29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
se na to vyprdnu! mi ještě nic nepřišlo
oprava - přišel mi vzorek vlákniny
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:10)
Není tady
mi přišla fotečka včera
...
Není tady
...
Není tady
taky taky...
Není tady
mi taky
...
Upravil(a) Babucha (12. 1. 2014 20:11)
Není tady
tak to máte po večerech zase co dělat
a me "ho :-)" jako vzdycky hehehe
Není tady
mi to člověče taky nedorazilo....no toto
Není tady
Tak jsem projela www.primawebik.net a zkusila objednat kdeco, včetně toho ukázkového prvního čísla časopisu ČT+ či jak se to jmenuje. Tak uvidíme
Upravil(a) janica (7. 3. 2007 10:40)
Není tady
tak aby se neřeklo,to člobrdo mi došlo včera odpoledne a rovnou 2x taky jsem si o něj psala už hoooooooodně dávno a asi jak jsem byla nedočkavá, tak jsem si o to napsala 2x
no co už...
Není tady
přišel mi časák Body, k tomu 2 pytlíčky čaje Teekanne - sweet dreams a ještě něco na mozek a ještě nějaký katalog oblečení či co to bylo...
Není tady
Za jak dlouho po objednání to asi tak přijde? Čekám, čekám.....
Jo a ještě jsem chtěla - když jsem tak tupě zírala na název toho vlákna, tak mě napadl jeden starý rým:
Pracovníky hledá farma - strava, byt a pohřeb zdarma.
Není tady
jak kdy...někdy třeba vůbec
jinak vesměs tak do 14 dnů nejpozději měsíce, i 2
Není tady
Pracovníky hledá farma - strava, byt a pohřeb zdarma.
hahahaha tak to jsem nikdy predtim neslysela to je super hahaha
Není tady
Dneska mi přišel Sunárek a místo ukázkového časopisu ČT složenka na předplatné. Asi jsem něco blbě vyplnila Pomooooooc
Není tady
Jarčo, včera jsem také obdržela složenku a pěkně mě to namíchlo. Myslím, že chyba nebude na našem přijímači. Napsala jsem jim pěkně od plic email, ale počkám s odesláním až na pondělí, kdyby třeba jen čirou náhodou ještě časopis dorazil, abych nebyla "za vola".
Není tady
taky jsem obdržela složenku a byla jsem veeeeeeeelice překvapená :-) putovala hned do koše
Není tady
Mně taky přišla složenka a píšou tam, že druhé číslo ČT + obdržíme po úhradě předplatného. Tak doufám, že první číslo, které nabízejí zdarma dorazí. Až si prohlídnu číslo zdarma tak pak teprve uvážím jestli si to předplatné zaplatím. Ještě si tam napíšou uhradit do 1.4.2007 a první číslo (zdarma) vychází 31.3.2007. Trochu fór, ne????? Takže mám připravenej taky mejlík a klidně jim ho odešlu, jsme si jistá, že jsem si psala o číslo zdarma a ne o předplatné.......
Oprava: Píšou na stánkach 30.3. ve Vaší schránce......
Upravil(a) Lucy (25. 3. 2007 12:27)
Není tady
Jééé holky... tak teď jsem si to projela ještě jednou, museli to tam dát někdy teď, takže se ČT + omlouvám
ukázka z dotazů: ( o tohle nám asi šlo, že jo???)
Náš objednávkový systém nerozlišuje, kdo chtěl jen číslo zdarma na ukázku a kdo celé předplatné. Všem zájemcům bez rozdílu byl přidělen variabilní symbol, a proto složenku také všichni obdrželi
Více na: http://www.ceskatelevize.cz/ctplus/nejcastejsi-otazky/
Upravil(a) Lucy (25. 3. 2007 12:37)
Není tady