29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já měla několik na sobě samodržky při sexu i s botkama s podpatky a ani se nehnuly. Byli to obyčejné zn. Tesco. Nutno říct, že toho musely vydržet hodně:-))))
Není tady
Já tedy nevím jak kdo,ale já již dnes vytáhl teplé bavlněné punčocháče pod kalhoty.A ať si kdo chce co chce říká přece nebudu mrznout u nás bylo ráno -3 a celý den je 0 stupňů.Takže Anet nejsi už sama.
Není tady
Já ještě punčocháče neměla, ale nadávala jsem si, že jsem si je nevzala
Není tady
Tak já už je nosím dlouho. Dokonce jsem si koupila takový krásný, u Bati , se vzorečkem .....Jsem dělala parádu v sukni.....
Ale dneska to vypadá, že si je vezmu spíš pod kalhoty
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Já tedy nevím jak kdo,ale já již dnes vytáhl teplé bavlněné punčocháče pod kalhoty.A ať si kdo chce co chce říká přece nebudu mrznout u nás bylo ráno -3 a celý den je 0 stupňů.Takže Anet nejsi už sama.
Díky moc jsem ráda ,že nejsem sama.Já jsem zmrzlina a tak nosím punčocháče už co teplota spadla pod 10 stupňů,ale teď jsem už vytáhla taky bavlněné.
Není tady
Tak a je to tady zase udeřila zima a já opět vytáhla punčocháče oblékáte je už i vy???????Pod kalhoty.a jakou tloušťku já zatím okolo 60den bavlněné až bude víc pod nulou......
Není tady
No určitě bez punčocháčů již ani ránu 70den Aries
Není tady
No tak já v zimě nosím nejraději sukni a zima mi moc není asi jsem divná. A punčocháče co to je?? Bohatě mi stačí třeba obléct en ryfle nebo tak a nic pod to nepotřebuju.
Holky, můžete mi, prosím, vysvětlit, co je to 40den, 60den, a 70den? Jsem volajaká zmetená
.
Jinak se hlásím k příznivkyním punčocháčů
A ještě dotaz na Mayu - má ta obliba sukně v zimním období nějaký speciální důvod? Mně se zdají teplejší kalhoty, ale taky jsem měla kolegyni, která tvrdila, že v sukni je jí větší teplo, tak nevím.
Jo a názor, že punčocháče nejsou sexy, už jsem taky slyšela, ale snad na světě nejsme jen kvůli sexu, no ne? Můj manžel mi je nikdy nehaněl, vždycky říká: "hlavně, ať se nanachladíš"
Ale punčochy, ty se asi mužům líbí, to jo.
Upravil(a) Tercila (21. 10. 2007 0:05)
Není tady
V te teplotě mi to nepříjde pokud není -20 tak je mi uplně fuk jestli nosím sukni nebo kalhoty.
Tercila napsal(a):
Holky,
můžete mi, prosím, vysvětlit, co je to 40den, 60den, a 70den? Jsem volajaká zmetená
.
Jinak se hlásím k příznivkyním punčocháčů
A ještě dotaz na Mayu - má ta obliba sukně v zimním období nějaký speciální důvod? Mně se zdají teplejší kalhoty, ale taky jsem měla kolegyni, která tvrdila, že v sukni je jí větší teplo, tak nevím.
Jo a názor, že punčocháče nejsou sexy, už jsem taky slyšela, ale snad na světě nejsme jen kvůli sexu, no ne? Můj manžel mi je nikdy nehaněl, vždycky říká: "hlavně, ať se nanachladíš"
Ale punčochy, ty se asi mužům líbí, to jo.
Tak co je den bych Ti snad vysvětlit dovedl je to síla vlákna ze kterého jsou punčocháče vyrobeny.Takže vlastně tloušťka punčocháčů.Silonky se dělají po 60 den 70 den se vyrábějí zdravotní Aries.A zimní okolo 100 den již jsou poliamidové punčocháče. Mě připadnou punčocháče víc sexy než punčochy na podvazky.A teplo je teplo.
Není tady
Tak to jsem taky nevěděla co je den to jsem,ale husa hloupá.
Není tady
Tak co vytáhli jste již punčocháče????
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Já nosím běžně i pod kalhoty. Dělá mi to i hezčí nohy. Moje suchá a nestejněbarevná kůže dostane hezkou barvu i kompaktní tvar. Strečové mi dělají ještě líp, a navíc po nich dobře kloužou kalhoty při převlíkání.
Prostě jednoznačně punčocháče ANO, a hlavně v zimě.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Ahoj ano vytáhl, Comfilon (USA - pánské silonky drahé jak čert), Aries, Evona pánské, a ještě mám dámské Bellindy
Upravil(a) pietr.nov (7. 1. 2008 21:17)
Není tady
Muži v punčocháčích jsou už IN , koukněte na reklama
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
Nosím legíny z různých materiálů a nemůžu si je vynachválit....v silonkách bych umrzla....navíc v silonkách si připadám tak nějak nahá, kdežto v legínách ne
Není tady
Anetaslad napsal(a):
Mociky Vás všechny zdravím
měla jsem zánět močového měchýře a mám strach, že jej dostanu znovu.
Snažím se tomu předejít nošením teplých punčocháčů pod kalhotama a zajímalo by mě, jestli si myslíte, že to je divné. Já právě nevím... budete, prosím, upřímní? Děkuju
všem za odpovědi.Aneta
Ja taky nosim puncochace pod kalhotama , kdyz je zima nebo kdyz mam kratsi kalhoty ke kozackam , nijak divne mi to nepripada .
Není tady
Já mám taky pod kratšíma kalhotama v zimě punčocháče. Určitě je to lepší, než když má někdo kratší kalhoty, podkolenky a když si sedne, tak to je vidět.
Navíc taky trpím onemocněním ledvin, takže teplo je opravdu důležité.
Není tady
Nela napsal(a):
Já mám taky pod kratšíma kalhotama v zimě punčocháče. Určitě je to lepší, než když má někdo kratší kalhoty, podkolenky a když si sedne, tak to je vidět.
![]()
Navíc taky trpím onemocněním ledvin, takže teplo je opravdu důležité.
podkolenky a když si sedne, tak to je vidět
Tak to je zase antisex. pro meho m. - punc. podkolenky a jeste, kdyz jsou videt okraje , dokonce je nekdo schopny si je vzit i k sukni
Není tady
Tak to je zase antisex. pro meho m. - punc. podkolenky a jeste, kdyz jsou videt okraje , dokonce je nekdo schopny si je vzit i k sukni
No, právě, to je hrůza, když ty okraje podkolenek jsou vidět. Ale vidím to docela často, bohužel.
Není tady
Taky si myslim, ze puncochy jsou skvele, ale v lete. Vyrabeji se v hezkych dezenech a jsou na leto uplne nejlepsi. V zime nosim puncochace, kdyz je zima. Pod kalhotama nejsou videt a zahreji;-).
Není tady
ups, tak nejdriv tady bylo prazdne okno a pak ma zprava dvakrat po sobe...
Upravil(a) ViktorkaM (7. 10. 2011 13:18)
Není tady
Není tady