27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Prosím napite zkuenosti s odsavačkou mlíčka. Máte některá elektrickou od Madely? Děkujeme za vae zprávičky, maminky z letňátek 2006
Není tady
já si jen pamatuji, e v porodnici doporučovala laktační dvoufázovou od Madely a mě se to zamlouvalo, ale nakonec jsem měla doma jinou VYSÁVAČKU
Není tady
Já měla mechanickou od chicca a zápasila jsem nad prsy 45min. a vysála jsem 50ml 3 hod. po kojení. Měla jsem málo mléka, ale chtěla jsem hlavně rozjet laktaci. Kdybych měla problémy přítě, tak se poohlédnu po elektrické. Sice je to pálka, ale...
Není tady
Tak já zkouela odsávat tou mechanickou od chicca (s tím balonkem) a po prvních dvou stlačení jsem to vzdala - bolest jak nic. Vtáhlo mi to tam skoro celý prs, sice mlíčko teklo, ale nikdy více. Radi jsem odsávala ručně...
Není tady
ja mela puvodne takovou tu pistovou z lekarny,baby nova,stala kolem 200 Kc a to byl teda fakt mazec,hruza,tak jsem zainvestovala a koupila Medelu harmony a k tomu i ty sacky na mlicko,cely to vyslo na 1600 Kc,ale spokojenot maximalni.
Není tady
ja jsem pouívala elektrickou od madely...pujčila mi ji dětská doktorka kdy jsem měla popraskané bradavky...a musím říct e to bolelo mnohem méně ne kojení přes popraskané bradavky...mohu doporučit
Není tady
Ahojík, já pouívala a občas pouívám tu pístovou BABYNOVA a jsem docela spokojená. Jen ty začátky, ne jsem přila na techniku, byly horí, protoe v porodnici jsme měli elektrickou (starí).
Není tady
Jé! Tak na tohle téma jsem se chtěla taky zeptat!
Take ty odsávačky s balónkem nic moc?? A co teda ta pístová? Je lepí ne ta s balónkem?
Není tady
nejlepí je prý (nemám praktickou zkuenost, jen co holubi povídali ) dvoufázová manuální!
Není tady
Já pouívám tu obyč pístovou BABY NOVA a jsem s ní moc spokojená. I po kojení vytáhnu z prsa 50 ml během chvilky. Prsa mě z toho nijak nebolí. Kadému ale vyhovuje něco jiného. V porodnici mi přinesli tu pístovou a pak manuální od Medely. Vyhovovaly mně obě dvě. Porodní asistentka ale říkala, e ta pístová vyhovuje jenom někomu, e u někoho nespustí mlíčko a nic neodsává. Záleí, zda chce mlíčko jen doodsávat po kojení nebo odsávat jen troku před kojením pro uvolnění bradavek, nebo chce odsávat hodně mlíčka do mrazáku, to bych pak raději volila tu elektrickou.
Není tady
No já mám právě tu od Madely pístovou a růčo odsáváme kadý večer. Měla jsem straný problémy s ucpáváním láz a tak mi malej z jednoho prsu skoro nejedl a potřebuju to co nechtel rozkojit, poradila mi to laktační poradkyně. Jen představa, e po kadém jeho ulání mám tahat jako střelená růčo je hrozná, tak zvauju na mimiaukci vzít elektrickou od Madely
Upravil(a) Blanka LBC (19. 11. 2006 11:53)
Není tady
Ahoj Blani,
ja jsem ze zacatku mela problem s kojenim a tak hned treti den po porodu jsem poslala manzela pro Harmony od Medely a samozrejme mi to moc pomohlo a byla to super uleva. Ale asi po tydnu jsem byla vyrizena z vecneho pumpovani (kojeni nam neslo asi jeste mesic, a ja jsem nechtela male davat UM) a tak jsem si koupila elektrickou odsavacku - take od Medely - Pump in style. A to bylo zase uplne o necem jinem! Pohodicka...uplne bez namahy - ruka neboli!!! A ta odsavacka je opravdu kvalitni.
Takze jestli casto odsavas, tak muzu jen doporucit.
Ja uz asi mesic a pul nekojim, ale jeste porad male davam materske mleko z mrazaku a jeste minimalne mesic urcite budu. Proste to s tou elektrickou odsavackou bylo tak jednoduche, ze jsem si i utvorila zasoby.
Navic jsme kolem pateho mesice meli problem...mala nechtela sat (take jsem to tady resila) a tak se mi odsavacka zase hodila.
No, doufam, ze to trochu pomuze v rozhodovani.
Není tady