6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mociky Vás všechny zdravím
měla jsem zánět močového měchýře a mám strach, že jej dostanu znovu.
Snažím se tomu předejít nošením teplých punčocháčů pod kalhotama a zajímalo by mě, jestli si myslíte, že to je divné. Já právě nevím... budete, prosím, upřímní? Děkuju
všem za odpovědi.Aneta
Upravil(a) Anetaslad (18. 11. 2006 19:29)
Není tady
Milá zlatá, jsou to hnusně odpudivé hadry, ale zdraví je přednější. Já sama je tahám občas v zimě, protože mé choulostivé vaječníky již několikrát zánět prodělali. Takže, normální, nenormální, hlavně teplo a zdraví.
P.S. když se na sebe podívám v rádkových punčocháčích, s nedostatky postavy, tak jsem fakt sexuální symbol, chudák manžel!
Není tady
Proč divné ? Zdraví má přednost ! Taky už kašlu na módu, protože je mi v zimě nonstop zima, v "levňáku" jsem si koupila punčocháče a těším se na zimu, že tentokrát na mě bude krátká !
Není tady
copak se svěřuješ na potkání co máš na sobě
Není tady
Já je nosím běžně, přeci nebudu nikde mrznout.....
Není tady
Punčocháče jsou super. Lepší punčocháče než se klepat zimou jako ratlík. :-)
Já teplý punčocháče pod kalhoty nenosím, dělá mi to šíleně tlustý nohy. Ale na lyže si teplý spoďáry beru, v té kombinéze stejně vypadám jako medvídek. Ale teď vážně, na teplých punčocháčích nic divnýho není, přece nebudeš zmrzat.
Není tady
Když ti to přijde divné, tak stačí termoprádlo a teplé kalhoty (nemyslím oteplováky).
Není tady
Když je venku velký mráz, nebo je velká zima a já vím, že budu dlouho venku (túra...), tak úplně normálně oblékám punčocháče. Pokud jsou to ty bavlněné, nemám problém (silonové nesnáším) a jsem jako v bavlnce a je mi teploučko. Nikdo nikdy ani netušil, že je mám oblečené.
Není tady
Mimochodem-manžel je někdy nosí taky(vypadá jako Harapes-docela se nasmějem) a můj 21 letý syn je nosí pod montérky do práce, když už je zima.
Není tady
Někdo mě tady označil za odborníka na punčocháče.Až tak bych to nebral,ale mám doma dvě ženské a můžu říct,že si vůbec nelámou hlavu z punčocháčů.Ač holka je teď na učilišti a říkala že se jí dost děcek snažilo vysmívat že nosí punčocháče.Řekla jim,že když jsou blbí ať se smějí ale ona nechce dostat nějaký zánět nebo být jinak nemocná.A to má jistě pravdu.Jinak i já punčocháče v zimě nosím a neřeším co si myslí někdo jiný.Termo prádlo moc nemusím ať už kvůli ceně tak už proto že končí u kotníků.Punčocháče jsou prostě nejlepší a proto to není divné je nosit.
Není tady
no mě na ten zánět močáku ani punčocháče nepomůžou....dostanu jej tak aji tak... a navíc strašně koušou a pořád se musím škrabat.... punčochy blééé....
vás neškrabou nebo nelechtají???
Není tady
Děkuju všem mocinky za odpovědi ESKYMKO mě nekoušou ani nesvědí,ale spolužačky se začačaly navážet že jsem asi divná že je nosím tak jsem si nebyla jistá mamka je také nosí i brácha,ale tomu je teprve šest.Taťka nosí spodky když je velká zima.Mamka ho přemlouvá aby si oblékl punčocháče ale on říká že nebude dělat šaška.
Není tady
Kdo chce zmrzat, ať je nenosí a my ostatní....vzhůru do punčocháčů. Už mám nachystaný dvoje nový.
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
no mě na ten zánět močáku ani punčocháče nepomůžou....dostanu jej tak aji tak... a navíc strašně koušou a pořád se musím škrabat.... punčochy blééé....
vás neškrabou nebo nelechtají???
Tak je pravda že zánět močáku se dá chytit ať nosíte nebo nenosíte punčocháče,ale zase jsou chráněny ledviny a ty se mohou taky zanítit a je to stejně nepříjemné jako zánět močáku.Mě teda punčocháče neškrábou ani nelechtají.A jsou mi příjemnější jako Jégrovky které se pod kalhotama krčí a sjíždí po nich ponožky do bot a jsou i jinak nepříjemné.
Není tady
Ariesek67,pravdu díš.A kdysi se také vyráběly pletené,velmi hřející punčocháče a vím,že dost chlapů to nosilo.
Není tady
Ani chlapi nechtějí zmrzat.
Není tady
Punčocháče jsou super. Já jsem tak zimomřivá, že někdy natáhnu i tepláky. Teď mám oteplené kalhoty a v těch mám nohy jako dvě tlačenky:D
Není tady
simina napsal(a):
Punčocháče jsou super. Já jsem tak zimomřivá, že někdy natáhnu i tepláky. Teď mám oteplené kalhoty a v těch mám nohy jako dvě tlačenky:D
To je právě taky důvod proč nechci nosit oteplené kalhoty.Teď zatím nosím silnější silonky pod kalhoty ale i tak některé holky reptají.
Upravil(a) Anetaslad (19. 11. 2006 12:57)
Není tady
Anet divné to určo není...
holky kde kupujete ty nekousavé????
Není tady
ESKYMKA napsal(a):
Anet divné to určo není...
holky kde kupujete ty nekousavé????
Já si kupuju nebo lépe řečeno mamka mě zatím kupuje bavlněné takové barevně proužkové ty jsou úplně super a nekoušou.
Není tady
Určitě není blbé nosit punčocháče. Kolikrát je člověk zmrzlej jak rampouch.
Není tady
Ota napsal(a):
Ariesek67,pravdu díš.A kdysi se také vyráběly pletené,velmi hřející punčocháče a vím,že dost chlapů to nosilo.
Nevím které máš na mysli ale ony ty bavlněné jsou asi pletené všechny na nějakých pletacích strojích.Aspoň si to myslím.
To:ESKYMKA Bavlněné punčocháče Tě nemohou kousat je to jako by jsi si oblékla takové ty kamaše co se kdysi nosily jenom jsou o podstatnou část jemnější a určitě stejně teplé.A navíc je u nich šlapka co mě vyhovuje.
Není tady
Anet, proboha, co je ti po holkách? Já tu mládež školou povinnou někdy fakt nechápu, na jednu stranu si barví hlavy na duhovo a strkají piercing kam jen to jde, aby se odlišili, a zároveň by každého, kdo je jen trošičku jiný, ukousali ke svačině... Buď svá a svůj si za tím!!!