29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:14)
Není tady
Lucy
Ještě že jsem jim ten mail neodeslala......bych byla za toho vola, jak jsem se toho bála
Myslela jsem si totiž, že ta složenka bude vložená právě v tom prvním kusu zdarma, takhle to vlastně funguje se spoustou předplatného - když jsem dělala v jedné takové firmě, běžně když někdo poslal objednávku na předplatné, obdržel první výtisk společně se složenkou. A nikde se z toho nedělal takový humbuk jakože první číslo zdarma.
Takže holky doufám, že všechny obdržíme tento pátek jeden kus
Není tady
Tak já ještě nedostala vůbec nic - žádný vzorek - a to je to už 3 týdny, co jsem to všechno možné objednávala.
Není tady
...
Není tady
hoj holky....mi už přišlo taky podruhé balení Pedigree asi neevidují komu co už poslali....
tím líp.....
Není tady
a me zase ho :-)
cim vice tim lepe co ? haha
Není tady
...
Není tady
Tak co, holky, přišel Vám ten časák??? Mně zatím prd....., že by tedy došlo na mejl???? Asi jim tam napíšu do formuláře jako že nedorazil a jak si asi mám zaplatit předplatný, když ani nevím, jakej časopis je?????
Není tady
hehehe treba nejakej american ?
Není tady
No jasně Ferdi
Jinak hlásím standartní situaci - nepřišlo mi ještě vůbec nic, ani ten časopis.
Tak jsme na tom Ferdi stejně a ani nemusím být za hranicemi
Není tady
Tak mi přišel časák!!!! je tam program (zvlášť) až do 15.4. a čtení tam doufám bude taky pěkný. No proto, už jsme myslela, že budu muset dělat bu bu bu......
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:15)
Není tady
Holky tak nam taky neco prislo!! ...ucet za telefon!! Cteni nic moc
Není tady
a vypis z uctu...to je mnohem horsi
Není tady
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:15)
Není tady
Babu hned jsem ta napsala to jsem zvědavá, myslím, že nás asi potom budou otravovat těmi jejich nabídkami, vím, že to chodí domů babičce
Jinak mi minulý týden dorazila parfemovaná "karta" od Pumy a ten časopis ČT+, další vzorky se asi ztratily.....na poště.....je to už přes měsíc, co jsem si je totiž objednávala.
Není tady
Mně taky přišel navoněnej pohled.......
Není tady
Ahojky, tak mi přišel ten časopis - hluboce se jim omlouvám, že jsem je obvinila, že poslali jenom složenku:)
ALE nic moc...
Taky dorazil balíček pro štěnata Pedigrii, ten je perfektní, 3 kapsičky a pytlík granulí.
Není tady
Ten časopis je příšernej, nezajímavej a vůbec se mi nelíbí ani po grafické stránce. Očekávala jsem spíš podrobný program a ten vložený "canc" je právě ze všeho to nejhorší
Jinak jsem ještě kromě jiného objednávala vzorek Whiskas, vzorek nějaké gelové klíčenky tad... - taky nic nedorazilo
Není tady
Jééé, nám vlastně taky přišlo Sluníčko!!!!!!! Už někdy minulej tejden.......
Není tady
Dnes dorazilo druhé číslo ČT + už jsme jim chtěla psát mejl, jako jesli se nespletli, aby pak nedošlo k nějakému omylu, předplatné jsem si nedala, ale na stránkach čtplus píší, že měli problémy s distribucí a druhé číslo je tedy zdarma.... , tak si aspoň počtu, i když taky se musím připojit, že tedy nic moc....
Není tady
mi taky přišel druhý časopis čt + no děs... sama o sobě bych si jej nikdy nekoupila....stejně skončil na záchodě,kde si jej ani nikdo nečte...
a taky cca před měsícem vzorek lubrikantu Doer...
Není tady
Tak holky spavím úspěch, dá-li se to tak říci. Z toho všeho co jsem si objednala přišla druhá věc (když pominu ten příšerný časopis ČT+ a voňavej pohled od Pumy), a to katalog firmy Fleur de Santé i se samoopalovacím ubrouskem zdarma. Jsem zvědavá, nakolik mě budou otravovat, když si nic neobjednám.
Není tady