|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Děvčata, jdu koncem měsíce na Radies - druhé kolo, budou mi doplňovat tváře. Mám úzkou líci, a potřebuji přizvednout. Máte nějaké zkušenosti s "nafouknutím - výplní - tváří? Mám strach, abych nevypadala jako sysel :-(((((((((((((
Díky za všechny Vaše rady a postřehy.
Bude to stát 23 tisíc - do každé strany 1,3 ml Radiesse, takže abych nevyhodila toli peněz.
Těším se na dopisy Vaše.
Iva
Není tady
Ahoj Ivo111,
ja mam ve tvarich Beautical5,2x po 0.5 ml. O radiesse jsem take premyslela, ale doba trvani me presvedcila.Radiesse 2rokyxBeautical5 az 5let........ Pry u Radiesse staci 1.3ml rozdelit do kazde tvare pulku, a pak nic a u Beauticalu jsem sla na 2.osetreni zase 0.5 do kazde tvare.Sla jsem na to, ze jsem mela ztratu objemu ve tvarich(je mi uz taky 42..)Ted vypadam "stavnatejsi.."Tak se neboj...
M
Není tady
Ahoj Mariano, tak jsem byla na Radiesse, dostala jsem 1,3 ml. Je to super, Beuticl pro mne není vhodný,.
Myslela jsem, že budu mít 2 dávky po 1,3 ml, ale stačí jedna 1,3. A ještě zblo, takže za měsíc jdu na dopis. Vůbec to nebolelo, jsem spokojená.....
Díky za podporu.
Kamarádka byla dnes na "vlastbím tuku" - doplnění tváří, a je chudinka prý celá opuchlá a zničená. Není z Prahy, dělali jí to jinde. Tak na ní myslím. Prý je modrá a jako ztlučená. Ach jo... Co my ženy neuděláme pro pěkné líčko...
Pa.
Není tady
Ahoj Ivo,
no financne to asi vyjde nastejno, Ja kdyz tam byla, tak Radies jeste nemeli..Tohle jde tak rychle dopredu..!Ja za 4-5let mam narok na neco jineho,hlavne abych si pamatovala ten nazev, pry mi tam nikdo nesmi celou tu dobu dat nic jineho.., snad to vydrzim, az se to bude ztracet...
Tak to rada slysim, ze jsi spokojena!!
pa
M
Není tady
ahoj iva 111, tak jak to dopadlo? Myslím tváře? Já už mám udělaný vrásky u nosu a tak bych chtěla jít na tváře
Není tady
Ahoj Milko, tváře dopadly dobře.
Jsem velmi spokojená i s nosolabiálkou.
Pozor info - do 21 . března na asklepionu sleva 20% na botoxu.
www.asklepion.cz
Mrkni se na to.
Iva
Milko, najdi si lepší stránku www.omlazení.cz
tam je diskuse jen a jen k našim obličejům a dalším částem těla. Jsem registrovaná jako Iva.
Fakt se mrkni - je to dobré!!!! Holky píšou a radíme se.
Tak se na tebe těším.
Iva
Není tady
Díky za info, ale já mám s botoxem lepší zkušenosti tam co chodím. Myslím, že jinde toho dávají míň, protože to tak dlouho nevydrží. Kamarádky si taky stěžovaly. Na omlazení určitě juknu. papa
Není tady
Milko, do tváří mi toho radiesse dali jen 1,3 ml., ne dvě dávky, jak jsem počítala, ale jednu , což je 1,3 ml. A ještě zbylo, takže jdu na dopich.
Prosím Tě, na tom Asklepionu prý ten botox nedělají dobře, chci se domluvit na květen na myclinic v Praze. Prosím Tě, kam chodíš na botox - v Praze - pokud jsi z Prahy? A jak dlouho ti drží?
Je nějaká síla - třeba slabší botox na dva měsíce, silnější na 4 měsíce atd.
Díky za odpověď a zkušenosti.
Iva
Není tady
Ahoj Iva 111, já chodím taky na myclinic. Byla jsem u nich i na botox party a tam vše vysvětlili. Není slabší nebo silnější botox, záleží kolik se toho píchne, ptala jsem se na to, protože kamarádka měla problémy, že jí to moc dlouho nefungovalo. Když se toho píchne málo efekt sice je, ale jen třeba dva něsíce. Mě botox vydržel podruhé pět měsíců!!!!!!!!!! Takže myslím, že je to jasné, za málo peněz málo muziky :-).Jo a na té párty davají taky slevu 15%. Kdyžtak to vyzkoušej, mě se party líbila.
Jo a ty tváře, máš modřinky?
Není tady
Teda holky já žasnu,jak brzy začínáte s tak razantním omlazováním.To máte opravdu ve 38 letech tak hluboké vrásky?Tak to mám asi dar dědičnosti. Mně bude letos 53 a teprvě teď jsem opravdu cítila potřebu si nechat vyplnit nosolabiálky.A to ještě někteří říkali,že spěchám,že když mám make-up, tak vypadám na 40.Ale možná,že je lepší začít dřív.že pak se ty vrásky nestihnou tak prohloubit. Co já vím? No,ale já už to nedohoním....
Upravil(a) Evlyn (12. 3. 2007 18:24)
Není tady
Milá Evlyn, můžu ti jen závidět. Asi žiješ zdravěji nebo máš lepší genetický vybavení :-). Ale vážně, nikam bych nešla kdybych to nepotřebovala, a taky se říká, že botox je jako prevence proti prohlubování vrásek. papa
Není tady
Mně se taky zdá, že děvčata začínají s tím omlazováním nějak brzy. Mně je 52 roků, vždy jsem měla suchou pleť, která je na stárnutí nejkritičtější, a nosoretní rýhy nemám. Je pravda, že jsem si pleť vždy dost promazávala, i několikrát denně, nepoužívám make-up (VYSUŠUJE !!), pouze rtěnkou mírně zdravíčka a asi tak od 25ti let každé ráno si obličej namažu a dělám joginský cvik na obličej, myslím, že se jmenuje pozice LVA - to se co nejvíc vyplázně jazyk, vyvalí oči a pár vteřin se vydrží, dělá se to asi 3x za sebou, pak se znova namažu (ponejvíc modrou Niveou). Krémuju se od krku, brady nahoru, proti šupinkám pokožky, aby se krém nejlépe vstřebal. Fakt věřím, že mi ten cvik pomohl od předčasného stárnutí. Jo a je dobrý udělat si tak lx za 14 dní šetrný peeling obličeje.
Není tady
Milko, moc díky, to je sen - 5 měsíců botox. Příště jdu zásadně na Myclinic, protože s radiesse jsem strašně moc spokojná.
Díky, super rada. A jestli to vyjde, tak stačí cca 2x ročně. No nádhera.
Příští párty je zase za měsíc, byla dneska, volala mi jejich manažerka, ale mně tto dnes nevyšlo, takže až příští měsíc.
Milko, kde ti to dělali a kolik jsi mla dávek? A taky celková cena - tedy s tou slevou?
Díky, jsi určitěkočka už. Ale já budu taky!!!" heč-heč.
Napiš. Budu čekat.
Ivča
Není tady
Ivčo, chodím jenom tam, sleva byla asi 1300, mám všechny oblasti, oči, čelo a mezi obočím, ale to si nechávám dělat vždycky.
Není tady
Ahojky Ivo 111, našla jsem že mají na myclinic slevu 20% na Restylane a pořádají zase party s ukázkou ošetření. Jo na omlazení jsem byla je to taky dobrá poradna. Papa
Není tady
jen poznámečka: dnes jsou make-upy na takové úrovni že v žádném případě nevysušují:-)))
mizím pa: -)))
Není tady
Ahoj Milko, dneska jsem byla na botoxuna myclinic. Tak jsem zvědavá.
Na radiesse party mám pozvánku, ale nejdu, protože má restylane, nyní asi měsíc, a ten je držák, oproti restylanu,
Takže díky, za info.
Na Myclinic je to fakt nejlepší asi. I ten přístup.
Jo a ještě poznámka pro DéCIMU: Souhlasím s názorem ADRY, že je třeba volit make-up správný,pro svoji pleť. Myslím, že naopak make-up může dodat i potřebné živity a hadrat. látky. Takže i já mám suchou pleť, promašťuji jak divá, a make-up pouívám denně. A myslím, že se tím chrání i pleť před povětrnost. vlivy.
Co je důležité, je důkladné odlíčení, protože pleť simá v noci taky odychnout. A vždy se řídit radou, jaký podklad používat. No, každý má jiné zkušenosti.
Tak se děvčata mějte nádherně.
Jo Milko, bylas na té lampe gentlewaves? Docela by mne zajímaly zkušenosti.
Pa.
Ivča
Není tady
Ahoj Ivčo. Na té lampě jsem nebyla, co to je?
Hele máš to nějaké zmantené, máš radies a na restylane party nejdeš :-)?Co botox už se nemračíš?
Není tady
Ahoj Milko, lampu si najdeš na www.myclinic.cz, mrkni na to. Nemám to kočko zmatené. Restylane je d o č a s n ý implantát, kterývydrží velmi krátce - v porovnání s radiessem. Tak mi bylo vysvětlno. Porovnám-li ceny,pak je pro moje nosolabiálky určitě lepší radiesse, alespoň tak mi to vychází z ceníku. Však mrkni. Radiesse má vdržet asi dva roky, kdežto restylane mnohem méně. Takže nebylo co řešit.
No, botoxík začíná účinkovat, ještě se zamračím, ale už cítím, že to tam "vlezlo"...
Takže pak budu jako sfinga! Vyplněná od shora dolů, ještě si nechám přešít uši, udělat jiný nos, potáhnout vlastně celý obličej něčím jiným a budu KRÁSNÁ !!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))
Měj se nádherně a mrkni na tu lampu!! Je to v nabídce ošetření.
Určitě zkusím, jsem pro každou špatnost, která dodá seběvědomí při procesu neodvratného stárnutí! :-)))))
čau a piš
Ivča
Není tady
milka napsal(a):
Ahojky Ivo 111, našla jsem že mají na myclinic slevu 20% na Restylane a pořádají zase party s ukázkou ošetření. Jo na omlazení jsem byla je to taky dobrá poradna. Papa
doporučím vám ještě jinou kliniku v Praze, jmenuje se laserplastic, doktorka Moidlova, je to u Staroměstského náměstí, v Platnéřské ulici. Byla jsem tam na očních víčkách a teď na výplni nosoretních rých a vrásek u rtů, myslím si že jak tu ,,děvčata,, píšou v kolika letech byli si tu a tam něco poopravit není na škodu a že někdo vypadá v 52-54 dobře? jen ostatní můžou závidět, ovšem o nivee to není. Mě je taky 47 let, a nevypadám na to vůbec, prostě i moje mamka vypadala dobře a vypadá pořád. Je to v dispozici každého, potkává 30-tileté ,, holky,, a některé jsou ztrhané jak právě ty přes padesát. takže to je dost individuální a zíleží na kažé z nás jestli chce dobře vypadat a dobře se cítit. A dnes ty možnosti jsou, já každému fandím, jen se nemá nic přehánět není nad přirozenost
Není tady
Tak jsem se dívala (konečně) na ty stránky (lampa) a koukala jsem že mají i peeling tak to půjdu všechno vyzkoušet. Pak napíšu
Není tady
Ahoj holky, tak mám za sebou první peelig z pěti a jedno světýlko z deseti. Po peelingu je pleť taková jemná, ale prý po prvním není velký efekt. Tak zase napíšu. Měj te se
Není tady