Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 11. 12. 2006 19:22

Jessie
♥♥♥♥♥--

Re: Je divné nosit punčocháče

Já měla několik na sobě samodržky při sexu i s botkama s podpatky a ani se nehnuly. Byli to obyčejné zn. Tesco. Nutno říct, že toho musely vydržet hodně:-))))

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#77 15. 12. 2006 13:38

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

Já tedy nevím jak kdo,ale já již dnes vytáhl teplé bavlněné punčocháče pod kalhoty.A ať si kdo chce co chce říká přece nebudu mrznout u nás bylo ráno -3 a celý den je 0 stupňů.Takže Anet nejsi už sama.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#78 16. 12. 2006 13:51

Jessie
♥♥♥♥♥--

Já ještě punčocháče neměla, ale nadávala jsem si, že jsem si je nevzala

Pesimista vidí v tunelu tmu.Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři debily na kolejích.

Není tady

#79 16. 12. 2006 14:00

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Tak já už je nosím dlouho. Dokonce jsem si koupila takový krásný, u Bati , se vzorečkem gloria .....Jsem dělala parádu v sukni.....
Ale dneska to vypadá, že si je vezmu spíš pod kalhoty rodna

Není tady

#80 17. 12. 2006 13:15

Anetaslad
♥♥-----
Místo: Brno a okolí

Ariesek67 napsal(a):

Já tedy nevím jak kdo,ale já již dnes vytáhl teplé bavlněné punčocháče pod kalhoty.A ať si kdo chce co chce říká přece nebudu mrznout u nás bylo ráno -3 a celý den je 0 stupňů.Takže Anet nejsi už sama.

Díky moc jsem ráda ,že nejsem sama.Já jsem zmrzlina a tak nosím punčocháče už co teplota spadla pod 10 stupňů,ale teď jsem už vytáhla taky bavlněné.

Není tady

#81 20. 10. 2007 12:56

Anetaslad
♥♥-----

Tak a je to tady zase udeřila zima a já opět vytáhla punčocháče oblékáte je už i vy???????Pod kalhoty.a jakou tloušťku já zatím okolo 60den bavlněné až bude víc pod nulou......

Není tady

#82 20. 10. 2007 15:47

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

ja jen 40den:)!ale nosímsmile

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#83 20. 10. 2007 16:36

Ariesek67
♥♥♥♥---

No určitě bez punčocháčů již ani ránu 70den Aries

Moudro dne:

Není tady

#84 20. 10. 2007 17:55

Maya.82
Host

No tak já v zimě nosím nejraději sukni a zima mi moc není asi jsem divná. A punčocháče co to je?? Bohatě mi stačí třeba obléct en ryfle nebo tak a nic pod to nepotřebuju.

#85 21. 10. 2007 0:00

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, big_smile můžete mi, prosím, vysvětlit, co je to 40den, 60den, a 70den? Jsem volajaká zmetená big_smile.
Jinak se hlásím k příznivkyním punčocháčů big_smile
A ještě dotaz na Mayu - má ta obliba sukně v zimním období nějaký speciální důvod? Mně se zdají teplejší kalhoty, ale taky jsem měla kolegyni, která tvrdila, že v sukni je jí větší teplo, tak nevím.
Jo a názor, že punčocháče nejsou sexy, už jsem taky slyšela, ale snad na světě nejsme jen kvůli sexu, no ne? Můj manžel mi je nikdy nehaněl, vždycky říká: "hlavně, ať se nanachladíš" big_smile
Ale punčochy, ty se asi mužům líbí, to jo.

Upravil(a) Tercila (21. 10. 2007 0:05)

Není tady

#86 21. 10. 2007 1:04

Maya.82
Host

V te teplotě mi to nepříjde pokud není -20 tak je mi uplně fuk jestli nosím sukni nebo kalhoty.

#87 21. 10. 2007 9:52

Ariesek67
♥♥♥♥---

Tercila napsal(a):

Holky, big_smile můžete mi, prosím, vysvětlit, co je to 40den, 60den, a 70den? Jsem volajaká zmetená big_smile.
Jinak se hlásím k příznivkyním punčocháčů big_smile
A ještě dotaz na Mayu - má ta obliba sukně v zimním období nějaký speciální důvod? Mně se zdají teplejší kalhoty, ale taky jsem měla kolegyni, která tvrdila, že v sukni je jí větší teplo, tak nevím.
Jo a názor, že punčocháče nejsou sexy, už jsem taky slyšela, ale snad na světě nejsme jen kvůli sexu, no ne? Můj manžel mi je nikdy nehaněl, vždycky říká: "hlavně, ať se nanachladíš" big_smile
Ale punčochy, ty se asi mužům líbí, to jo.

Tak co je den bych Ti snad vysvětlit dovedl je to síla vlákna ze kterého jsou punčocháče vyrobeny.Takže vlastně tloušťka punčocháčů.Silonky se dělají po 60 den 70 den se vyrábějí zdravotní Aries.A zimní okolo 100 den již jsou poliamidové punčocháče. Mě připadnou punčocháče víc sexy než punčochy na podvazky.A teplo je teplo.

Moudro dne:

Není tady

#88 28. 10. 2007 13:51

Anetaslad
♥♥-----

Tak to jsem taky nevěděla co je den to jsem,ale husa hloupá.

Není tady

#89 5. 1. 2008 13:05

Ariesek67
♥♥♥♥---

Tak co vytáhli jste již punčocháče????

Moudro dne:

Není tady

#90 5. 1. 2008 13:12

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Ariesek67 napsal(a):

Já nosím běžně i pod kalhoty. Dělá mi to i hezčí nohy. Moje suchá a nestejněbarevná kůže dostane hezkou barvu i kompaktní tvar. Strečové mi dělají  ještě líp, a navíc po nich dobře kloužou kalhoty při převlíkání.
Prostě jednoznačně punčocháče ANO, a hlavně v zimě.

Není tady

#91 7. 1. 2008 21:15

pietr.nov
♥------

Ariesek67 napsal(a):

Ahoj ano vytáhl, Comfilon (USA - pánské silonky drahé jak čert), Aries, Evona pánské, a ještě mám dámské Bellindy smile

Upravil(a) pietr.nov (7. 1. 2008 21:17)

Není tady

#92 8. 1. 2011 16:49

Edward
♥------

Muži v punčocháčích jsou už IN , koukněte na reklama

Není tady

#93 9. 1. 2011 19:30

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Ariesek67 napsal(a):

Nosím legíny z různých materiálů a nemůžu si je vynachválit....v silonkách bych umrzla....navíc v silonkách si připadám tak nějak nahá, kdežto v legínách ne roll

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#94 10. 1. 2011 11:38

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Anetaslad napsal(a):

Mociky Vás všechny zdravím
měla jsem zánět močového měchýře a mám strach, že jej dostanu znovu.
Snažím se tomu předejít nošením teplých punčocháčů pod kalhotama a zajímalo by mě, jestli si myslíte, že to je divné. Já právě nevím... budete, prosím, upřímní? Děkuju
všem za odpovědi.Aneta

Ja taky nosim puncochace pod kalhotama , kdyz je zima nebo kdyz mam kratsi kalhoty ke kozackam , nijak divne mi to nepripada .

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#95 10. 1. 2011 12:43

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já mám taky pod kratšíma kalhotama v zimě punčocháče.  Určitě je to lepší, než když má někdo kratší kalhoty, podkolenky a když si sedne, tak  to je vidět.smile 
Navíc taky trpím onemocněním ledvin, takže  teplo je opravdu důležité.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#96 10. 1. 2011 13:09

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Nela napsal(a):

Já mám taky pod kratšíma kalhotama v zimě punčocháče.  Určitě je to lepší, než když má někdo kratší kalhoty, podkolenky a když si sedne, tak  to je vidět.smile 
Navíc taky trpím onemocněním ledvin, takže  teplo je opravdu důležité.

podkolenky a když si sedne, tak  to je vidět

Tak to je zase antisex. pro meho m. - punc. podkolenky a jeste, kdyz jsou videt okraje , dokonce je nekdo schopny si je vzit i k sukni yikes

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#97 10. 1. 2011 14:47

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Tak to je zase antisex. pro meho m. - punc. podkolenky a jeste, kdyz jsou videt okraje , dokonce je nekdo schopny si je vzit i k sukni

No, právě, to je hrůza, když ty okraje podkolenek jsou vidět. Ale vidím to docela často, bohužel.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#98 20. 7. 2011 8:39

chips
♥------

Taky si myslim, ze puncochy jsou skvele, ale v lete. Vyrabeji se v hezkych dezenech a jsou na leto uplne nejlepsi. V zime nosim puncochace, kdyz je zima. Pod kalhotama nejsou videt a zahreji;-).

Není tady

#99 7. 10. 2011 12:57

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

ups, tak nejdriv tady bylo prazdne okno a pak ma zprava dvakrat po sobe... va

Upravil(a) ViktorkaM (7. 10. 2011 13:18)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#100 7. 10. 2011 13:17

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí