29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak to asi nemám z bavlny punčochy páč mě ty moje koušou,lechtaj....bych se asi udrbala kdybych je nosila ještě pod kalhotama.... k sukni to jo,ale jinak ne....to si raději vezmu zateplené kalhoty...
Není tady
Judito Díky Vám moc za krásný příspěvek,já taky nechápu co proti punčocháčům mají ony chodí všechny v bokovkách z holíma zádama a na mě reptaj.Mám sice pár kamarádek kterým to nevadí ale je mi smutno když ostatní jsou zlí.
Není tady
nic si z nich nedělej...ony to chuděry pak odmarodí s močákem či ledvinama...jojo a to sranda teda není...
též nepochopím ty holčiny co v mrazu chodí s krátkýma bundičkama - pupek a záda venku, a bederkama...zaprvé bych asi umrzla a zadruhé bych to odmarodila hned...
Není tady
Anetaslad napsal(a):
Judito Díky Vám moc za krásný příspěvek,já taky nechápu co proti punčocháčům mají ony chodí všechny v bokovkách z holíma zádama a na mě reptaj.Mám sice pár kamarádek kterým to nevadí ale je mi smutno když ostatní jsou zlí.
Smějou se jen hloupí lidé.
Není tady
Punčocháče jsou fajn.Divné je vidět dívku v zimní bundě,šále, rukavicích a tangách vyčuhujících nad pokleslými nohavicemi.Jen při vzpomínce na tento výjev mě mrazí.
Z výstřednosti se zřejmě stala povinnost informovat okolí o stavu svých bombarďáků.
Je načase zavést novou výstřednost: PUNČOCHÁČE!
Není tady
Hannah napsal(a):
Punčocháče jsou fajn.Divné je vidět dívku v zimní bundě,šále, rukavicích a tangách vyčuhujících nad pokleslými nohavicemi.Jen při vzpomínce na tento výjev mě mrazí.
Z výstřednosti se zřejmě stala povinnost informovat okolí o stavu svých bombarďáků.
Je načase zavést novou výstřednost: PUNČOCHÁČE!
Mě by se náhodou moc líbilo kdyby jim místo těch tang raději vykukovali punčocháče je to náhodou dost sexy aspoň mě to tak připadá.
Není tady
Jen co bude zima, taky hupsnu do punčocháčů a už se na těším.
A Ariesek má pravdu - klukům se kolikrát punčocháče hrozně líbí. A k tomu sukýnka a kozačky. Jenom holky je potřeba mít v kabelce bryndák, protože jinak se pánové uslintají:-) Dokonce jsem slyšela i názor, že klidně dvoje silonky najednou - tj. normální tělové a na to síťované.
Není tady
Náááááhodou, punčochy, punčošky a punčocháče jsou fajn
Dneska se přece prodává spousta materiálů, vzorků atd.....kostičky, kytičky, síťový, pestrobarevný, pro mladý, pro starší.....
Já je nosím ráda. V zimě pod kalhoty, nebo pod dlouhou sukni nemaj chybu. A když hodně mrzne, tak mám bavlněný na lyžování. Černý, nebo barevný, to je fuk , hlavně že je mi teplo.......
A k takový mini s kozačkama a v krátkým kabátku? To je spíš bomba, řekla bych že je to sexy a ne k posměchu. A když se někdo směje, je to truhlík. Teda i tady platí soudnost .......
Dneska se přece nosí všechno , tak Aneto, kašli na reptání kamarádek a vem si ńáký pěkný a jupííííí mezi ně.....
Já už se těším, až to natřu těm, co na ně remcaj
Není tady
Je mi 50 a nosím punčocháče pod kalhoty, nosím i teplé punčocháče - koupila jsem je normálně v obuvi a vloni jsem si za hříšné peníze koupila dámské spodky Klimatex (stály myslím přes 500 ale už se jich nevzdám, nejsou pod kalhotama vidět a mají ploché švy a končí pod kotníkama takže si dám normální silonkovou ponožku). Jo a taky mám dvoje punčocháče co končí u kotníků takže taky můžu použít silonkovou ponožku.
Není tady
Bez punčocháčů v zimě nedám ani ránu.
Vloni jsem si koupila od MOIRY takový "spodky", ty jsou báječný, jsou jen pod kotníky, což je báječný.
A k tomu kousání - to dělají ty umělý levný materiály....
Není tady
Mocinky děkuju za podporu já myslela že jsem jen já taková zmrzlina teď ještě nosím také sukní pod kolena a kozačky a ty barevné punčocháče,ale až teplota pujde pod nulu už jenom kalhoty a punčocháče to už bych si sukni nevzala.
Není tady
Co by mělo být divného na nošení punčocháčů? Každý ať se obléká jak je mu příjemné a přínosné jeho zdraví!
Punčocháče sice nenosím, to bych se upařila ( fakt, ani na horách je nepotřebuji), ale přesto nechápu holky s bokovkami v zimě, to je mi zima z nich!
Není tady
janica napsal(a):
Vloni jsem si koupila od MOIRY takový "spodky", ty jsou báječný, jsou jen pod kotníky, což je báječný.
A k tomu kousání - to dělají ty umělý levný materiály....
Já jsem si taky koupil punčocháče bez šlapek pánské s poklopcem ale měl jsem je na sobě asi dvakrát protože mě ponožky pořád sjížděly do bot a tak jsem byl na prášky.A proto od toho jenom punčocháče se šlapkou a je pokoj a nemusím si brát ani ponožky když na věc přijde.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
janica napsal(a):
A k tomu kousání - to dělají ty umělý levný materiály....Já jsem si taky koupil punčocháče bez šlapek pánské s poklopcem ale měl jsem je na sobě asi dvakrát protože mě ponožky pořád sjížděly do bot a tak jsem byl na prášky.A proto od toho jenom punčocháče se šlapkou a je pokoj a nemusím si brát ani ponožky když na věc přijde.
Také mám raději punčocháče se šlapkou.
Není tady
V zimě - když opravdu mrzne tak nosím pod džínama tenký tepláky...proč ne. Je mi teplo a je pravda, že se nikde až zas tak nesvlékám.
ffly napsal(a):
V zimě - když opravdu mrzne tak nosím pod džínama tenký tepláky...proč ne. Je mi teplo a je pravda, že se nikde až zas tak nesvlékám.
Kolik to je stupňů když pořádně mrzne já mrznu už okolo -3 až -5 pod nulou.
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
ffly napsal(a):
Kolik to je stupňů když pořádně mrzne já mrznu už okolo -3 až -5 pod nulou.
Tak ještě jednou mocinky děkuju všem za podporu.
To:Ariesku, já už punčocháče nosím teď i pod kalhoty takže kolem +6 stupňů
To:ffly,ty tepláky občas nosí můj taťka když se mu nechce oblékat spodky,ale to je jenom občas když spěchá.
Upravil(a) Anetaslad (22. 11. 2006 13:40)
Není tady
Není, já bych bez nich nemohla žít.A to nosím kalhoty a pod ně punčocháče. A může se mne každý vysmívat jak chce, hlavně že nebudu nemocná. Ale jak vidím, budu si muset koupit moderní, jak jsem zde četla diskusi, o některých typech jsem neměla ani páru. Náhodou, hezká štíhlá holka v teplých punčocháčích..kostýmku nebo jak je zvykem v cizině v kratasech-kostýmových je nádhera.... (a to nejsem na ženské).
Kdysi-kdysi jsem nosila i mužské spodky...pravda, pouze na lyžování a můj strejda ...montér...nosil tenkrát tlusté ženské punčocháče v zimě do práce, aby neumrzl.
Jaképak-copak, kolik století?nosily muži také punčocháče, ne?
Není tady
Evelin napsal(a):
Není, já bych bez nich nemohla žít.A to nosím kalhoty a pod ně punčocháče. A může se mne každý vysmívat jak chce, hlavně že nebudu nemocná. Ale jak vidím, budu si muset koupit moderní, jak jsem zde četla diskusi, o některých typech jsem neměla ani páru. Náhodou, hezká štíhlá holka v teplých punčocháčích..kostýmku nebo jak je zvykem v cizině v kratasech-kostýmových je nádhera.... (a to nejsem na ženské).
Kdysi-kdysi jsem nosila i mužské spodky...pravda, pouze na lyžování a můj strejda ...montér...nosil tenkrát tlusté ženské punčocháče v zimě do práce, aby neumrzl.
Jaképak-copak, kolik století?nosily muži také punčocháče, ne?
To říká máma taťkovi taky,ale on že nebude dělat kašpara a jaké nosíte,že píšete že jste nemoderní.
Upravil(a) Anetaslad (22. 11. 2006 13:39)
Není tady
nakoupila jsem si spoustu těch praštěných barevných pruhovaných tlustých punčocháčků a nedám bez nich v zimě ani ránu. Stejně tak jsem byla šťastná, že se zase dajá koupit bavlněný podolenky -taky takový ty barevný. Mám spoustu kalhot dole širších a v zimě mi pak bez nich omrzaly lejtka :-)
A k té módě holých zad v zimě: vadí mi! kvůli ní nemůžu sehnat bundičku s nápletem, protože jsou všechny krátký :-(
Není tady
Mě to divný nepřijde.. Spíš, když má někdo krátkou bundu do pasu a kalhoty bokovky, venku zima a záda holý
Není tady
PetaZ napsal(a):
Mě to divný nepřijde.. Spíš, když má někdo krátkou bundu do pasu a kalhoty bokovky, venku zima a záda holý
Jo toje pravda to mě taky jde mráz po zádech.
Není tady
Já nosím punčocháče jen co klesne teplota k 10 stupňům, jsem "zmrzlina",každej to o mně ví a není to nikomu divný. A k punčocháčům patří taky spodní nátělník, tak ten mám taky... ale znám spoustu holek kolem sebe ....a punčocháče se prostě nosí....Teply nebo silonky, klidně pod rifle. Sice je holky nenosí tak brzo jako já, ale nejsem v tom určitě sama ... a kdo nechce aby mu byla zima...tak co..a já zimu nechci..
Není tady
scarlett napsal(a):
Já nosím punčocháče jen co klesne teplota k 10 stupňům, jsem "zmrzlina",každej to o mně ví a není to nikomu divný. A k punčocháčům patří taky spodní nátělník, tak ten mám taky... ale znám spoustu holek kolem sebe ....a punčocháče se prostě nosí....Teply nebo silonky, klidně pod rifle. Sice je holky nenosí tak brzo jako já, ale nejsem v tom určitě sama ... a kdo nechce aby mu byla zima...tak co..a já zimu nechci..
Tak to jsme na tom stejně já jsem taky taková zmrzlina.Moje mamka punčocháče taky nosí ale zatím jenom k sukni.Ale já neznám ze svého okolí nikoho kdo by nosil punčocháče jako já.Je divné že píšete že kamarádky je nosí taky.U nás ve třídě jsem jediná která nosí punčocháče nejen teď,ale snad i celou zimu jsem na žádné holce neviděla punčocháče pod kalhotami.
Upravil(a) Anetaslad (29. 11. 2006 13:40)
Není tady