech můžu běžet a provozovat jakýkoliv sport, na horní polovině těla se budu potit, ale na dolní mrznout. Vyzkoušela jsem opravdu kde co. Největší krize jsou stehna a lýtka. A to mám delší kabát. Pomáhá jen trochu gingko biloba, jinak nic.
Není tady
april napsal(a):
to jsi obalená jako pumpa
To jsem. Není to dvakrát příjemné, ale stokrát lepší než mrznout. Třeba před dvouma rokama jsem byla s kamarádkou před Vánoci ve Vídni. Byl to zájezd kupovaný dopředu. Bohužel bylo -8 st., tak jsem si vzala punčocháče (to jsem ještě termo kalhoty neměla), kalhoty na gumu a pak na to všechno rifle. Celý den jsme nebyly jen venku, byly jsme taky v kavárně, různě po obchodech atd. Pak, jak jsme jely autobusem domů, strašně mě začaly najednou tlačit všechny ty švy z těch vrstev, ale pořád to bylo lepší než celý den mrznout.
Mám vyzkoušené, že když se takto pořádně neobleču, rozmrzám i tři hodiny a pořád se pak nemůžu zahřát. Nepomůže nic, ani horká sprcha. A párkrát se mi už chtělo brečet, jak jsem byla zmrzlá. Dnes už nic neriskuju a chodím navlečená co to jde.
Shrnula bych to následovně. I kdyby bylo divné nosit punčocháče, nosila bych je stále, je mi jedno, co si o mě kdo myslí, důležité pro mě je, aby mi bylo aspoň trochu teplo.
Není tady
Petr x
Milé dívčiny a mladé dámy, ve srovnání se mnou, od jakých výrobců nosíte punčocháče nebo punčochy a jakou máte oblíbenou barvu ?
Není tady
Vůbec to není divné, ba naopak - je to prospěšné a navíc, v současnosti i moderní
Není tady
Petr X jsi divnej. Nevím, co z toho co tady píšeš je pravda, ale tipnula bych si, že nás pěkně krmíš.
Není tady
Ahoj Kamčo87. Asi jsi totální puritánka a moralistka z předminulého století. Škoda, že neuvádíš aspoň přibližný věk. Nikoho nekrmím a nevím, proč bych měl být divnej ! Jen za to, že jako muž jsem před lety objevil praktičnost a kouzlo dámských punčocháčů, že si je v chladném období s oblibou pod kalhoty natahuji na nohy a neklepu se zimou jako drahej pes ? Že nevidím jediný sebemenší důvod, proč by muži, pokud chtějí, neměli nosit punčocháče ? Nebo za to, že jsem čistě ze zájmu napsal dotaz, jaké značky a barvu silonek má v oblibě hlavně ta mladší ženská část národa ? Protože já během let, co punčocháče nosím, jsem uvedené výrobce už vyzkoušel. A pokud z jakéhokoliv důvodu (ať nemoc nebo pravidelná lékařská prohlídka) v chladném období musím ke své praktické lékařce, tak si pod kalhoty aspoň dvacetidenové punčocháče prostě beru. Jak jsem psal, lékařka ani sestra se mým silonkám nediví. Známe se dlouho a určitě by nějaké udivení nad silonkami daly najevo. Navíc, skutečně se občas stane, že ráno do práce odcházím v přítelčiných punčocháčích (holt, ona si natáhne zase mé). A v tom, že mám rád sex v silonkách a partnerce to nevadí, taktéž divnosti nevidím. Pokud ty nemáš ráda, když ti partner při sexu laská chodidla, nedá se svítit. Proti gustu, žádný dišputát. Já tuto rozkoš miluju, takže partnerce chodidla v punčocháčích jazykem laskám. Krom toho je na nich erotogenní zóna
. Ale mám takový dojem, že jsem tě stejně nepřesvědčil. Měj se. Petr x.
Není tady
Podle mě jsi úchylnej.
To není nic proti ničemu, většina lidí má nějakou úchylku. Ale přijde mi trapný, že ty ji takhle nuceně dáváš na vědomí ostatním. Ale to bude asi další úchylka, že to potřebuješ ještě vytroubit na veřejnosti.
Není tady
K čemu by mu to bylo kdyby o tom nikdo nevěděl? Je jasné, že je třeba to vytroubit:-)
Není tady
Petr x napsal(a):
Ahoj Kamčo87. Asi jsi totální puritánka a moralistka z předminulého století. Škoda, že neuvádíš aspoň přibližný věk. Nikoho nekrmím a nevím, proč bych měl být divnej
! Jen za to, že jako muž jsem před lety objevil praktičnost a kouzlo dámských punčocháčů, že si je v chladném období s oblibou pod kalhoty natahuji na nohy a neklepu se zimou jako drahej pes ? Že nevidím jediný sebemenší důvod, proč by muži, pokud chtějí, neměli nosit punčocháče ? Nebo za to, že jsem čistě ze zájmu napsal dotaz, jaké značky a barvu silonek má v oblibě hlavně ta mladší ženská část národa ? Protože já během let, co punčocháče nosím, jsem uvedené výrobce už vyzkoušel. A pokud z jakéhokoliv důvodu (ať nemoc nebo pravidelná lékařská prohlídka) v chladném období musím ke své praktické lékařce, tak si pod kalhoty aspoň dvacetidenové punčocháče prostě beru. Jak jsem psal, lékařka ani sestra se mým silonkám nediví. Známe se dlouho a určitě by nějaké udivení nad silonkami daly najevo. Navíc, skutečně se občas stane, že ráno do práce odcházím v přítelčiných punčocháčích (holt, ona si natáhne zase mé). A v tom, že mám rád sex v silonkách a partnerce to nevadí, taktéž divnosti nevidím. Pokud ty nemáš ráda, když ti partner při sexu laská chodidla, nedá se svítit. Proti gustu, žádný dišputát. Já tuto rozkoš miluju, takže partnerce chodidla v punčocháčích jazykem laskám. Krom toho je na nich erotogenní zóna
. Ale mám takový dojem, že jsem tě stejně nepřesvědčil. Měj se. Petr x.
A proč to píšeš tady , tady není sexuální téma, přestěhuj se kam to patří !
Ale tobě se líbí, když to vypadá jako skutečné téma , kdyby to bylo na sexu mezi úchylákama, nebylo by to takový vzrůšo .
Není tady
Odsuzujte mě jak chcete, ale já budu dámské punčocháče nosit dál !
Není tady
Vážené a milé kotrmelíny. Račte si prosím otevřít a přečíst celou řadu disuzních stránek na téma ,, Je divné nosit punčocháče", např. Pánské punčocháče / doktorka.cz, Silonky a muži, atd. Dočtete se v nich, že nás mužů, co si na nohy natahujeme silonky ať už dámské nebo pánské (já dámské, protože v roce 1991 ještě pánské v obchodech s punčochovým zbožím nebyly a v dámských pk je velká možnost výběru výrobců, síly a barev) a máme je v oblibě, je velké množství. A už vůbec nám nošení punčocháčů nepřipadá divné, že, prudérní Vilemíno, Evo, holčino, Kamčo87 ?
Není tady
Petre nech toho, jo? ¨
Spousty muzu nosi trenky, slipy , podlekacky, puncochace a nepisou to cele mesice jako blbecci na damske forum. A nenavazeji se do zen.
Není tady
Petr x napsal(a):
Vážené a milé kotrmelíny. Račte si prosím otevřít a přečíst celou řadu disuzních stránek na téma ,, Je divné nosit punčocháče", např. Pánské punčocháče / doktorka.cz, Silonky a muži, atd. Dočtete se v nich, že nás mužů, co si na nohy natahujeme silonky ať už dámské nebo pánské (já dámské, protože v roce 1991 ještě pánské v obchodech s punčochovým zbožím nebyly a v dámských pk je velká možnost výběru výrobců, síly a barev) a máme je v oblibě, je velké množství. A už vůbec nám nošení punčocháčů nepřipadá divné, že, prudérní Vilemíno, Evo, holčino, Kamčo87 ?
Tak si se stejně úchylnými chlapy piš tam a neukájej se tady. Já znám i muže, co nosí noční košile a taky nemají potřebu o tom někde psát způsobem, jakým píšeš ty a chtít o tom diskutovat se ženami a ukájet se.
Není tady
Petr x napsal(a):
tak je nos , to je snad tvoje věc nebo tady žádáš o svolení ?
Není tady
Vážené dívčiny a dámy, jen takové mé osobní vyznání: už se těším, až si v chladném období na nohy zase natáhnu své oblíbené dámské punčocháče Ariesky dvacetidenovky a ucítím na nohou jejich příjemný materiál. Mějte se. Px.
Není tady