29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky prosím Vás jsem ve 13.týdnu a už od večera mě každou chvíli píchne v podbřišku úplně dole.Projede tam jakoby píchavá bolest,neumím to popsat.Není to bolest jako při menstruaci.Měla jste to některá v tuto dobu nebo i jindy?Děkuju,mám hrozný strach.
Není tady
Já jsem takové bolesti občas mívala, bolelo to jako při slepáku, taková ostrá bolest v podbřišku, vždycky jsem trochu zvolnila tempo a přešlo to, já jsem si myslela, že to mám z námahy, tak nevím!!
Není tady
Jak casto?Ja jsem to mela taky,ale jen sem tam,myslim,ze je to tim jak se roztahuje deloha a cely se ti to tam meni.Ale jestli to mas jeste ted,tak bych frknla k Dr.Urco to nic nebude,ale pro jistotu,pak je clovek vzdycky klidnejsi.Drzim pesti.
Není tady
ahoj, tak me to taky trapilo, taky me v podbrisku obcas pichalo a nejvic taky prave kolem toho 12 tt, ted ale zalezi na tobe, jestli te to uklidni, nebo nebudes klidna dokud te neuvidi Dr.
Není tady
Holky moc Vám děkuju,zatím počkám,protože minulý týden jsem byla v nemocnici kvůli špinění,tak teď tam nechci letět zas,aby mi neřekli,že jsem hysterka.Myslím si taky,že snad jsou to vazy,uvidím jak to bude dál.Haňulko a byla to taková píchavá bolest dole-úplně v podbřišku?A každou chvilku?
Není tady
jo, ja jsem mela pichavou bolest, pichalo me to treba ikdyz jsem v klidu sedela
Není tady
já jsem to píchání měla taky, roztahuje se děloha a napínají vazy, měla jsem to občas během celého těhotenství.
Není tady
maminaanýzek1 napsal(a):
Holky prosím Vás jsem ve 13.týdnu a už od večera mě každou chvíli píchne v podbřišku úplně dole.Projede tam jakoby píchavá bolest,neumím to popsat.Není to bolest jako při menstruaci.Měla jste to některá v tuto dobu nebo i jindy?Děkuju,mám hrozný strach.
Já jsem to tak měla od začátku a mám to občas i teď. Občas cítím i takovou tupou bolest v pipce. mluvila jsem o tom s Dr a je to tím, jak se natahuje děloha. Takže se hoď do klidu
Není tady
Holky díky moc!
Není tady
Já to mám taky, a nijak jsem to zatím neřešila. Taky si říkám, že se to tam určitě celý roztahuje a napíná.
Není tady
Díky moc,kdyby to bylo občas tak bych se neděsila,ale bylo to skoro každých 5minut,tak jsem se hrozně bála.Na radu doktora jsem si vzala magnézko a protazin a pak to přešlo,zatím,tak uvidíme.děkuju vám všem!
Není tady
Já to mám taky..A někdy fakt dost, úplný křeče.Říkala jsem to doktorovi, že jsem to takhle bolestivý v jiných těhotenstvích neměla, ale prý je to tak, jak tu již bylo psáno.Děloha se roztahuje, roste, a tak trpíme..
Není tady