|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj všichni, tak teď jsem našla jak se založí nové téma 
Chtěla bych se podělit o mojí radost- velikou. Byla jsem si nechat vyplnit vrásky od nosu ke rtům. Prostě mi vadily a tak jsem pátrala až jsem vypátrala tenhle materiál. Je to asi na 2 až 3 roky a vstřebává se, takže vám tam pak nic nezůstane a není tady se čeho bát, jako se někdo bojí silikonového oleje(ten mimochodem mám ve rtech, ale pohoda). Aplikace radies nebolela, protože mi paní doktorka píchla anestezii jako u zubaře, mám sice modřinky, ale dají se krásně zakrýt maceupem, ale holky efekt je krásněj!!!!!! a ještě jsem měla 20% slevu, mají to do konce měsíce. Manžel byl pryč tak jsem rychle naklusala, aby nevěděl... přijel a říkal, že jsem nějaká krásnější
, kámošky taky koukají co prý s semnou, že vypadám lépe. No zkrátka jsem moc spokojená a chtěla bych i poděkovat paní doktorce, že je tak šikovná a takhle mě vylepšila.
Není tady
Na kolik Tě to vyšlo? To je ta nová metoda? A stačí jedna aplikace, nebo půjdeš ještě? A kde Ti to dělali?
Není tady
Tak to mě také zajímá. Poinformuj nás!!! Cena? Jak se to dělá? Musí se to opakovat? Do jakých partií obličeje se to dá udělat!!! Informuj, jsem zědavá!!!
Není tady
Tak holky, stálo mě to po slevě 8000,- Kč, efekt je pěkný a myslím, že na další ošetření memusím, jdu za tři týdny na kontrolu, tak se prý může přidat,ale jsem přesvědčená, že to stačí. Nejlepší efekt je prý do vrásek od nosu ke rtům a na přidání objemu do tváří. Aplikují to tenkou jehličkou, pod anesteziií jako u zubaře, takže mě to nebolelo, pomom když to přišlo k sobě tak jen málo. Byla jsem v Praze na Myclinic, už jsem o nich někde četla a měli dobré refence, jsou tam velmi příjemní a šikovní. Kdyby něco ptejte se
Není tady
No to musí být moc fajn. A jde to aplikovat také do vrásek pod očima, nebo jen na větčí vrásky kolem nosu a rtů? Díky.
Není tady
ahoj,
koukam porad se vynaleza neco noveho!!! To je super.
Milko, melas modriny????
Není tady
Ahoj, modřinky jsem měla nebo ještě trochu mám, ale není to nic dramatickýho, maceup to lehce zvládne. Pod oči mi nabízela něco jiného ale ne a ne si vzpomenout. Něco od B??? Pí doktorka říkala, že je pořád něco nového.
Není tady
Tak jsem chtěla napsat, že jsem po dvou měsících pořád spokojená, efekt je krásný, nemusíte se bát!!!Je skvělý vypadat o pár let mladší, byla jsem nevěřící Tomáš, ale je to super. Nikomu nemusím nic vysvětlovat, protože kamarádky, jen říkají jak to dělám, že vypadám dost dobře
. Manžel je taky spokojenej. papapa
Není tady
Ahoj Milko, chtěla bych se tě zeptat na ten PMS ve rtech- jsi s tím spokojená? Já jsem byla minulý týden na zvětšení rtu beuticalem, rty byly perfektní, ale teď mi to docela splasklo a efekt už není takový, měla jsem 1 ml. Já jsem přemýšlela o sil. oleji, ale trošku jsem z toho měla strach a tak jsem si dala raději beautical, ten je na 2 roky.
Není tady
Ahoj, jsem spokojená, efekt je pořád pěkný, nic se mi neztratilo, nebo jak to mám říct, žádné kuličky nebo jiné komplikace. Kamarádka má taky ten beutical a prozradila mi, že jí Dr. říkala, že se ten objem trochu ztratí, tak byla si nechala přidat a je spokojená, a musím říct, že je to taky pěkné. Dávali jí to i přímo do rtu, tobě taky?
Není tady
Ano, dávali mi to do rtů a taky mi říkali, že do měsíce se cca 30 procent ztratí, jelikož b. váže na sebe vodu, mám to 14 dní a přemýšlím, že si také nechám přidat. Chtěla jsem taky silikon, ale p. doktorka říkala, ať to nejdřív jen zkusím a pak když se mi to bude líbit, tak a't si nechám silikon. Komplikace u silikonu jsou prý spíše vyjímečné...a nevíš jak dlouho beautical tvoje kamarádka již má? mně bylo řečeno, že by měl vydržet ca 1-2 roky, ale je to docela drahé, proto chci ten silikon.
Není tady
kamarádka to má od loňského října a taky říkali, že to vydrží až 2 roky
Není tady
ahoj holky, zítra jdu na Myclinic na výplně. Jsem zvdavá, potřebuji nosolab. rýhy.
Uvažuji o beuticalu, případně bio-alcamidu.
Tak jsem zvědavá.
Dám vědět.
Není tady
Taky jsem byla v Myclinicu, jsem spokojená. Beautic. mám ve rtech 2 týdny a asi půjdu ještě na jedno ošetření.
Děj vědět, jak jsi dopadla.
Není tady
Ahoj Petal, takže mám hotové nosolab. rýhy - tedy brázdy - byla jsem v Myclinic. Výsledek - krása!!!
Dali mi perlane - prý bio-alc. NE, ustupuje se od něho, vysvětlili proč.
Jsou fajn.
1,3 ml perlane mě stálo 11.500.- což je solidní cena. Když vezmu restylan, bylo by to dražší a prý to nevydží. Tohle je v průměrů na 2-4 roky - dle jejich slov. Takže pokud to vydrží 3 roky - sláva!!! Pak stačí jen dopíchnout, ale už ne takové množství, jako poprvé. Jsem spokojená, mám jednu modřinku pouze, nateklá taky nejsem, akorát na dotek je to tvrdé, ale to do deseti dnů má zmizet, až se to spojí s tkání. Fakt - spokojená moc.
Jsem ráda, že jsem překonala strach a hloupé přdsudky, už loni jsem byla na Dysportu - a stálo mne to dost přemáhání. No, zase ve svém věku prý mám dobrý ksichtík, jak mi bylo řečeno, ale přesto - proč si nevypomoci, když to jde. Hlavně "miluji" ty řeči - je to k ničemu, nevíš co s penězi atd... Hele, pokud jsem opice, dobré - je ze mě už jen opička. :-))))))))))))) A to stojí za to, ne? Pa a ozvi se, co plánuješ. Iva
Není tady
Iva111 napsal(a):
Ahoj Petal, takže mám hotové nosolab. rýhy - tedy brázdy - byla jsem v Myclinic. Výsledek - krása!!!
Dali mi perlane - prý bio-alc. NE, ustupuje se od něho, vysvětlili proč.
Jsou fajn.
1,3 ml perlane mě stálo 11.500.- což je solidní cena. Když vezmu restylan, bylo by to dražší a prý to nevydží. Tohle je v průměrů na 2-4 roky - dle jejich slov. Takže pokud to vydrží 3 roky - sláva!!! Pak stačí jen dopíchnout, ale už ne takové množství, jako poprvé. Jsem spokojená, mám jednu modřinku pouze, nateklá taky nejsem, akorát na dotek je to tvrdé, ale to do deseti dnů má zmizet, až se to spojí s tkání. Fakt - spokojená moc.
Jsem ráda, že jsem překonala strach a hloupé přdsudky, už loni jsem byla na Dysportu - a stálo mne to dost přemáhání. No, zase ve svém věku prý mám dobrý ksichtík, jak mi bylo řečeno, ale přesto - proč si nevypomoci, když to jde. Hlavně "miluji" ty řeči - je to k ničemu, nevíš co s penězi atd... Hele, pokud jsem opice, dobré - je ze mě už jen opička. :-))))))))))))) A to stojí za to, ne? Pa a ozvi se, co plánuješ. Iva
Ahoj Ivo, to jsem ráda, že jsi spokojená :-)
Já jsem byla před 3 týdny po prvé na rtech, 1 ml beautical a jsem taky spokojená, první dny to bylo bomba, jenže b. cca po měsíci spadne o 30 % a tak teď koukám, že je to málo :-( chtěla jsem jít na silik. olej, ale nenašla jsem odvahu. Sebevědomí mi díky tomu stouplo nejméně o 50 %, jelikož jsem od mala trpěla komplexem z malých rtů a teď lituju, že jsem na to nešla už dávno. Manžel to neví, je taky jedním z těch "předsudkářů". Přeji ti hodně spokojenosti a třeba se někdy na Myclinic sejdeme :-D
Není tady
Ahoj holky, tak jsem ráda, že jste taky spokojené, Ivo 111 mluvíš mi z duše!!!! :-), k ničemu to rozhodně není, ale kdo nevyzkoušel tak je čučí:-).
Není tady
Holky, já jsem ale... Já dostala Radies do nosolab. rýh, o perlanu jsme jen hovořili.... Tak se MOC omlouvám, ale asi ta euforie z výsldku mu zalepila mozek. Doufám, že to není následek aplikace injekcí :-))))
Holky, kolik Vám je? Je hloupbé se ptát, mně je 44. Což je už na dřevěné víko. NE, to je LEGRACE!!!!!!!!!!!
Ale zajímalo by mně, zda můj zákrok, není udělán pozdě. No, zase pokud jste mladší, tak mi lichotí, že mi řekli, že jsem pozdě nešla. Tak ahoooooooooooooooooj a pište. Ráda čtu Vaše zkušenosi a jsem ráda, když má někdo taky radost.,
Iva
Není tady
Mám dotaz na odstranění vrásek pomocí Aptos -máte zkušenosti a kolik to asi stojí?
Není tady
Iva111
Ahoj Ivo. Mně je 43 a na vyplnění nosolabiálních rýh jsem šla před rokem. Poprvé mi dali Restylan. S výsledkem jsem byla spokojená. Po 7 měsících, kdy rýhy nebyly už tak hluboké jako před aplikací mi dalli Matrinex, protože Restylan tehdy neměli.To mě celkem naštvalo, že nezavolali ať přijedu jindy, tak jsem si ho nechala dát. Byl levnější, ale není prý tak trvanlivý jako Restylan. Jezdím do Ostravy, ale zvažovala jsem, že příště zajedu do Prahy do Myclinic, třeba na Beautical, který má vydržet 4 roky. V Ostravě právě na jedné klinice nabízí Bio-Alcamid na trvalé vyplnění a chválí to. Můžeš prosím napsat, proč od něj v Myclinic opouštějí. Díky předem
Není tady
danco, na které klinice?
Není tady
Tak mě ke taky 44, ale po výplni tak 39:-)))))))))
jo o bio-alcamidu: říkali, že to je trvalý, ale trvalý znamená že to tělo neodbourá a stejně si musíš nechat přidat, protože kůže stejně pořád pracuje,přesvědčili mě že to co se odbourá je bezpečnější, asi mají pravdu.
Není tady
Byla jsem v LLC v Ostravě. Jsou tam příjemní, nemůžu říct, že bych byla nespokojená. Jen tehdy mně to překvapilo, že neměli ten Restylan. Nenutili mi ho, jen jsem tehdy potřebovala vylepšit na důležitou akci. Tak jsem to nechtěla odložit. On ten efekt je dobrý, ale zvažuji do budoucna. Za Restylan do nosolabiálek jsem dala 5000Kč. Tak pokud bych to měla opakovat co půl roku, tak to se mi oplatí zajet do Prahy. Škoda, že v Ostravě nebo poblíž nenabízí Beautical nebo Radies. Zatím je asi jen v Praze. Co tak pročítám, tak v Myclinic jsou asi na výplně dobří. Asi je to poznat, když se vyloženě specializují na vyplňování.
Není tady
Ahoj HOLKY ČTYŘICÍTKY,natkže - bio-alcamid pry nedávají rádi, protože: Je to trvalé, nic jiného do stejné oblasti už nemohu dostat,pokud bych chtěla přidat. A taky že je to navždy, pokud se nenechá vyjmout. Což je prý bolestivé a také se nikdy nevyjme všechno.Tak jen píšu to, co mi bylo řečeno. Jinak s Radies je to také na déle, uvidíme. Měla jsem 1,3 ml. No, vypadá to dobře, jsem ráda, že jsem šla. Dneska jsem řekla mojí mamince, kolik to stálo, tak se zděsila, ale pak říkala, že je dobře, když si udělám radost. Můj muž taky nemá nic proti tomu, takže o co jde. Myslím si, že krásky z nás nebudou už nikdy, ale proč nevypadat dobře a necítit se i v tomhle NEJLEPŠÍM věku fajn. Děláme to nejen pro druhé, ale hlavně pro sebe. Jinak Beutical by pro mne prý nebyl vhodný. Mám hodně jemnou pleť a navíc - mám uzoučký obličej, takže ten Radiese je pro mne nej. Tak uvidíme.
Ještě dávají do nosolab. silik. injekce, ale ten silikon je prý aky s otazníkem. Tady nevím proč. Asi nejsem na nic VHODNÁ. Jak říkám,holky - nejlépe uříznout hlavu a dát novou :-))))) Mějte se moc pěkně.
A ještě jeden postřeh - já taky nebydlím přímo v Praze, ale myslím si, že se těch 70 km vylatí pro mne jet, protože tady u nás - v okrsním městě - taky něco napíchávají, ale dost si ženské stěžují, že musí tak všechny naběhnout jednou za čtvrt roku, kdy lékař otevře balení látky, a všem v jeden den to aplikuje, aby mu nezbylo. Takže to je dost nepraktické a nemá takové zkušenosti. Určitě bych si udělala výlet na týden do Prahy, a dohodla bych se předem, co budu podstupovat a během jednoho týdne bych si to nchala udělat. Určitě by se vyplatilo. Než polovičaté výsledky , tak raději dráž, ale někde, kde se SPECIALIZUJÍ.
Iva
Není tady
Iva111 napsal(a):
Ahoj HOLKY ČTYŘICÍTKY,natkže - bio-alcamid pry nedávají rádi, protože: Je to trvalé, nic jiného do stejné oblasti už nemohu dostat,pokud bych chtěla přidat. A taky že je to navždy, pokud se nenechá vyjmout. Což je prý bolestivé a také se nikdy nevyjme všechno.Tak jen píšu to, co mi bylo řečeno. Jinak s Radies je to také na déle, uvidíme. Měla jsem 1,3 ml. No, vypadá to dobře, jsem ráda, že jsem šla. Dneska jsem řekla mojí mamince, kolik to stálo, tak se zděsila, ale pak říkala, že je dobře, když si udělám radost. Můj muž taky nemá nic proti tomu, takže o co jde. Myslím si, že krásky z nás nebudou už nikdy, ale proč nevypadat dobře a necítit se i v tomhle NEJLEPŠÍM věku fajn. Děláme to nejen pro druhé, ale hlavně pro sebe. Jinak Beutical by pro mne prý nebyl vhodný. Mám hodně jemnou pleť a navíc - mám uzoučký obličej, takže ten Radiese je pro mne nej. Tak uvidíme.
Ještě dávají do nosolab. silik. injekce, ale ten silikon je prý aky s otazníkem. Tady nevím proč. Asi nejsem na nic VHODNÁ. Jak říkám,holky - nejlépe uříznout hlavu a dát novou :-))))) Mějte se moc pěkně.
A ještě jeden postřeh - já taky nebydlím přímo v Praze, ale myslím si, že se těch 70 km vylatí pro mne jet, protože tady u nás - v okrsním městě - taky něco napíchávají, ale dost si ženské stěžují, že musí tak všechny naběhnout jednou za čtvrt roku, kdy lékař otevře balení látky, a všem v jeden den to aplikuje, aby mu nezbylo. Takže to je dost nepraktické a nemá takové zkušenosti. Určitě bych si udělala výlet na týden do Prahy, a dohodla bych se předem, co budu podstupovat a během jednoho týdne bych si to nchala udělat. Určitě by se vyplatilo. Než polovičaté výsledky , tak raději dráž, ale někde, kde se SPECIALIZUJÍ.
Iva
jo tak přesně tohle si myslím taky!!!!! Proč nakupovat u kovaříčka, když můžeš jít ke kováři. A ještě jedna věc se mi na myclinic líbí, máš tam soukromí a opravdu se ti tam věnují od začátku do konce, zkušenosti mých kamarádek z jiných klinik jsou nesrovnatelně horší. Vždyť taky jdeš raději do restaurace, kde je příjemná obsluha a prostředí ikdyž tam zaplatíš trochu víc.
Není tady